Koji paket imašVrh ponuda ! Uz novi ugovor moram vratim jedan stb.. Pri tome net ostaje ista brzina .. Razgovor sa drugim ISP ne gine.. Dokle dogurasmo ..
Blago tebi kad imaš još nekog ISP.Vrh ponuda ! Uz novi ugovor moram vratim jedan stb.. Pri tome net ostaje ista brzina .. Razgovor sa drugim ISP ne gine.. Dokle dogurasmo ..
Je li to ova nova šema 1+1 a da se dodatni naplaćuju na delu? Jesu li ti nudili da plaćaš taj koji vraćaš?Vrh ponuda ! Uz novi ugovor moram vratim jedan stb.. Pri tome net ostaje ista brzina .. Razgovor sa drugim ISP ne gine.. Dokle dogurasmo ..
Zaista sramota...Otkad su ove vrucine, internet i tv servisi ne rade kako treba. Prekidi po nekoliko sati, minimum. I u Beogradu i u nekim drugim gradovima gde sam bio. Korisnicka sluzba ne radi. Kada se pozove, dobije se poruka :korisnik nedosupan! Zaista sramota.
Bezveze, loše mnogo.To je stream sa supernovaott.rs i koliko vidim ovde 1080p25
Pogledajte prilog 350541
Kod tebe nema prekida? Mozes dobiti korisnicku sluzbu?Zaista sramota
Kod mene radi sve full, ali sramota ako broj korisničkog ne radi.Kod tebe nema prekida? Mozes dobiti korisnicku sluzbu?
Sjajno za tebe i za sve koji nemaju prekide.Kod mene radi sve full, ali sramota ako broj korisničkog ne radi.
Raspad čim su se sastavili.Brat koristi najveći paket i jedan tv. U međuvremenu kupio još jedan tv i tražio da dođu i postave box ili karticu. Danima niko ne dolazi, zvali lika koji je zadužen za net i on im rekao da nema ko da dođe jer je cela ekipa što održava televiziju rešila da da otkaz i napusti Supernovu. Meni liči da su oni u blagom ali sigurnom raspadu....
Ne znam za Palmu ali Studio B jeste najgledaniji. Ne verujete? Hajde, budite iskreni. Koliko vas stalno prebacuje na taj kanal, tj. koliko puta? Na dnevnom nivou?Navode da su Studio B i Palma Plus najgledaniji tv sadrzaji.
Ako možeš da pristupiš modemu unošenjem korisničkog imena i šifre, možeš. Koji je modem u pitanju?pozdrav,Da li mozes da promenim svoje ime i loznika WI FI preko kablovski internet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari