Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e vala baš imam uvid isto kao i ti......i nije samo zbog start paketa nego i zbog četvrtog i petog tv-a u kući (već je neko pisao da ima toliko tv-a) da možeš preko DVB-C tjunera (bez kartice) da gledaš sve kanale.
ja sam dobronamerno napisao a ti mračiš brate........tebi je baš dosadno.....

p.s. da radim za njih ne bi napisao:"baš me zanima da li će supernova otključati sve kanale za sve korisnike"

Poslednja izmena:
Pa ni to nije loša taktika, kritikuješ ono što je bezopasno, hvališ ono što je bitno.

Nije ni to problem, i da radiš i da ne radiš.

Problem je način kako se obraćaš na forumu, znaš kako se interpretira kada nešto pišeš velikim slovima?

Pa ni to nije loša taktika, kritikuješ ono što je bezopasno, hvališ ono što je bitno.

Nije ni to problem, i da radiš i da ne radiš.

Problem je način kako se obraćaš na forumu, znaš kako se interpretira kada nešto pišeš velikim slovima?

sorry, znam kako se interpretiraju velika slova, jednostavno sam zaboravio da isključim caps lock na tastaturi....(radim nešto drugo na kompjuteru gde kuckam velikim slovima)....svi ostali moji postovi su sa malim slovima

Poslednja izmena:
Kako god formatirao fleshku tv je ne vidi kao storage. @alczaty Još jedno pitanjce. Kojim kablom ti je povezan Move i tv?

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Krajnje je vreme da se odjavljujemo sa ove teme...Nema više smisla...

Istice mi ugovor za par dana, pa su me vec zvali nekoliko puta da produzim ugovor. Ali ne nude nikakve povoljnosti. Jel obnavljao neko ugovor skoro? Moze li da se izboksuju nesto povoljniji uslovi, od ovih regularnih?

Hdmi. Ne stavljas flesku u tv nego sa strane u move.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Pa nisam retard. Stavim je u Move ali mi nije jasno kakoj joj pristupaš pomoću File explorera. Na Move uređaju ga nema, sa druge strane HDMI je audiovideo kabal i pomoću njega se ne može prići boxu. Dakle nije mi jasno kako uopšte vidiš storage na Move? Ispada da ga vidiš preko LANa. Ja na mojoj mreži vidim samo kompjutere koji su povezani na mrežu i storage od rutera.

@shamanNS Ti možeš da se uključiš u diskusiju kada budeš kod sebe uspeo da na Move instaliraš aplikaciju a ne da pametuješ na prazno.

Istice mi ugovor za par dana, pa su me vec zvali nekoliko puta da produzim ugovor. Ali ne nude nikakve povoljnosti. Jel obnavljao neko ugovor skoro? Moze li da se izboksuju nesto povoljniji uslovi, od ovih regularnih?

Neće oni ništa ponuditi,moraš da tražiš,6 meseci za dinar kao za nove korisnike je po meni razuman dil.

@razor81: Ma ajde... pametovanje u prazno... a svaki Android uređaj je isti sa aspekta prostupa fajlovima na flešu... stvarno treba neka mudrost. Donesi uređaj pa ćemo instalirati pošto ti nisi u stanju da pratiš prosta uputstva.

Kad znaju da nemate alternativu na vasoj lokaciji (SBB, Orion) nema nista od popusta. Nesto daju onima koji su na ADSL-u posto Telekom planira to da batali da radi jer je zaostala tehnologija (kao i coax, danas je optika standard u svetu).

@razor81: Ma ajde... pametovanje u prazno... a svaki Android uređaj je isti sa aspekta prostupa fajlovima na flešu... stvarno treba neka mudrost. Donesi uređaj pa ćemo instalirati pošto ti nisi u stanju da pratiš prosta uputstva.
Da ako je standardan Firmware. Kada ga SN modifikuje druga je priča. Kad je to tako lako čudo se ne javi još neko da je uspeo a verujem da ih dosta ima Move.

Morate da priznate da baš lepo izgleda... [emoji481][emoji481][emoji481][emoji477][emoji477][emoji477]
3874444101b6839465815de731167e31.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Kad znaju da nemate alternativu na vasoj lokaciji (SBB, Orion) nema nista od popusta. Nesto daju onima koji su na ADSL-u posto Telekom planira to da batali da radi jer je zaostala tehnologija (kao i coax, danas je optika standard u svetu).
O tome sam ja ovde par puta pricao, za nas iz manjih mesta gde nema konkurencije nema sanse da se izboksuje neka povoljnost. Ganjao sam se sa njima skoro 8 meseci, nisam hteo da produzim ugovor, pretio prelaskom ali dzaba, jedino sto sam dobio je Hbo 12 meseci za dinar u Tv po tvom na 24 meseca za dinar...Znaju oni dobro da nemamo gde...

Послато са Lenovo A2010-a помоћу Тапатока

O tome sam ja ovde par puta pricao, za nas iz manjih mesta gde nema konkurencije nema sanse da se izboksuje neka povoljnost. Ganjao sam se sa njima skoro 8 meseci, nisam hteo da produzim ugovor, pretio prelaskom ali dzaba, jedino sto sam dobio je Hbo 12 meseci za dinar u Tv po tvom na 24 meseca za dinar...Znaju oni dobro da nemamo gde...

Ja sam im rekao da ću da uzmem Total Tv. Mislim da ta priča svuda može da prođe.

Pa Total Tv ima i internet. Padali ili ne, ja sam kao novi korisnik na tu priču dobio 12m po dinar.

Koji to internet adsl, pa to nikad ne bi uzeo, pre bi uzeo kućni preko mobilnih operatera.

Nema od toga nista, danas internet prodaje uslugu, zato su i uveli net only pakete jer je tv postao nebitan. Pogotovo njihovi kanali. Total TV nema net.

Koji to internet adsl, pa to nikad ne bi uzeo, pre bi uzeo kućni preko mobilnih operatera.

Ne bih ni ja ali to mi je bio adut u pregovorima. Svakako bih na kraju uzeo Supernovu jer nemam alternativi.

Dobio si zato sto si nov korisnik, a ja pricam o starim korisnicima...

Dobio si zato sto si nov korisnik, a ja pricam o starim korisnicima...

Ali novi dobijaju 6 a ja sam dobio 12. Starim korisnicima je svakako adut što imaju instalaciju i opremu dok su meni morali sve novo da daju.

Aha, znaci na konto razvucenij kablova sam trebao da dobijem minimum 3 meseca gratis? Cudno ti neko razmatranje...

Jel moze neko da mi kaze, da li ide optika do rutera, pa od rutera idu koaksijalni kablovi ili?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Malopre se restartovao modem i ukljucen novi paket, ide full 80Mbit. Sad im poslao poruku na FB za login za Move/Tv Po Tvom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno