Aj ako ti kažeš. Ovo si rekao kao da imaš direktan uvid u strukturu korisnika. Nemoj posle da se buniš što ljudi misle da radiš za SN.VEĆINA NJIH JE NA START PAKETU
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Aj ako ti kažeš. Ovo si rekao kao da imaš direktan uvid u strukturu korisnika. Nemoj posle da se buniš što ljudi misle da radiš za SN.VEĆINA NJIH JE NA START PAKETU
Probaj ovo, našao na netu :"You can turn off HDR through HDMI by switching to Standard HDMI Format (Settings> Picture> Advanced Picture Settings> HDMI Function)."Hisense H50U7B
Hvala na trudu ali nemam tu opciju.Probaj ovo, našao na netu :"You can turn off HDR through HDMI by switching to Standard HDMI Format (Settings> Picture> Advanced Picture Settings> HDMI Function)."
Pa ni to nije loša taktika, kritikuješ ono što je bezopasno, hvališ ono što je bitno.
Nije ni to problem, i da radiš i da ne radiš.
Problem je način kako se obraćaš na forumu, znaš kako se interpretira kada nešto pišeš velikim slovima?
Hdmi. Ne stavljas flesku u tv nego sa strane u move.Kako god formatirao fleshku tv je ne vidi kao storage. @alczaty Još jedno pitanjce. Kojim kablom ti je povezan Move i tv?
Pa nisam retard. Stavim je u Move ali mi nije jasno kakoj joj pristupaš pomoću File explorera. Na Move uređaju ga nema, sa druge strane HDMI je audiovideo kabal i pomoću njega se ne može prići boxu. Dakle nije mi jasno kako uopšte vidiš storage na Move? Ispada da ga vidiš preko LANa. Ja na mojoj mreži vidim samo kompjutere koji su povezani na mrežu i storage od rutera.Hdmi. Ne stavljas flesku u tv nego sa strane u move.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Istice mi ugovor za par dana, pa su me vec zvali nekoliko puta da produzim ugovor. Ali ne nude nikakve povoljnosti. Jel obnavljao neko ugovor skoro? Moze li da se izboksuju nesto povoljniji uslovi, od ovih regularnih?
Da ako je standardan Firmware. Kada ga SN modifikuje druga je priča. Kad je to tako lako čudo se ne javi još neko da je uspeo a verujem da ih dosta ima Move.@razor81: Ma ajde... pametovanje u prazno... a svaki Android uređaj je isti sa aspekta prostupa fajlovima na flešu... stvarno treba neka mudrost. Donesi uređaj pa ćemo instalirati pošto ti nisi u stanju da pratiš prosta uputstva.
O tome sam ja ovde par puta pricao, za nas iz manjih mesta gde nema konkurencije nema sanse da se izboksuje neka povoljnost. Ganjao sam se sa njima skoro 8 meseci, nisam hteo da produzim ugovor, pretio prelaskom ali dzaba, jedino sto sam dobio je Hbo 12 meseci za dinar u Tv po tvom na 24 meseca za dinar...Znaju oni dobro da nemamo gde...Kad znaju da nemate alternativu na vasoj lokaciji (SBB, Orion) nema nista od popusta. Nesto daju onima koji su na ADSL-u posto Telekom planira to da batali da radi jer je zaostala tehnologija (kao i coax, danas je optika standard u svetu).
Ja sam im rekao da ću da uzmem Total Tv. Mislim da ta priča svuda može da prođe.O tome sam ja ovde par puta pricao, za nas iz manjih mesta gde nema konkurencije nema sanse da se izboksuje neka povoljnost. Ganjao sam se sa njima skoro 8 meseci, nisam hteo da produzim ugovor, pretio prelaskom ali dzaba, jedino sto sam dobio je Hbo 12 meseci za dinar u Tv po tvom na 24 meseca za dinar...Znaju oni dobro da nemamo gde...
Послато са Lenovo A2010-a помоћу Тапатока
Ne padaju na tv toliko znaju da je internet preči... Tv im je usputno...Ja sam im rekao da ću da uzmem Total Tv. Mislim da ta priča svuda može da prođe.
Pa Total Tv ima i internet. Padali ili ne, ja sam kao novi korisnik na tu priču dobio 12m po dinar.Ne padaju na tv toliko znaju da je internet preči... Tv im je usputno...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Koji to internet adsl, pa to nikad ne bi uzeo, pre bi uzeo kućni preko mobilnih operatera.Pa Total Tv ima i internet. Padali ili ne, ja sam kao novi korisnik na tu priču dobio 12m po dinar.
Ne bih ni ja ali to mi je bio adut u pregovorima. Svakako bih na kraju uzeo Supernovu jer nemam alternativi.Koji to internet adsl, pa to nikad ne bi uzeo, pre bi uzeo kućni preko mobilnih operatera.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ali novi dobijaju 6 a ja sam dobio 12. Starim korisnicima je svakako adut što imaju instalaciju i opremu dok su meni morali sve novo da daju.Dobio si zato sto si nov korisnik, a ja pricam o starim korisnicima...
Послато са Lenovo A2010-a помоћу Тапатока
Malopre se restartovao modem i ukljucen novi paket, ide full 80Mbit. Sad im poslao poruku na FB za login za Move/Tv Po Tvom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari