Move mi secka neke kanale dok neke uopste ne mogu da gledam (BBC, CNN, Viasat explore, viasat nature,...), dok pak na nekim ima tona, ali ne i slike. Na drugom televizoru i istom tom radi bez problema sa karticom koja je direkt utaknuta. Zovem ove iz supernove, oni dođu, pošto je svaki put druga ekipa, svako skrati kablove i stavi svoje stopice i nakon toga bude sve ok i onda ponovo krene da zeza. Prvo sam mislio da je zbog toga što razglavim kablove kada ih odvrćem sa splitera (zgrada nema uzemljenje pa moram da odvrćem sa splitera kada ima grmljavine), međutim isto je krenulo da se dešava i kada ne diram ništa. Internet perfektno radi sa njim nema problema. Zanimljivo mi je da čak nekada zna i samo od sebe da se "popravi" i isto tako "pokvari". Pitao sam ih da li je problem do kabla koji se spušta sa tavana do stana, merili kažu da nije, pitao sam da li je problem što ide sa tavana u stan zatim spliter 1, pa u spliter 2 i tada u move uređaj, merili signal kažu dobar nakon splitera 2. Premotavanje uvek radi bez problema. Šta da radim, samo mi taju move uređaj pravi problem.