Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam.
Probaj da promenis na bilo koji FOX kanal i tada bi trebalo da se pojavi EPG za sve njih. Ponekad (retko) se tako potripuje za HBO ili Cinemax kanale (nikada zajedno ne fali EPG za njih) odmah po ukljucivanju TV-a. Sa FOX-om bas nikada nije bio problem. Na stranu to sto na FOX kanalima za moj ukus nema bas nicega da valja.
Generalno, EPG imam svuda tamo gde on i postoji. Nemali broj kanala nema EPG, nije bilo vidljivo ni ranije kod Radijus Vektora. Ako pratis Pinkov EPG mozes samo kosu da cupas, tacan je u jedno 30 posto slucajeva, bruka.

Bili serviseri, probali, nema EPG za FOX kanale, imaju neki lokalni problem koji "rešavaju" ali ne ljudi iz SN ili Radijusa već neke spoljne firme. Tako mi rečeno u subotu. Zaista nisam mogao da procenim da će EPG biti problem, ili bilo šta vezano za televiziju. Ali eto, shit happens...
Neko bi u zaista skorije vreme MORAO da upristoji proizvođače i distributere TV kanala da isporuče kvalitetnu digitalnu HD televiziju u bar 720p kvalitetu, bilo preko kabla ili antene. A sastavni deo toga je i precizan i vidljiv EPG. I da snose penale ako toga nema. Mislim na RATEL naravno jer ta institucija ima ta ovlašćenja data zakonom od države.

Namestio sam, ali nesto je pobrljavio, sam od sebe.
Prvo je izgubio neke standardne kanale, zatim nije hteo nikako da skenira digitalne...
Nakon nekoliko pokusaja, opet je povratio kanale.
Da li je problem bio u tv-u ili u kartici, nemam pojma m

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kartica nema veze sa tim, TV brljavi.

Meni ne radi Zippyshare a radi preko Proxy. Poceli da brljave i blokiraju sajtove.

Meni ne radi Zippyshare a radi preko Proxy. Poceli da brljave i blokiraju sajtove.

Privremena pomoć, koristi Operu i uključi nativno ugrađen VPN u njoj. Pitanje je kojom će brzinom raditi ali možeš da probaš.

I ja imam problem sa epg-om. Prva kanali,Axn... Bez epg-a.
Fox movies ima epg ali se skoro nikaad ne gadja!
Takodje i sportski kanali daju neki levi epg...

Je l' ima Supernova u Bloku 62s optiku? Rekose mi da su preuzeli Beogridovu infrastrukturu a ja kao pao sa Marsa u tim vodama..

Je l' ima Supernova u Bloku 62s optiku? Rekose mi da su preuzeli Beogridovu infrastrukturu a ja kao pao sa Marsa u tim vodama..
Beogrid je preuzet od strane SBB-a.
A Beogrid nije imao optiku, max brz. 50/50Mbps
A nema je ni Supernova valjda, max br. 120/15Mbps.
Ne znam koliko je to bitno za korisnike. Msm da, omogućava brzi internet, no to zavisi od ponuda operatera.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Ne razumem se u ovo,ali do skoro je sve normalno.
Pristup ovim sajtovima nemam dok ne ukljucim VPN.Kada iskljucim vpn mogu da pristupim netatmo.com dok http://zdalnie.techsterowniki.pl ponovo ne mogu. Sa mobilnog telefona koji je na wifiju supernove nema pristupa ni jednom,a kada sam na mobilnom MTSa onda imam pristup.Imam i video nadzor koji radi bez problema.

Citam na Isrbija forumu da covek ima problema sa pristupom nekim drugim sajtovima.
Evo i odgovora korisnicke sluzbe njemuPogledajte prilog 276174
Evo probah preko vipa i radi ok.

@vetropir vidi okreni korisnicki servis pa trazi da te bace na dinamicku javnu, vrv da hoce cim nas ima toliko a secam se da sam im to naglasio da necu NAT kad sam uzimao kucni net od njih, posto nmg da radim pod NATom i u fazonu da da nema problema

Beogrid je preuzet od strane SBB-a.
A Beogrid nije imao optiku, max brz. 50/50Mbps
A nema je ni Supernova valjda, max br. 120/15Mbps.
Ne znam koliko je to bitno za korisnike. Msm da, omogućava brzi internet, no to zavisi od ponuda operatera.

Kontam ako sa optikom nude do 120 onda to jeste 120.. Sad i u Borci imam njihov paket do 120 pa ne moze da dobaci do 100...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Evo probah preko vipa i radi ok.
Ja probao u firmi i internet ide preko servera koji sve živo filtrira i radi sajt.
Traži putem email-a i facebook-a (na fejsu odmah odgovaraju i veoma su komunikativni ali nije zvaničan kanalxza reklamaciju) da ti ovo omoguće.

Da li je u planu da supernova napravi nesto slicno kao sto je eon?
To mi nedostaje iz perioda dok sam bio kod sbb-a,nekad pustim neku utakmicu preko neta i radim nesto u pozadini na racunaru...

@Aleksandar@1389 mnogo ocekujes od naj losijeg provajdera u zemlji :D

@Aleksandar@1389 mnogo ocekujes od naj losijeg provajdera u zemlji :D
Internet operatera ili tv provajdera? Ili oboje?
U svakom slučaju paušalna ocena sa kojom se ne bih složio.

Kod mene nisu, ali pink jeste

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Lepo je videti domaće kanale u HD rezoluciji iako ih ne gledam.

Послато са Mi 9T

U Pazovi jesu u HD, sad treba čekati da nešto puste u HD, pošto je sve još u SD.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Niko ne rece da li vam je pink u HD?

U kom to regionu su prva i O2 HD?

Pink je odavno HD, i od danas valjda O2 i Prva. Stara Pazova, Ruma, Sr. Mitrovica verovanto.

I kod mene Prva i O2 su HD,bivši avcom.

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Nisam znao da je pink odavno, mada iskreno zaista ne deluje da je HD, to je verovatno upscale 576

A ni Prva i O2 ocigledno nisu svima HD, ali znaci da se radi na tome.

Ovde u Pazovi sve ok, slika je mnogo bolja. Bitrate na Pink , O2 i Prvoj je ~7Mbps... Dok je na SD kanalima oko 3Mbps.

Zato što je SK i N1 u mpeg2 SD, i tu se bitrate kreće 5-10Mbps, dok kod mpeg4 do 5Mbps (na Kopernikusu obicno 2.5-3Mbps su mpeg4 sd)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno