Da li postoji za to resenjeAko imaš EON van SBB mreže ne brini, on će sigurno raditi. Problem sa eonom imaju oni korisnici koji na Supernova internetu koriste pozajmljeni nalog iz SBB mreže.
Na KiM dobijam net preko nekog privatnika, ali to ide sve preko Mts-a, jel to ima neke veze za rad aplikacije ili ne?Za KiM bi trebalo da moze, sastavni je deo Srbije, za Makedoniju ne moze, samo preko nekog VPN-a...
Kome da veruješ? Pravo pitanje.U vezi MOVE IP STB uređaja dobio sam tri varijacije u odgovorima za sada:
1. Imamo taj uređaj ali on nema funkcije premotavanja, to vam je klasičan STB
2. Imamo taj uređaj i ima funkcije premotavanja
3. Nemamo taj uređaj više u upotrebi
Ko želi neka proba da smisli odgovor pod 4.
Apsolutno si upavu !Kome da veruješ? Pravo pitanje.
Pošalješ mejl, možda dva. Odeš u drugu poslovnicu. Pozoveš još neki put. Onaj odgovor koji najčešće dobiješ je najverovatniji. Osim ako i tu imaju bezbroj varijacija.
Najbolje je da od nekog pozajmis i isprobas. Meni radi u Hr na wifi na vise provajdera.Imam jedno pitanje.
Želim da potpišem ugovor sa Supernovom i zanima me da li mogu da gledam Tv preko telefona, aplikacije (Move n Go) u Makedoniji i na teritoriji naše južne pokrajine KiM, jer povremeno putujem tamo zbog posla..?
Hvala unapred!
Која је задња верзија апликације за смарт тв?
Очајно ми ради,све горе и горе.
Мало мало па учитава.
Па порука да не може да репродукује слику или нешто слично.
Мени пише:
Version
v4.5.2-803-g976e62fe-prd_supernova_atv
Evo ja imam isti problem,napisao sam post par iznad tvog.Pozdrav svima, da li neko ima problema sa Supernovinom aplikacijom za sertifikovani android tv, Smart Move? Svi kanali a posebno sport na Areni Premium seckaju tj. slika stuca na svakih par sekundi, onako cimne...?
Ono sto znam sigurno je da nije do tv, a ni do net...
Kakva su vasa iskustva sa Supernovinom Smart Move aplikacijom na tv-u?
Move N Go ne racunamo posto je za fon, tablet, cisto da napomenem da neko greskom ne pomesa aplikacije.
Na KiM dobijam net preko nekog privatnika, ali to ide sve preko Mts-a, jel to ima neke veze za rad aplikacije ili ne?
Treba pokušati sa nekim VPN - om, nisam probalo lično.Da li postoji za to resenje
Naravno, pokazalo se ispravnim ne verovati na prvu sta ti napisu...Ne telefon mi rekose da je OSI popust za samu tv uslugu i na bilo koji paket 20%, dakle nema vise 50% na samo tv uslugu.
U pospovnici mts-a mi kazu da je 50% na samu tv uslugu a na pakete 20%.
Kome ja da verujem?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari