Ovde ima poslednja verzija od januara 2020. :Ima li neko vazecu programsku semu Supernove, onu sarenu u pdf-u ?
Da li je to i Supernova na optici počela da deli te Huawei HG8245W5 ONT uređaje?Samo optika sa Huawei HG8245W5 ruterom.
Ne , "deli" ona ništa pogotovu ne modem, ruter-e i ostalo da ponovim oni ni daljinske korisnicima ne menjaju ako se pokvare već moraš da isti platiš i to oko 1300 dinaraDa li je to i Supernova na optici počela da deli te Huawei HG8245W5 ONT uređaje?
Znam da su do sada delili samo ZTE, dok su HUAWEI kod mts-a...
Očigledno nisi razumeo, pitao sam za ONT a ne za router!Ne , "deli" ona ništa pogotovu ne ruter-e oni ni daljinske korisnicima ne menjaju ako se pokvare već moraš da isti platiš i to oko 1300 dinara![]()
Ovo je deo generičke poruke koju sam dobio nakon obraćanja korisničkom servisu, tačno pre 59 sati, ali eto, odgovora još uvek nema, čeka se taj famozni "najkraći mogući rok".
Poslali mi ovo sredinom maja i od tada mi nisu slali SMS. Do danas... Mislio da sam se rešio toga a ono se vrati, kao herpes.Poštovani,
Obaveštavamo Vas da je zahtev broj 4992596 koji se odnosi na obustavu slanja sms poruka sa informacijom o zaduženju uspešno realizovan.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, na raspolaganju Vam je e-mail adresa [email protected]
ja sam kod bivšeg Kopernikusa imao isti problem odmah na početku sa mail nalogom pa sam prešao na Yahoo i Gmail adrese, što je 100% pouzdanoPozdrav svima,
da li ima neko problem sa slanjem poruka preko domena vektor.net.
Od skora ne moze da se koristi webmail.vektor.net jer im je istekao sertifikat pa ne moze da se pridje sajtu.
Na pitanje korisnickoj podrsci supernove dovio sam sledeci odgovor:
Upoznati smo sa smetnjom koja postoji u radu mejlova putem domena vektor.net.
Ne raspolažemo informacijom da li će i kada usluga biti dostupna.
Kao rešenje predlažemo aktivaciju mail nalog sa domenom @mts.rs uz mesečnu nadoknadu od 42,00 dinara.
Kapacitet mail naloga je 1 GB.
Znaci, verovatno nece moci ni da se koriste postojece adrese @vektor.net... Toliko o pouzdanosti provajdera
Pitao sam te ovo već nekoliko postova unapred, da li si od Supernove dobio ovaj ONT ili si samo načuo?Da ponovim pitanje, ko ima paket Super PLAN 2L optiku i kakav je Huawei HG8245W5 ruter pokriva li ceo stan približno istom brzinom wifi signala, kolika je stvarna brzina neta u tom optičkom paketu down/up i kako rade tv kanali i vraćanja inazad?
Hvala 🙂
Izvini nisam dobio obavestenje o pitanju zeza me ova bench aplikacija. Nisam ja jos uzeo ovaj paket vec sam razgovarao sa monterima i polako ce poceti da dele novim korisnicima taj ruter, e sad kada ce konkretno ne znam ali su vec poceli po njegovim recima pa me zanima da li je neko vec dobio.Pitao sam te već nekoliko postova unapred, da li si od Supernove dobio ovaj ONT?
Pitam ovo iz razloga jer nisam čuo da supernova još daje ove Huawei uređaje, ako možeš odgovori mi...
Ono što mene zanima je da li neko od korisnika Supernove ko je dobio ovaj uređaj na korišćenje zna user i pass za admin pristup ovom uređaju?Izvini nisam dobio obavestenje o pitanju zeza me ova bench aplikacija. Nisam ja jos uzeo ovaj paket vec sam razgovarao sa monterima i polako ce poceti da dele novim korisnicima taj ruter, e sad kada ce konkretno ne znam ali su vec poceli po njegovim recima pa me zanima da li je neko vec dobio.
Pitacu servisera sutra, prekosutra...cim ga vidim u gradu pa ti javljam.Ono što mene zanima je da li neko od korisnika Supernove ko je dobio ovaj uređaj na korišćenje zna user i pass za admin pristup ovom uređaju?
Thx!Pitacu servisera sutra, prekosutra...cim ga vidim u gradu pa ti javljam.
Meni danima vec pikselizuje sliku pogotovo kad ukljucim TV,ili kad promenim kanal, posle se nekako stabilizuje slika.Да ли неко данас у Београду има проблем са сликом? Нон стоп сецка, пиксели се као појављују и то баш данас кад има доста спорта.
Da. Imas za Xiaomi Mi Box S supernovinu aplikaciju u google playstoru i naziva se MOVE Smart. A sto se tice iptv liste ne bi trebalo da je blokirano od strane supernove. Jel placena iptv lista? Jesi li i dalje na ipv4 (mozda si CG-Natovan pa je mozda neko iz tvog opsega ip adresa na crnoj listi i blokiran. Ja sam na supernovi ali na IPv6 i nikada nisam imao problema sa raznim "pozajmljenim" iptv listama. Nije bilo ni problema kad sam bio i na ipv4. Ali sve je moguce kod supernove.Jel za Xiaomi Box S ima aplikacija supernove ili ako nema jel ima da se instalira neka verzija koja radi?
I jel sme supernova da blokira IPTV? Imam listu koja je radila normalno evo skoro 9-10 meseci i više neće osim ako ne uključimo vpn... Ne znam jel da ih cimam na mejl da mi odblokiraju to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari