Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@razor81: Nije Raspberry Pi definitivno za tvoj nivo stručnosti ;) Plus sto YouTube ads block polako ali sigurno neće da može više da se blokira na DNS nivou (a tako radi PiHole) jer sa istog domena se serviraju i reklame i sam video sadržaj.
Plus je RPi daleko od dobrog izbora za uređaj koji treba da fura Android OS. Ima i može ali radi maltene "dobro" kao što na RPi radi i Windows 10...

Za fleš koji ti ne vidi "Move box" proveri kako je formatiran (NTFS, exFAT, FAT32??) ako nije FAT32 reformatiraj ga da bude FAT32 pa ponovo testiraj jel ga detektuje ili ne.

Poslednja izmena:
Nisu ni ti svi seederi aktivni, niti je ta brzina konstanta...od svih ovih kod mene svega desetak zaista uploaduju nesto
Ja imam 60mbit pa ta brzina ide do maksimuma do u proseku nekih 3mbita

Capture.JPG

Poslednja izmena:
Brzine su takve jer koristite javne torent trackere.Ja koristim samo privatne i kod mene je brzina uvek maximalna za moj paket 120/15 skida brzinom od oko 13 MB/s.
Džaba je što ima 1500 sedera ako je većina ograničila upload na 20kb/s a na javnim trackerima većina to radi,što je najgore od svega čim skinu film momentalno brišu torent...Toga na privatnim nema jer ako ne poštuješ pravila posle par upozorenja stiže ban i ćao...

Poslednja izmena:
Sada sam na mail dobio podatke za TV PO TVOM, pa me zanima sem iOS i android telefona da li može da se gleda i na PC-u i ako neko ima link?

@razor81, @zeha Ako pitate odmah da Vam kažem da imam uredno člansku kartu i iz džepa viri tri prsta! :d

Poslednja izmena:
Brzine su takve jer koristite javne torent trackere.Ja koristim samo privatne i kod mene je brzina uvek maximalna za moj paket 120/15 skida brzinom od oko 13 MB/s.
Džaba je što ima 1500 sedera ako je većina ograničila upload na 20kb/s a na javnim trackerima većina to radi,što je najgore od svega čim skinu film momentalno brišu torent...Toga na privatnim nema jer ako ne poštuješ pravila posle par upozorenja stiže ban i ćao...

Hvala na pojasnjenju.Koliko sam procitao na ovoj temi privatne torente nije moguce koristiti ( ili je tesko ) ukoliko se nalazimo iza NAT-a?

.
Baš tako koristim kako si opisao [emoji16]
I nisam nimalo nezadovoljan

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Da li je neko uspeo da instalira bilo koju aplikaciju na ovaj novi Move android box?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Ja kao sto sam ti rekao, Eon tv i nordvpn i gura super za sad.

Edit:
Nikog nisam lozio mogu vam slikat eon kako radi na ovom boxu ;)

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala na pojasnjenju.Koliko sam procitao na ovoj temi privatne torente nije moguce koristiti ( ili je tesko ) ukoliko se nalazimo iza NAT-a?
Ja sam od pre mesec dana iza nat-a i za sada nemam problema što ne znači da neću ih imati.

Послато са Mi Note 10 Lite
2020-12-08.png

Poslednja izmena:

Edit:

Ma kako god okreneš ja nikako ne mogu. A treba mi da ubacim aplikaciju za IPTV i onda bih ko čovek imao i sve kanale Adria media grupe.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Edit:

Bravo majstore....dođi juče

@alczaty: Sad taman još da uradiš backup apk fajla od Supernova app :D

???

Nemoj da pališ ovde ljude na forumu. Širiš neistinu. Svi mi dobro znamo da ne može da se instalira nijedna aplikacija na move boxu. Ispao si pametan što si kačio slike od tv-a. Kakve veze ima tvoj tv sa instalaciom na move boxu. To što je na slikama je instalaciona aplikacija od tv-a.......Nemoj da spamuješ temu.....

Poslednja izmena:
Nemoj da pališ ovde ljude na forumu. Širiš neistinu. Svi mi dobro znamo da ne može da se instalira nijedna aplikacija na move boxu. Ispao si pametan što si kačio slike od tv-a. Kakve veze ima tvoj tv sa instalaciom na move boxu. To što je na slikama je instalaciona aplikacija od tv-a.......Nemoj da spamuješ temu.....
Druze ti ako si nesposoban to je potpuno druga prica i ne bih vise stvarno komentarisao tvoje zlonamjerne komentare. Ok meni radi, tv nije android a instaliram apk fajl.
Tako da svoga posla i mani me se :)

Nemam pojma, nemam uređaj. Pročačkaj sa ADB ("pm list packages -f" pa vidi da li je u "/system/app" ili "/system/priv-app" ili u "/data/app") ako možeš da aktiviraš prvo Developer mode pa onda i USB debug... ako ne radi ni jedan od gomile "app backup" aplikacije koje možeš da sideload-uješ sa fleša kao što si dodao Eon app.

Znam da kod mene na Eon smart boxu može da se "pokupi" i sistemska verzija sa kojom dolazi originalno i update/najnovija verzija sa /data/app.

Nemam pojma, nemam uređaj. Pročačkaj sa ADB ("pm list packages -f" pa vidi da li je u "/system/app" ili "/system/priv-app" ili u "/data/app") ako možeš da aktiviraš prvo Developer mode pa onda i USB debug... ako ne radi ni jedan od gomile "app backup" aplikacije koje možeš da sideload-uješ sa fleša kao što si dodao Eon app.

Znam da kod mene na Eon smart boxu može da se "pokupi" i sistemska verzija sa kojom dolazi originalno i update/najnovija verzija sa /data/app.
Hmm procackacu danas ili sjutra. Kako rece da se zove aplikacija za backup sa boxa apk ?
Evo nasao sam ime apk za supernovu
Cisto jos jednom ovome sto svasta prica da ne moze itd da mu dokazem i zavrsavam s njim.
b23d3c153e9a07648f45a1bdcff5e311.jpg

Poslednja izmena:
Druze ti ako si nesposoban to je potpuno druga prica i ne bih vise stvarno komentarisao tvoje zlonamjerne komentare. Ok meni radi, tv nije android a instaliram apk fajl.
Tako da svoga posla i mani me se :)

Ma pusti ga bre, ubedjen sam da radi za njih. Po odgovorima se vidi da ih brani sve vreme , a to rade samo oni koji su "clanovi" zna se cega.

Ko odgovor da treba da se kodira osnovni paket i sve zivo, da je dovoljno 3 po prikljucku itd. Pa dovoljno ti je i 20 000 da prezivs pa prezivljavaj ako ti je tako milo. Ako ti ne tezis ka bolje u zivotu to je tvoj problem, ostatak sveta tezi i zeli.

Placam 3 pretplate rts-u nametnute naravno, niti gledam rts niti imas sta da gledas na istom, a i da mi je do rts-a ima rts planet preko njega svi rts kanali tako da... poenta je drugo. A ko sto su ti naveli pre, posto nisam hteo da odgovorim, a sada eto resio, kod OPTIKE ne mozes da "pokvaris" mrezu i ometas "druge" korisnike, niti ce se OSIROMASITI provajder ako krade komisja i prikljuci jedan tv, medutim komsija ne MOZE da krade kad je optika u pitanju (moze neko da mu da ako zeli ia to niko koga ja znam ne radi) jer ulazi u kucu stan sta god da je u pitanju.
I te nebloze kvare mrezu usporavaju net su ... nebuloze provajdera i onih koji rade za iste.
Sve ovo ti vec odgovorili ali ajde posto vidim da si previse na strani "clanova" pa sam prosto morao.

Hmm procackacu danas ili sjutra. Kako rece da se zove aplikacija za backup sa boxa apk ?
Cisto jos jednom ovome sto svasta prica da ne moze itd da mu dokazem i zavrsavam s njim.

Jesu li to slikane sve aplikacije od tvog tv-a ili su to slikane aplikacije od move uređaja??????

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201208/b23d3c153e9a07648f45a1bdcff5e311.jpg

Jesi testirao šta je tačno "LiveTV" app? :D (probao da je startuješ ručno). Pošto je koliko vidim ikonica ista kao "Live Channels" Google aplikacija koja dolazi uz sve AndroidTV OS uređaja (a taj "Move" hybrid uređaj beše nema AndroidTV OS nego Android OS za telefone budževina?) a tu se zove "LiveTV".

Što više čitam ove postove, sve manje znam.

Je li taj novi "Move" uređaj android ili nije?

Jel oficijelni monter mora da montira MOVE uređaj ili korisnik može sam da preuzme uređaj i montira... ne bih da mi se skupljaju radnici zbog covid-a nego bih preuzeo opremu i sam montirao, cela infrastruktura je već sprovedena...

Jel oficijelni monter mora da montira MOVE uređaj ili korisnik može sam da preuzme uređaj i montira... ne bih da mi se skupljaju radnici zbog covid-a nego bih preuzeo opremu i sam montirao, cela infrastruktura je već sprovedena...
Moraju majstori zato što ga oni tada tek aktiviraju, tako je bilo barem kod mene.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ako i dodju nek nose maske, propisano je zakonom.
U vezi naloga za mobilne uredjaje, ne znam kako ce da posalju podatke na email kada se ne secam da sam im davao email ikad do sad?

Ako i dodju nek nose maske, propisano je zakonom.
U vezi naloga za mobilne uredjaje, ne znam kako ce da posalju podatke na email kada se ne secam da sam im davao email ikad do sad?
Pa moraćeš neki mejl da daš [emoji481]

Probaj ovu aplikaciju da instaliraš, sa njom možeš da bekapuješ apk fajlove
61ccc5685be858cfe76be23a85f8ab5d.jpg

Sada sam na mail dobio podatke za TV PO TVOM, pa me zanima sem iOS i android telefona da li može da se gleda i na PC-u i ako neko ima link?

https://supernovaott.rs ulogujes se sa svojim podacima ovde i to je to. :)

Treba mi mala pomoc, raskinuo bih ugovor sa njima trenutno dok imam mogucnost zbog ove promene cena jer se kod mojih kablovska vodi na moje ime, pa me zanima kad bi cale uzimao posle na svoje ime da li bi se vodio kao novi korisnik ili kao stari zbog iste adrese? :)

Kao stari posto je ista adresa ...neko je napisao ranije da mora da prodje 3meseca pa da se tretiras kao novi i da dobijes 6 meseci po dinar...
Ja sam danas podneo zahtev imam dva ugovora i kao kod tebe jedan je kod mojih koji se vodi na mene...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno