Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj slikaj još samo tvoj daljinac od boxa, molim te

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Eto
eca6ee3d88868aa39b1650c7e908d269.jpg

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Ja odustajem. Eto ako je neko pametniji i ako uspe nek javi.

Danas postar doneo ugovor za Super Par Start paket posle dve nedelje od kako sam ih cimao preko FB Chat-a, zbog pandemije ne izlazim. Kad puste paket kad i kako dobijam login i pass za Tv Po Tvom? Posto pise da se dobija tri naloga za mobilne uredjaje.

Ako sam dobro ukapirao Super Par paket 60/8 umesto 2599 kostace 2699 din?
Sad da li mogu da napravim novi ugovor, da dobiju sigurnog korisnika na jos 2 god i da dobijem 80mb umesto 60mb po ceni od 2699 din?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Da

Onda ce tako i biti, zasto da ne izvucem tih 20mb vise po istoj ceni.
Kada se to poskupljenje ocekuje, pretpostavljam od nove godine? Valjda bi trebalo da obaveste korisnike na neki nacin o tim promenama.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

A mi koji smo potpisali onaj za 2700-2800 nesto tako, sad vise tog ugovora nema(u junu nedje sam potpisao)
Imaju li pravo da me prebace na ovaj 3299 bez najave ?
I dje mogu da nadjem cjenovnik iz juna ?

Ko ima stari ugovor njemu se cena ne menja do isteka ugovorne obaveze? Mada za 100din vise se dobija 20Mbit vise i Move za uredjaje preko neta.

Menja se cena i starim ugovorima. Zato i postoji zakonski rok od 30 dana za raskid ko se ne slaže sa poskupljenjem, bez plaćanja penala.

Jel dobio neko vise od 6 meseci za 1 din kao novi korisnik? Ova akcija je dugi već aktuelna, mislio sam da će izbaciti nešto novo u decembru...

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Moze li neko da mi kaze koliko je tacno kostao gpon super par plus u junu julu ?
I da li znaci da moram sada to da placam 3300 din ?

Pre neki dan sam uveo supernova optiku i to "Super sve start" paket, sa doplatom za "Tv po tvom"

Od uredjaja sam dobio:

- Move Box
- ZTE ZXHN F612
- Netis WF2780

Ali nisam bas u potpunosti zadovoljan jer ima par problema.
1. Cesto se kod vracanja sadrzaja desava prekid uz poruku "Doslo je do greske u reprodukciji sadrzaja! (unknown error)" Pre toga sam koristio MTS BOX4 paket sa vracanjem programa preko telefonske/ADSL linije koja je bila preko 2.5 Km pa se ovo nikada nije desavalo.

2. Kada pingujem google.com, uvek postoji uglavnom neki mali gubitak paketa, ali pre dva dana kada je bilo ono nevreme imao sam i do 5% gubitaka paketa.

Imali li jos neko slicnih problema? Mislio sam da se na optici ovo ne desava.

Poslednja izmena:
Pre neki dan sam uveo supernova optiku i to "Super sve start" paket, sa doplatom za "Tv po tvom"

Od uredjaja sam dobio:

- Move Box
- ZTE ZXHN F612
- Netis WF2780

Ali nisam bas u potpunosti zadovoljan jer ima par problema.
1. Cesto se kod vracanja sadrzaja desava prekid uz poruku "Doslo je do greske u reprodukciji sadrzaja! (unknown error)" Pre toga sam koristio MTS BOX4 paket sa vracanjem programa preko telefonske/ADSL linije koja je bila preko 2.5 Km pa se ovo nikada nije desavalo.

2. Kada pingujem google.com, uvek postoji uglavnom neki mali gubitak paketa, ali pre dva dana kada je bilo ono nevreme imao sam i do 5% gubitaka paketa.

Ja sam imao problema sa gledanjem programa unazad isto pre 2 dana, isto obaveštenje o grešci. Moj internet je običan kablovski. Pre verujem da je bilo do njih jer sada radi sve normalno.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Moguće da su ti ove dve stvari povezane.

Screensotuj te ekrane sa gubitkom paketa, i pošalji mail sa rekkamacijom da ti to reše.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Da li je neko uspeo da instalira bilo koju aplikaciju na ovaj novi Move android box?

Ja sam imao problema sa gledanjem programa unazad isto pre 2 dana, isto obaveštenje o grešci. Moj internet je običan kablovski. Pre verujem da je bilo do njih jer sada radi sve normalno.

Moguće da su ti ove dve stvari povezane.

Screensotuj te ekrane sa gubitkom paketa, i pošalji mail sa rekkamacijom da ti to reše.

Danas vidim da nema vise problema i gubitaka paketa, ali svakako da cu se zaliti ako se to opet ponovi.

Untitled.jpg

Da li je neko uspeo da instalira bilo koju aplikaciju na ovaj novi Move android box?

Ja sam bio ubeđen da si ti instalirao pre par dana i da sada uživaš u čarima youtube-a, aplikacije eon i raznih igrica na move boksu.....auuuuu al sam se zeznuo, mislio sam da ti to znaš da instaliraš a čovek ti lepo objasnio još je i slike postavio.......cccccc....

Ja sam bio ubeđen da si ti instalirao pre par dana i da sada uživaš u čarima youtube-a, aplikacije eon i raznih igrica na move boksu.....auuuuu al sam se zeznuo, mislio sam da ti to znaš da instaliraš a čovek ti lepo objasnio još je i slike postavio.......cccccc....
Ma da. Ili me je super izložio il sam ja glup. Kako god okreneš na isto mu dođe. Meni i dalje nije jasno kako on sa daljinskim od TVa pristupa aplikacijama na Move. Meni čak ni ne vidi usb na Move uređaju. Ne mogu ni film sa njega da pustim.

razor81, move uređaj si dobio da bi gledao TV KANALE I TV PO TVOM.(vratio nešto što si propustio ili što voliš da gledaš unazad), a ne da igraš igrice youtube facebook i svašta nešto.....Kupi smart tv ili android box pa radi na njemu što ti je volja. Zato uzmi daljinac od move boxa i šaltaj kanale i gledaj tv i ne pali se da možeš da radiš bilo šta osim za ono za šta je namenjen move box.....POZDRAV I SVAKO DOBRO....

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi objasni u vezi torenta ko je strucniji, ja sam ranije bas slabo koristio torente pre svega zbog lose ADSL linije. Sad od kako sam uveo optiku od pre neki dan, pokusavam da skinem par UHD filmova i to uglavnom ide lose. Brzine u pocetku idu oko 300-400kb/s, posle pola sata skoci na nekih 3-4MB/s pa opet padne na 300kb i sve tako u krug.

Koristim uTorrent 3.5.5

Konkretno ovaj film ima preko 1000 sidova.

uturent.jpg

avg. speed 1.5MB/s.

Znam da ne mogu da ocekujem punu brzinu paketa, ali ovo mi se cini bas sporo.

razor81, move uređaj si dobio da bi gledao TV KANALE I TV PO TVOM.(vratio nešto što si propustio ili što voliš da gledaš unazad), a ne da igraš igrice youtube facebook i svašta nešto.....Kupi smart tv ili android box pa radi na njemu što ti je volja. Zato uzmi daljinac od move boxa i šaltaj kanale i gledaj tv i ne pali se da možeš da radiš bilo šta osim za ono zašta je namenjen move box.....POZDRAV I SVAKO DOBRO....
Ma kapiram te, nego iskreno baš sam se obradovao da imam što manje kablova što je i bilo dok je bila samo kartica. Posle dodaše i Move. Sad još ako dodam i još jedan box biće mnogo uređaja. Najradije bih uzeo Raspberry Pi, pa ću onda imati i android i bloker za Youtube adds.

Moze li neko da mi objasni u vezi torenta ko je strucniji, ja sam ranije bas slabo koristio torente pre svega zbog lose ADSL linije. Sad od kako sam uveo optiku od pre neki dan, pokusavam da skinem par UHD filmova i to uglavnom ide lose. Brzine u pocetku idu oko 300-400kb/s, posle pola sata skoci na nekih 3-4MB/s pa opet padne na 300kb i sve tako u krug.

Koristim uTorrent 3.5.5

Konkretno ovaj film ima preko 1000 sidova.

uturent.jpg

avg. speed 1.5MB/s.

Znam da ne mogu da ocekujem punu brzinu paketa, ali ovo mi se cini bas sporo.

Odakle skidaš taj film?Džaba je 1000 seedersa ako ima 10000 leechersa..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno