Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvek ima opcija
Evo raskinuo sa sn i koristim kao backup Telenor turist 50gb i radi odlicno a cena 600 din mesecno

Nemoj se praviti toša. 50gb interneta u 2023-oj godini u domaćinstvu jedva izvuče 2-3 dana, ako i toliko.

Nema uvek opcija i to provajderi znaju, inače bi imali mnogo bolje cene i brzine.

Nemoj se praviti toša. 50gb interneta u 2023-oj godini u domaćinstvu jedva izvuče 2-3 dana, ako i toliko.

Nema uvek opcija i to provajderi znaju, inače bi imali mnogo bolje cene i brzine.
Aj toso odmori malo

Ako je tebi malo nekome je dovoljno,ne posmatraj stvari iz licne perspektive

Znam vise likova u okruzenju koji mesecno ne prelaze 30gb

To sto neko ne trosi nije merilo, jer 90% ljudi ne bi izguralo ni nedelju dana sa tom kolicinom neta. Ja licno trosim izmedju 30-40gb mobilnog neta mesecno, gde je tu wifi plus ostali clanovi porodice, tako da je to sto ti navodis za 2023.smesna kolicina...

Ja sam prosli mesec nabio skoro terabajt,torente ne koristim,ali druge striming servise da.

Zna i on da je smešna količina za kućno korišćenje, ali ne znam što ne želi to i da napiše...

Nebitno skroz, nemam nameru da ikoga ubeđujem ni u šta.

To sto neko ne trosi nije merilo, jer 90% ljudi ne bi izguralo ni nedelju dana sa tom kolicinom neta. Ja licno trosim izmedju 30-40gb mobilnog neta mesecno, gde je tu wifi plus ostali clanovi porodice, tako da je to sto ti navodis za 2023.smesna kolicina...
Uvek postoje neke mogućnosti..ali jako je diskutabilno koliko su ljudi upoznati i koliko kome sta treba je isto pitanje. A 90 posto garantujem da uzme na lepe oči paket... Mislim kad bi svi znali i koristili net za dzabe onda ne bi ni bilo provajdera vec bi sami instalirali opremu između sebe. Tako da mogu da rade provajderi šta hoće...

Nema ni na DVB-C, samo info trenutno i sledeće.

Pozz moze li mi neko poslati supernovu move smart apk ne moze da se skine s gogle play

Ma da, sigurno ga imaju samo zaboravili da ga ubace pored svog smeća koje stalno ubacuju.😁

Ne znam kako vam je promakla prilika da se "opametite".🙃

taj DomaTV je SBB kupio, izgleda.

Zadovoljan sam Supernovom baš. Slika neuporedivo kvalitetnija nego na Total TV.
Instalirao sam i move and go i ja i ukućani imamo preko telefona sad...
Nego me zanima da l mogu i na kompjuteru isto to da instaliram? Ja uđem u Google Play i piše da mi je već instaliran na mobilni uređaj.

Na kompjuteru gledaš preko sajta supernovaott.rs ne treba ti aplikacija.
Možemo li i kako da se logujemo na ovo mi sa bivše exe-net mreže? I još jedno pitanje. Kako da se logujemo na exe-net webmail? Kada pokušam da kliknem na login "Za pristup Exe Net WEB mailu" preko supernovine stranice izbaci: "Not Found. The requested URL was not found on this server." Exe-net kredecijali ne rade na supernovinom webmailu.

Na kompjuteru gledaš preko sajta supernovaott.rs ne treba ti aplikacija.

Možemo li i kako da se logujemo na ovo mi sa bivše exe-net mreže? I još jedno pitanje. Kako da se logujemo na exe-net webmail? Kada pokušam da kliknem na login "Za pristup Exe Net WEB mailu" preko supernovine stranice izbaci: "Not Found. The requested URL was not found on this server." Exe-net kredecijali ne rade na supernovinom webmailu.
Poštovani ,
To Vam je tako već godinu i više dana kod njih .Traže da se zakupi webmail prostor.

Lepo je kad imaš komšiju kog ne podnosiš a kojem možeš da se prilepiš u slučaju nužde.:)

Prilozi

• Modem.jpg
    Modem.jpg
    129.6 KB · Pregleda: 95
Skinuo sam ugaoni konektor i atenuator i signal se uspostavio. Kad sam ih vratio nije radilo od prve već iz drugog pokušaja. Međutim, kasnije se modem sam ugasio i upalio kad sam mrdnuo strujni kabl.
Čini mi se da je polako na izdisaju mada je i druga godina na izmaku. Da izdrži još par meseci dok ne vidim šta i kuda dalje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno