Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prika aj skini se vise, dosadan si.
*****avaj nekog drugog.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Koj si kralj, i dalje smaraš sa tvojim tv-om.....i move uređajem....
Drago mi je što postojiš....car si....

Koji je uređaj je do sad jasno svima osim tebi. Jasno ti je odgovorio čovek da mu TV nema Android OS a screenshot-ovi su nedvosmisleno sa Android uređaja.

https://supernovaott.rs ulogujes se sa svojim podacima ovde i to je to. :)

Treba mi mala pomoc, raskinuo bih ugovor sa njima trenutno dok imam mogucnost zbog ove promene cena jer se kod mojih kablovska vodi na moje ime, pa me zanima kad bi cale uzimao posle na svoje ime da li bi se vodio kao novi korisnik ili kao stari zbog iste adrese? :)

Hvala za link.
Ako u tvom mestu prolazi Supernovina optika a sada si na koaksijalnom kablu mislim da bi mogao da odjaviš i da na očevo ime uzmeš optiku, ali mislim jedino u tom slučaju...

Ma pusti ga bre, ubedjen sam da radi za njih. Po odgovorima se vidi da ih brani sve vreme , a to rade samo oni koji su "clanovi" zna se cega.

Ko odgovor da treba da se kodira osnovni paket i sve zivo, da je dovoljno 3 po prikljucku itd. Pa dovoljno ti je i 20 000 da prezivs pa prezivljavaj ako ti je tako milo. Ako ti ne tezis ka bolje u zivotu to je tvoj problem, ostatak sveta tezi i zeli.

Placam 3 pretplate rts-u nametnute naravno, niti gledam rts niti imas sta da gledas na istom, a i da mi je do rts-a ima rts planet preko njega svi rts kanali tako da... poenta je drugo. A ko sto su ti naveli pre, posto nisam hteo da odgovorim, a sada eto resio, kod OPTIKE ne mozes da "pokvaris" mrezu i ometas "druge" korisnike, niti ce se OSIROMASITI provajder ako krade komisja i prikljuci jedan tv, medutim komsija ne MOZE da krade kad je optika u pitanju (moze neko da mu da ako zeli ia to niko koga ja znam ne radi) jer ulazi u kucu stan sta god da je u pitanju.
I te nebloze kvare mrezu usporavaju net su ... nebuloze provajdera i onih koji rade za iste.
Sve ovo ti vec odgovorili ali ajde posto vidim da si previse na strani "clanova" pa sam prosto morao.
Znaci nisam jedini koji je to pomislio [emoji3]

Послато са Lenovo A2010-a помоћу Тапатока

Znaci nisam jedini koji je to pomislio [emoji3]

i ja sam pomislio da radim za njih.....hahahaha...... a isto tako sam i ja pomislio da i vi radite za "one druge"....kamo sreće da radim za njih, čuo sam da imaju dobre plate a i radnik terenac dobije ponekad bakšiš....a tek u call centru- milina, lepo odmoriš mozak i samo kažeš restartujte ruter ili resiver......bla bla bla i na kraju vaš zahtev je prihvaćen. biće te obavešteni putem mejla ili preko poziva....hvala na pozivu i zalupim ti slušalicu.......
ako imaš vezu u supernovi slobodno me preporuči, rado ću raditi za njih za pare.......(ne treba da budeš genije može i i ovo moje skromno znanje da prođe)

Poslednja izmena:
Sta drugo covek da pomisli kad vidi da odgovaras post za post, umesto da citiras kvotujes dva tri posta pa da odgovoros od jednom... A i zadnjih mesec dana kako si se pojavio nije prosao post da ti na njega nisi odgovorio...

@Muki
Pa kome da dam email kad niko nije ni trazio? Da cimam opet ove na FB chat?

Jel imate smetnje na TV-u(leva obala, Borča)?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Moguce da sam ranije davao, ne secam se mada gledao predhodni, ne pise nigde a nema ni na ovom zadnjem sto sam potpisao, ima samo broj mob.

Ako i dodju nek nose maske, propisano je zakonom.
U vezi naloga za mobilne uredjaje, ne znam kako ce da posalju podatke na email kada se ne secam da sam im davao email ikad do sad?
Meni kada su doneli Move pitali su me za mail, i u roku od par sekundi je stigao user name i pass za logovanje.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Što više čitam ove postove, sve manje znam.

Je li taj novi "Move" uređaj android ili nije?
Jeste Android 100%, verzija 9. U pitanju je chipset S905X3. Samo ne kapiram poentu USB ulaza na njemu kad ja nikako ne mogu da ga vidim na TVu.

Kad si smotan? :D I ne čitaš / ne razumeš? / ne slušaš kad ti neko napiše sigestiju šta da proveriš i šta da testiraš. Ajd da napomenem još jednom: na kompu uzmi proveri kako ti je formatiran taj fleš koji TV ne vidi ... proveri koji file sistem se koristi (NTFS, FAT16, FAT32, exFAT..). Jer je lako moguće da Android OS tj kernel na tom Move boxu ne podržava NTFS i exFAT kao što je slučaj sa jednim (KAON) od dva modela Eon smart boxa. Mislim da je neko vreme i Mi Box imao bug u vezi NTFS diskova i fleševa... a i kako da vidiš sadžaj fleša ako na boxu nema (ne znam da li ima, nemam uređaj :D ) neki File Manager / File Explorer tip aplikacije??? Ovaj AppIntaller koji je koristio @alczaty da instalira Eon TV app verovatno prikazuje samo dostupne apk fajlove? a ne i ostale tipove fajlova (fotke, video fajlovi....) ???

I sta bi? Da li će neko da uzvuče apk od tv po tvom? [emoji3]

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

I sta bi? Da li će neko da uzvuče apk od tv po tvom? [emoji3]

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Evo sad ću da ga izvučem. Nego bojim se da ne oštetim štampanu ploču prilikom otvaranja. Spremio sam špicangle za izvlačenje.

Jeste Android 100%, verzija 9. U pitanju je chipset S905X3. Samo ne kapiram poentu USB ulaza na njemu kad ja nikako ne mogu da ga vidim na TVu.

Ne mozes na tv, ali kad udjes u file exp onda vidis.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Paaa sada nisu baš 100% isti uređaji jer ovaj Hybrid Android TV/AOSP ima sa desne strane i ulaz za SD karticu i ima podršku za DVB-S2/T2, dok ovaj Supernovin to nema i verovatno je Supernovin MOVE uređaj neka osakaćena verzija! ;)
Ne verujem da je baš osakaćen. On je pod kontrolom supernove i ćao, da ne možemo ništa instalirati sami i kraj. Mada bi mi legao HBOGO samo tako...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Moj Tv nije pametan, običan je tako da je to to. Usb na move uređaju mogu da gledam samo kao modni detalj i kako je lep, drugo ništa.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Vidim da je rok placanja racuna 15.12. Da li je nekao imao iskustva , tj da su mu iskljucili kablovsku ako je platio krajem meseca ?

Ja plaćam oko 20. I nikad me nisu gasili

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ja 25-30 tog i nisam imao problema.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Da li može na Move uređaju da se ugasi HDR?

od 10.12.2020 do 15.01.2021 sbb i total tv kreću sa novogodišnjim besplatnim kanalima (svi kanali se otključavaju) za sve.......baš me zanima da li će SUPERNOVA otključati sve kanale za sve korisnike......

Poslednja izmena:
od 10.12.2020 do 15.01.2021 sbb i total tv su kreću sa novogodišnjim besplatnim kanalima za sve.......baš me zanima da li će super nova otključati sve kanale za sve korisnike......
Al šta da ojačaju? Jedino start paket. Druga dva već imaju sve kanale.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno