Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate celu temu o tome na forumu.

Nije da mi nešto trebaju, ali sam primetio da preko obe aplikacije na pozicijama 612 i 613 fale Skay TV i VTV.
Na move boxu i na moduli ih ima.

SN i dalje ne moze da daje optičku uslugu preko MTS-ove optičke mreže?

Verovatno može ali neće. Jer ako su dali Yettel-u zbog čega ne bi dali Supernovi....

Od kako su uveli Superplan pakete smanjili su broj uređaja sa 3 na 2.

Ocigledno kako na koga naletis... Meni je nudjeno pre 15ak dana net da ostane 80, 1 move + 2 cam/stb i ovi kanali koje trenutno imam za 3000, ali sam odbio zbog drugih razloga, takodje tast pre mesec dana obnovio ugovor, sve mu ostalo isto 1cam+2stb, nisu ga ni pitali da mu uzmu drugi stb...

U kojoj rezoluciji se isporucuju kanali u supernova android aplikaciji? 1080p-50 ili 60Hz ili 1080i-50 ili 60Hz?

Otkad su ove vrucine, internet i tv servisi ne rade kako treba. Prekidi po nekoliko sati, minimum. I u Beogradu i u nekim drugim gradovima gde sam bio. Korisnicka sluzba ne radi. Kada se pozove, dobije se poruka :korisnik nedosupan! Zaista sramota.

Kod mene radi sve full, ali sramota ako broj korisničkog ne radi.
Sjajno za tebe i za sve koji nemaju prekide.
Juce nekoliko sati i evo danas od 14h traje i traje... A korisnicki servis nedostupan. 😀 Pobegao sam iz grada u iznajmljenu vikendicu na vodi sa bandom (klinci itd..) nit tv ni internet. Koristimo hot spot za tv. Nije toliko strasno, nego koliko se nerava izgubi sa Supernovom, pa makar bila i sitnica a kamoli za neki ozbiljan problem je da poludis.

Brat koristi najveći paket i jedan tv. U međuvremenu kupio još jedan tv i tražio da dođu i postave box ili karticu. Danima niko ne dolazi, zvali lika koji je zadužen za net i on im rekao da nema ko da dođe jer je cela ekipa što održava televiziju rešila da da otkaz i napusti Supernovu. Meni liči da su oni u blagom ali sigurnom raspadu....

Kako se dodeljuje staticka LAN IP adresa nekog uredjaja koji je povezan na TC 7210 ruter?? ne mogu nigde da nadjem opciju za to, do sad sam na odredjenim uredjajima to uspevao da radim preko njih samih, da traze staticku IP, ali imam nekoliko uredjaja koji nemaju tu opciju, a potrebno mi je da imaju staticku lan ip.

Brat koristi najveći paket i jedan tv. U međuvremenu kupio još jedan tv i tražio da dođu i postave box ili karticu. Danima niko ne dolazi, zvali lika koji je zadužen za net i on im rekao da nema ko da dođe jer je cela ekipa što održava televiziju rešila da da otkaz i napusti Supernovu. Meni liči da su oni u blagom ali sigurnom raspadu....
Raspad čim su se sastavili.:)
Ekipa koja je održavala Pošta instalacije u zgradi je nestala kako se čini, nisam ih viđao od preuzimanja. Sad probleme rešavaju neki novi iz Supernove i nisu baš obećavajući. Možda im treba vremena da se uhodaju.:unsure:

meni se cini da tebi treba vremena da shvatis da su krš i da treba da dignes sidro od njih;)

pozdrav,Da li mozes da promenim svoje ime i loznika WI FI preko kablovski internet?

Navode da su Studio B i Palma Plus najgledaniji tv sadrzaji.
Ne znam za Palmu ali Studio B jeste najgledaniji. Ne verujete? Hajde, budite iskreni. Koliko vas stalno prebacuje na taj kanal, tj. koliko puta? Na dnevnom nivou?
Inače, svi znamo zašto je taj kanal toliko popularan, tj. u šta tačno zveramo kad ga gledamo.;):cool:

pozdrav,Da li mozes da promenim svoje ime i loznika WI FI preko kablovski internet?
Ako možeš da pristupiš modemu unošenjem korisničkog imena i šifre, možeš. Koji je modem u pitanju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno