Dok ti traje ugovor biće ti cena koju si tada potpisao. Ne bi trebali da ti povećaju cenu, ako jesu proceduru znaš.Lepo podigli cene bogami, ja imam ugovor skoro potpisan u decembru za net 100Mbit na 2000din a tv dobio gratis sa move uredjajem, sad to kosta 3250din.
Ovo je od prosle nedelje počelo da izlazi na supernova tv android aplikaciji.Zbog cega supernovina Android aplikacija ne radi na mts wi fi, a na mobilnom netu radi
MOVE Smart aplikaciju ja preko apkpure uopšte nemogu da nađem?I ne treba ti Move 'n' go aplikacija vec Move smart https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mts.supernova.tv
Ja sam potpisao ugovor u novembru za paket Super Plan 3 XL na optici i brzina mi je 1000/100Mbps, e sada da li to znači da će i nama svima sa tim paketom automatski podići brzinu uploada sa 100Mbps na 500Mbps?Informacija o upload brzini od 500Mbps u SN paketima je tačna.
Super Plan S:
200/100Mbps
Super Plan L:
400/200Mbps
Super Plan XL:
1000/500Mbps
Padaće snegInformacija o upload brzini od 500Mbps u SN paketima je tačna.
Super Plan S:
200/100Mbps
Super Plan L:
400/200Mbps
Super Plan XL:
1000/500Mbps
I može li nešto od ovoga da bude??Blago i tebi i komsi... https://m.apkpure.com/move-smart/rs.mts.supernova.tv
Mene će u decembru ako obnovim da sačeka od 3500 za postojeći paket. Ima fore da ga dignu za 250 do tad.Nisam samo siguran koja je cena bila je 3100 trebalo bi da je valjda 3150 sad 🤔
Ne moras da cekas, mozes odmah da dobijes "nove "brzine ! samo potpises novi aneks na 24m, ako ti tako odgovaraZvao ih malopre, samo novi korisnici dobijaju ove brzine. Mi stari mora da čekamo obnovu ugovora
Ne moze to. A agent vrv nema flajera za mts pa ostavlja bilo sta samo da reklamira sebejel postoji neko ovde da je uspešno ugovorio i realizovao neki Supernovin optički paket ( TV i NET ) ali preko mts optike a ne preko Supernovine optike ?
vidim agent na jednoj lokaciji deli letke za Supernova optičke pakete a u naselju postoje samo dve pristupne mreže: samo mts optika i sbb coax.
Supernova na toj lokaciji nikad nije postojala niti imala HFC ili GPON
znam zbog ovoga i pitam a još se ubeđujem s njim da ne može a on uporan da možeDa bi to bilo moguće mts bi morao da pusti supernova vlan za internet i telefon kroz mts optiku, i da ubaci DVB-C signal.
Tako da ne verujem da je to moguće - to je i razlog zbog kog oni uopšte imaju dve odvojene ponude.
Na androidu 7 ne radi, na androidu 9 radi.I može li nešto od ovoga da bude??
Tv je Android Verzija 7.0