Da. Pretpostavljao sam da je tako. Hvala punoNe postoji aplikacija za androidtv.
Probaj da ručno odradiš update. Kod mene se isto dešavalo do pre 2-3 nedelje. Nakon zadnjeg update-a radi kako treba.Ovaj Move malo malo pa zakuca .. Ispadne sa wifi pa nece da se poveze dok se ne restartuje.. Moguce da je pokusao update pa zabrljao ..
Malo pre je sve proradilo. Nije bila nikakva promena na televiziju. Svi kanali su i dalje u SD.Trenutno ne radi kablovska televizija,internet i fiksni telefon. Bivši Kopernikus. Svilajnac.
A kako se to ručno radi update MOVE uređaja? Mislim znam za metodu kada se kabl za napajanje izvadi iz utičnice na par sekundi i vrati se ili ima i neka druga metoda?Probaj da ručno odradiš update. Kod mene se isto dešavalo do pre 2-3 nedelje. Nakon zadnjeg update-a radi kako treba.
Necemo ni da je dobijemo! Sad se vidi da nema nista od toga! Njima je vazan samo bivsi Radijus Vektor! Mi ostali smo im samo zadnja rupa na svirali!Na sajtu okačena nova programska šema, sa više HD kanala, otprilike šema koju imaju ex-RV korisnici, e sad da vidimo jel i mi ostali dobijamo tu šemu.
Ne bih se složio.Ja sam na exRV.Dosta kasno sam dobio tu novu šemu,tačnije manje od mesec dana .Drugi su odavno imali tu noviju programsku šemu a nisu exRVDefinitivno postoji neko favorizovanje Radijus Vektor korisnika, dal zbog broja istih ili u zbog lokacija gde je RV imao mrežu, iz nekog razloga su povlašćeni, činjenica je da jedini imaju mts ponudu, moguće da će oni ostati u mts jatu, a ostatak Supernove ide Telenoru ili nekom drugom.
Slažem se da Telekom mora da se sabere i organizuje korisnike i objedini ponudu. Međutim, uopšte mi nije jasno onda koja će biti ciljna grupa potencijalnih korisnika Telenora? Ok, Telekom Telenoru iznajmljuje optiku i najverovatnije predaje ponudu tv sadržaja... Po čemu će se ponuda Box optike razlikovati od Telenor paketa (mob+net+tv)? Zašto bi korisnici konkurencije prelazili u Telenor kada isto to imaju već u Box paketima Telekoma? Takođe ne verujem da će se ceo Telekom integrisati, zašto bi se pravio brend Supernova zbog tri godine postojanja?Pre početka rada Telenora, Telekom mora da objedini ,sve svoje korisnike, i da ih grupise na jednu stranu, sa svim MTS usluguma.Jedino na taj način, će se jasno Telenoru, prepustiti,samo oni korisnici, koji se nalaze u suprotnom taboru, odnosno, nece se dozvoliti da neko od SN i MTS korisnika,predje u Telenor.
Pripajanje SN ka Telekomu,je doslo, tek nakon dozvole komisije za zastiti konkurencije, koja je dozvolila ugovor izmedju Telenora i Telekoma.
Telekom se do sada, ponasao neracionalno, bez jasne politike grupisanja svih svojih usluga,a jedini je u Zemlji i na balkanu koji pruza usluge preko:
-Bakra- Adsl i Vdsl.
-Ftth optike.
-Koaksijalne mreže.
-Satelita.MTS Sat.
-DVB-T mreže repetitora.MTS Antena.
-3G/4G mreže.
I pored svih ovih impresivnih mreža, i kupovine maltene svih preostalih provajdera,njima treba ugovor sa Telenorom.
Ja se samo nadam, da će pripajanje Supernove ka Telekomu, doneti vise pogodnosti korisnicima oba provajdera, nego sto je to bilo do sada.
Postojanje tog SN imena, je bilo samo iz jednog jedinog razloga.Slažem se da Telekom mora da se sabere i organizuje korisnike i objedini ponudu. Međutim, uopšte mi nije jasno onda koja će biti ciljna grupa potencijalnih korisnika Telenora? Ok, Telekom Telenoru iznajmljuje optiku i najverovatnije predaje ponudu tv sadržaja... Po čemu će se ponuda Box optike razlikovati od Telenor paketa (mob+net+tv)? Zašto bi korisnici konkurencije prelazili u Telenor kada isto to imaju već u Box paketima Telekoma? Takođe ne verujem da će se ceo Telekom integrisati, zašto bi se pravio brend Supernova zbog tri godine postojanja?
Zato što Telenor mobilna mreža radi 3x bolje od MTS-ove? Zato što korisnicima treba / više odgovaraju digitalni servisi koji se dobijaju "besplatno" uz Telenor postpaid pakete?Međutim, uopšte mi nije jasno onda koja će biti ciljna grupa potencijalnih korisnika Telenora?
...
Zašto bi korisnici konkurencije prelazili u Telenor kada isto to imaju već u Box paketima Telekoma?
Pa o ovome treba da brine sam Telenor, on rizikuje. Telenor može da ponudi neke dodatne tv kanale, bolju mobilnu tarifu u boks paketu. Čak su mislili i da imaju UM kanale. Telekom sa druge strane dobija 300000 novih korisnika na 10 godina koje možda ne bi mogao da privuče ili zadrži. Problem operatera je da zadrže korisnika posle ovih akcija od 6 i 12 meseci po 1 din.Po čemu će se ponuda Box optike razlikovati od Telenor paketa (mob+net+tv)? Zašto bi korisnici konkurencije prelazili u Telenor kada isto to imaju već u Box paketima Telekoma?
Da, da, sećam se. Ja sam tad bio prezadovoljni korisnik RV, nije bilo načina da promenim provajdera, SBB mi je bio preskup za ono što je tad nudio, a i RV je još uvek imao njihove kanale. Dakle, sve na jednom mestu, kakav crni prelazak...Postojanje tog SN imena, je bilo samo iz jednog jedinog razloga.
Da bi zadržali dobijene korisnike, kupovinom provajdera sirom zemlje, oni su pokusali da jasu na preuzetim kanalima SBB-a, i reklamirali su sebe, kao jedinog provajdera, sa svim kanalima, Arene+SK, i to je tada bilo , i Super i Novo.
Kada su dobili nogu u duxxxxe, e onda se krenulo u fazu: imeperija uzvraća udarac.
Ako se sećas, u jednom periodu, SBB je imao dogovor sa Telenorom ,takozvani Superset,u vezi pogodnosti onih SBB korisnika, koji imaju broj kod njih, tako da je Telenor tu informaciju, da tako kažem, sada prodao, ili unovčio.
Jedina korist ,Telenor Box paketa je , njihov broj, koji se nalazi kod SBB korisnika, i nista vise.
To "stavljanje tačke na poslovanje" je bilo u internom dokumentu Telekoma za upravni odbor. Ta njihova namera da oslabe Sbb je samo želja. Sbb može toj nameri da se odupre veoma lako. Normalno je da ako Telekom povećava tržišni udeo da nekom drugom mora da spadne. Sbb je izgubio deo tržišnog udela, ali im se nije nešto smanjio broj korisnika tako da ne vidim razlog za toliku frku koju su podigli.U javnoj objavljenoj prepisci Telenor i Telekom predugovora, mogli su se pročitati termini, unistenje SBB-a, i tome slično.
Ako se u takvim dokumentima, pominju ovakvi termini, mozemo samo zamisliti, sta će se sve desavati u narednom periodu, i sta je stvarni cilj njihovog udruživanja.
Svakako očekujem ,da bar Telekom ,značajno podIgne nivo svojih usluga, i da SN i MTS korisnici, dobiju bolji Iris Tv, konačni Iris GO, i konačnu Smart app, jer tu debelo kasne.
Lol. Konkurentni su samo tamo gde im je jedina dostupna konkurencija DSL, pilićar WiFi i 3G/4G "kućni" internet. Pa da onda bude "vau čak 50 Mbps po ceni DSL 10 Mbps". Gde god postoji bilo koji drugi optički ili kablovski net nemaju šta da traže sa ovom trenutnom ponudom.Supernova je po cenama vrlo konkurentna svima,
SBB debelo kasni.Zaostali su na raspaloj mreži, nemaju uslugu mobilne telefonije,cene su im visoke.Novak će se jos malo penzionisati, pa će i taj SK kanal, koji ih drži u životu ,presahnuti.To "stavljanje tačke na poslovanje" je bilo u internom dokumentu Telekoma za upravni odbor. Ta njihova namera da oslabe Sbb je samo želja. Sbb može toj nameri da se odupre veoma lako. Normalno je da ako Telekom povećava tržišni udeo da nekom drugom mora da spadne. Sbb je izgubio deo tržišnog udela, ali im se nije nešto smanjio broj korisnika tako da ne vidim razlog za toliku frku koju su podigli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari