Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tema se rasplamsava kao nikad do sad ahahaaha

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Ja potpisao juce, ako odlucim da raskinem, sta placam? Predhodni istekao 19.12. Jos razmisljam sta cu, mozda ostavim samo net kod njih i uzmem EON ili Total TV. Koliko je samo EON? Total je valjda 1200 ali su N1, Nova S i SK u HD.

Ide obaveštenje na Supernova info:
Dragi korisnici,
Obaveštavamo vas da nam je United Media (SBB) onemogućila dalje emitovanje sledećih kanala: svi Sport klub kanali, Pikaboo, Vavoom, Grand kanali, Cinemania, Lov i ribolov, N1.
Vaša Supernova.
Normalno sad će sve da svale na United Media. Normalno ispašće da Supernova ništa nije kriva. Ali grdno ste se zaj...li gospodo izgubićete mnogo korisnika.

Pa naravno, klasicno politicko saopstenje "prebaciti krivicu na druge"

Ma nema tu krivice, pregovori nisu doveli do novog ugovora i ćao. Ja zaista iskreno verujem da je SN pokušala da dobije te kanale jer je ulog ogroman, a sad su na gubitku i tek će biti dugoročno. Takvo obaveštenje moraju zbog korisnika da okače, da smire strasti, pokažu navodnu brigu i pokažu prstom na drugu stranu. Takođe, moguće je očekivati dodatne pogodnosti samo da se ne raskidaju ugovori, što je dobro za one kojima SBB kanali nisu bili važni, mogu da se pogađaju i fingiraju raskid pa da povlače zahtev.

Već godinu dana pišemo na forumu o ovoj temi, znalo se da će se ovo desiti, vratite moje postove, omašio sam za dvadesetak dana, očekivao sam početak februara :p

Postoji i nešto što se zove šira slika, pokušaj da se onemogući korisnicima da uvode nove provajdere (slučaj Borča), neverovatni uslovi na nekim lokacijama po Srbiji samo da se otkažu usluge SBB-a. Tako da... to je to...

Evo za discovery. https://corporate.discovery.com/

Ti kanali nisu u United Media. Znači supernova neće da plati kanale, već izigrava žrtvu. Tako izgleda? Ko je sledeći? Svi Arena kanali možda?

Za par kanale iz discovery grupe UM je ekskluzivni zastupnik za prodaju preko CAS Media koja je isto u njihovom vlasništvu i to su ovi kanali.
N1, Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, NOVA S, Cinemania, Grand kanal, Pikaboo, Vavoom, SK Golf, Lov i ribolov, IDJ TV, Discovery, TLC, Animal Planet, Discovery ID, DIVA, AXN, Viasat History, Viasat Explore, Nickleodeon, E!, TV 1000, Travel.

Ja potpisao juce, ako odlucim da raskinem, sta placam? Predhodni istekao 19.12. Jos razmisljam sta cu, mozda ostavim samo net kod njih i uzmem EON ili Total TV. Koliko je samo EON? Total je valjda 1200 ali su N1, Nova S i SK u HD.
Ima i eon sportski paket za 799 din.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Za par kanale iz discovery grupe UM je ekskluzivni zastupnik za prodaju preko CAS Media koja je isto u njihovom vlasništvu i to su ovi kanali.
N1, Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, NOVA S, Cinemania, Grand kanal, Pikaboo, Vavoom, SK Golf, Lov i ribolov, IDJ TV, Discovery, TLC, Animal Planet, Discovery ID, DIVA, AXN, Viasat History, Viasat Explore, Nickleodeon, E!, TV 1000, Travel.
Sve VHS uštrojeni kanali osim SK i N1.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

A zasto izbacuju eurosport 1 i 2?

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Pa ostavili su nam EPG, pa možemo da vidimo bar šta ima na SK [emoji23]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Eurosport kanali su deo discovery grupacije pa lete u kompletu.

Ne znam da li je ova promena u paketu sa izbacivanjem kanala, ali na sajtu Supernove više nema usluge interneta bez televizije...

Znači sve gore od goreg. Ima da prođem na total tv

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Kako se gleda taj sportski eon? Preko čega?

Kako se gleda taj sportski eon? Preko čega?

Naručiš EON van mreže, dobiješ box, priključiš i gledaš. Uz popuste koje si dobio kod SN pretplata za EON ti se neutralizuje, na tvom mestu bih ostao kod SN i uz dokupljeni EON imao sve što može da se ima, a opet za male novce. ;)

Naručiš EON van mreže, dobiješ box, priključiš i gledaš. Uz popuste koje si dobio kod SN pretplata za EON ti se neutralizuje, na tvom mestu bih ostao kod SN i uz dokupljeni EON imao sve što može da se ima, a opet za male novce. ;)
Upravo to radim, idem u ponedeljak po Eon box 3.500 din taksa , plus Full Eon, a skinuo neke stvari kod SN

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Kod mene ima eurosport 1 i 2 i discovery ali N1 je odjednom nestao...
nije mi jasno da oni to odjednom tako ukinu bez najave?

kako misle da prodju bez eurosporta i discoveryja, ko ce da pristane na to kada su ti kanali u baznoj ponudi svakog provajdera?

Ko zna sta je pozadina cele price.
meni je tesko da verujem da SN nije htela te kanale, a N1 je uvek mogla da drzi na kraju liste kanala tako da niko ne moze da kaze da ga nema.
a ako je neko prepucavanje i ucena zaista bila to ce biti vrlo zeznuta borba jer i SN drzi mnogo toga u rukama.

Poslednja izmena:

kako misle da prodju bez eurosporta i discoveryja, ko ce da pristane na to kada su ti kanali u baznoj ponudi svakog provajdera?

meni je tesko da verujem da SN nije htela te kanale, a N1 je uvek mogla da drzi na kraju liste kanala tako da niko ne moze da kaze da ga nema.
a ako je neko prepucavanje i ucena zaista bila to ce biti vrlo zeznuta borba jer i SN drzi mnogo toga u rukama.
Koja zeznuta borba? Znate li vi uopšte koja je veličina United medie?
Spiker radi intervju sa emiratesa! Sa trave, ljudi!

Poslednja izmena:
Mislim da se ovde ne radi o ekonomskim interesima. Realno svakom je u interesu da proda provajderu sa 250000 korisnika uslugu, a sa druge strane i tom provajderu na taj broj korisnika to nije neki trosak ako brinu o korisnicima.
Zanimljivo je da je EON van SBB mreze krenuo prakticno sa istekom ugovora Supenove za SK, N1 itd, sto pokazuje da su se oni bolje spremili za ovaj razvod, a opet i ostavili su alternativu za svoje gledaoce. Ove iz Supernove bas briga za korisnike, samo da potpisu ugovornu obavezu

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

Ne drzi SN nista u svojim rukama jer nema svoje kanale kao sto imaju SBB i Telekom Srbija. Samim tim nemaju sa čim da ucenjuju SBB.

Upravo tako. Krenuli su jesenas s tim "van mreže", čime je svima omogućeno da prate ako im ti kanali znače. Pošta net je izgubila UM kanale 1.12. i tad se definitivno znalo u kom smeru ide priča. SN ima više korisnika od Pošta neta, deo je državnog projekta da se Telekom pozicionira na tržištu, pa je sve bilo teže i "osetljivije". Ne verujem da će izbacivati Eurosport i te kanale za koje UM ima prava (ne vlasništvo). Bar ne još...

Eon sport mi izgleda nije resenje. Ćerkica gleda nick junior. To isto odlazi, jel da?
A i cale u prizemlju nema SK
Kur*eva rabota.

Jel može EON sport na PC ili samo na SmartTv i Android ?

Hvala! Može to onda da se podeli sa drugarom još.. [emoji16]

Poslao mail SN sa zahtevom za novu-nižu cenu, s obzirom da su ukinuli SBB kanale.
Odgovor SN:
Poštovani,

Zahvaljujemo Vam na upućenom mailu.
Prema Opštim uslovima, Vlasnik KDS-a zadržava pravo izmene izbora i pozicija TV programa u okviru izabranih digitalnih paketa.
Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Srdačan pozdrav,

Moj odgovor, vidimo se u poslovnici radi raskidanja ugovora.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno