Zdravo svima,
Da li se i vama desilo da ste odjednom na modem/ruterima počeli da dobijate IPv6 adrese, da vam da vam PING prema serverima na Internetu vraća IPv6 adrese...????
Sve u svemu kao da je aktivan i u upotrebi IPv6. Po logu vidim i da mi je sinoć promenjen Config file za modem/router.
Je l' si i sada pod cgnat-om? Je l' su ti otvoreni portovi?Zdravo svima,
Da li se i vama desilo da ste odjednom na modem/ruterima počeli da dobijate IPv6 adrese, da vam da vam PING prema serverima na Internetu vraća IPv6 adrese...????
Sve u svemu kao da je aktivan i u upotrebi IPv6. Po logu vidim i da mi je sinoć promenjen Config file za modem/router.
To je oduvek bilo, zvuk i titlovi da se bira, klasicna digitalna TVDa li zna neko da li supernova pušta preko kabla izbor zvuka za neke kanale?
Na total tv ima recimo za HBO odabir srpski ili engleski zvuk, dok SN nisam video da daju tu opciju.
Prijavio isti problem 23. decembra, evo 23 januara niko nista nije uradio tim povodom. Zvao ih par puta, ali ne mogu vise da se nerviram ne koristim nesto net u nocnim satima...Ja sam sinoc izgubio upload speed brzinu takodje, i tek negde u pola 10 ujutru se vratila brzina uploada. Inace iz sremske mitrovice sam. A ovako generalno sam imao svakodnevne smetnje od 6-7 posle podne pa do 00:00-01:00... koje sam prijavio u decembru mesecu (Previsok ping, Upload/Download varira..) Cak sam primeto nekad oce speedtest da nabije tipa 180download ili tipa 17-18 upload, i onda polako pocinje nesto da ih obara primetno, i zavrsi se test tipa na 120-130DL i 12-13 upload. Sve to sam poceo evidentirati na svoj yt kanal. https://www.youtube.com/channel/UCwTGtGsB7QCo92h5pEU4fkQ
Placam 200mbps / 20 mbps po ugovoru
jasno je to u teoriji šta bi trebalo, nego pitam da li je neko video to u praksi na SN, pošto meni deluje, što reče kolega, da su oni lepo poisključivali sve dodatne opcije, jer im je tako lakše. Kad klikćem na jezik zvuka na TV-u, ništa se ne menja, kao da nije omogućeno od provajdera.To je oduvek bilo, zvuk i titlovi da se bira, klasicna digitalna TV
E sad za konkretne kanale ne znam koji sta imaju.
Ne znam još. Proveriću kako radi sa V6Je l' si i sada pod cgnat-om? Je l' su ti otvoreni portovi?
Nisam ja nigde napisao da bi trebalo nego da je to oduvek postojalo.jasno je to u teoriji šta bi trebalo, nego pitam da li je neko video to u praksi na SN, pošto meni deluje,
Kako tačno proveriti sve ove informacije, gde ukucati i koje komande (takođe su nešto menjali)? Hvalav6, nisam na cgnat, otvoreni portovi,nova ip adresa, supernova umesto mts servera, sve pohvale,sve fercera perfect. Cuprija.
Na Supernovoj? Kaži mi molim te jedan kanal, da probam da li radi kod mene. Ne move box, nego da je baš preko kabla i CAM modula.Nisam ja nigde napisao da bi trebalo nego da je to oduvek postojalo.
Odlične vesti. Samo da to ide nekim kontinualnim tokom i da se napokon zlo od cgnat-a ukine.v6, nisam na cgnat, otvoreni portovi,nova ip adresa, supernova umesto mts servera, sve pohvale,sve fercera perfect. Cuprija.
Dok je bio RV na HBO si kad puštaju crtaće imao izbor za našu sinhronizaciju, ili engleski sa titlovima. Ne znam da li još uvek tako radi, ne pamtim kad sam gledao neki crtać na TVu.Na Supernovoj? Kaži mi molim te jedan kanal, da probam da li radi kod mene. Ne move box, nego da je baš preko kabla i CAM modula.
hvala
Mislim da neki od Arena sport kanala imaju opciju da se promeni audio, tako da isključiš zvuk komentatora.Titlovi mogu na nekoliko kanala, ali audio nisam video ni na jednom kanalu na SN za sada.
Imaju radove na mrezi leti pa moze da se desi da radi mesec dana u tom periodu lose. Inace ne mogu da se nesto pozalim nemam prekida i radi dobro.Sutra prelazak na SN sa mts VDSLa. VDSL radi na 30/8 (iako je paket 50/8) ali to je neka vrednost koja je pomirila kakav-takav net i HD kanale. Supernova je optikom usla u zgradu ali do stana dolazi postojeca HFC mreža (unutrasnja instalacija). Prelazim na Super sve plus sa netom 150/15. TV mi realno nije previše bitan ali net jeste. Čitajući sve ne bih znao šta da očekujem. Neka predviđanja?🙄
Došao sam do saznanja u čemu je problem. Radi se o tome da Supernova trenutno radi sa dve platforme. Na staroj koja je još ponedge u životu određeni kanali prijavljuju grešku dok na novoj sve radi OK. U prvoj polovini godine očekuju da svi delovi mreže budu prebačeni na novu platformuPrvi odgovor:
Drugi odgovor:
Ispostavilo se tačnim u mom slučaju, oba odgovora.
Ima na supernovinom sajtu opcija plati.Tu se može platiti račun.Где је активирати? Нисам на сајту видео да нешто пише о томе.