Deker
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.07.2008
- Poena
- 330
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Imam.
Probaj da promenis na bilo koji FOX kanal i tada bi trebalo da se pojavi EPG za sve njih. Ponekad (retko) se tako potripuje za HBO ili Cinemax kanale (nikada zajedno ne fali EPG za njih) odmah po ukljucivanju TV-a. Sa FOX-om bas nikada nije bio problem. Na stranu to sto na FOX kanalima za moj ukus nema bas nicega da valja.
Generalno, EPG imam svuda tamo gde on i postoji. Nemali broj kanala nema EPG, nije bilo vidljivo ni ranije kod Radijus Vektora. Ako pratis Pinkov EPG mozes samo kosu da cupas, tacan je u jedno 30 posto slucajeva, bruka.
Bili serviseri, probali, nema EPG za FOX kanale, imaju neki lokalni problem koji "rešavaju" ali ne ljudi iz SN ili Radijusa već neke spoljne firme. Tako mi rečeno u subotu. Zaista nisam mogao da procenim da će EPG biti problem, ili bilo šta vezano za televiziju. Ali eto, shit happens...
Neko bi u zaista skorije vreme MORAO da upristoji proizvođače i distributere TV kanala da isporuče kvalitetnu digitalnu HD televiziju u bar 720p kvalitetu, bilo preko kabla ili antene. A sastavni deo toga je i precizan i vidljiv EPG. I da snose penale ako toga nema. Mislim na RATEL naravno jer ta institucija ima ta ovlašćenja data zakonom od države.