Pa nije sam o to, batko moj...Jedina prednost dvb-c kod Supernove u odnosu na ott (move), je upravo ta pednost od oko 40s. Sve ostalo je na strani ott.
Pa jel 430 veći broj od 400? 🤣 Kakvo pitanje...jel ovo ok za 400mb paket?
Razlika u HD kanalima je minorna. RTS1 6Mbita dvb-c (levo), 5Mbita Move (desno):Pa nije sam o to, batko moj...
Kanali u DVBC su sa mnoooogo boljom slikom, tj bitrate-om, od ovih "osiromasenih" iz MOVE.
Te dve prednosti na vagi teze mnooooogo vise nego sve ostale prednosti presmesnog OTT-a.

Proveri na kom si paketu pa ih zovi i prijavi im problem ako ti to sto ti je zaključano ulazi u paket.Iz nekog razloga su mi menjali i CI module na TV-u i sada mi je gomila kanala zakljucano. 😌
Zovi na 0800311312. Meni se na taj broj brzo jave....Zvati njih je misija za koju treba izdvojiti 2 sata slusanja melodija uz najave za koliko ce se javiti operater. Trebalo bi da vracam staru opremu ovih dana, pa da se u nekoj poslovnici informisem.
Kako da pustim ove kanale kod mene u VLC plejeru?Razlika u HD kanalima je minorna. RTS1 6Mbita dvb-c (levo), 5Mbita Move (desno):
Pogledajte prilog 549498
HBO:
Pogledajte prilog 549502
Medjutim, ogroman broj kanala koji je SD na dvb-c je HD na Move:
Pogledajte prilog 549505
Kad se to sve uzme u obzir, onda je Move tu u velikoj prednosti. A koliko mare za dvb-c govori i cinjenica da poslednja 4 kanala koja su ubacili su SD na dvb-c i bez EPG dok su u Move HD sa EPG.
Tu informaciju,bar ovde nećeš dobiti.Imaju programe koji izvlače linkove tj liste.Kako da pustim ove kanale kod mene u VLC plejeru?
To nije trebao ni da dozvoli da mu stave, trebao je da ih vrati dok mu ne donesu nov uređaj, a ne neki ko zna ko se sve iživljavao na njemu.Otac mi se zali da novi Skymaster STB koji su mu stavili juce ne radi bas najbolje, tacnije daljinski deluje kao da je izvadjen iz kontejnera i ne reaguju dumici najbolje. Posto jos nisam vratio opremu da li mogu da ostavim stari STB koji mu je radio bez problema a da ovaj novi Skymaster vratim?
Može li malo pojašnjenje što je stavljen novi stb raskinuli ste staru UO koja se vodila na nekog drugog,pa sada ponovo uveli na nekoga drugoga. Ako je tako onda ne možeš da ostaviš taj stari a taj što su doneli sad da vratiš, pošto svaki ima svoj serijski broj po kom su te zadužili.Otac mi se zali da novi Skymaster STB koji su mu stavili juce ne radi bas najbolje, tacnije daljinski deluje kao da je izvadjen iz kontejnera i ne reaguju dumici najbolje. Posto jos nisam vratio opremu da li mogu da ostavim stari STB koji mu je radio bez problema a da ovaj novi Skymaster vratim?
Ja to ne bi primio vi svi kako želite, za njihove astronomske cifre ima da se zna ili nov ili vratiš i kraj priče.Koje nove uređaje... 🤣 Meni su pre par meseci dali Technicolor ruter u izgrebanom i prljavom stanju, koji dok pišti i pucketa kada se optereti (doduše funkcionisao normalno). Bio je na ime nekog Miloša, vlažnom maramicom sam skinuo kilo duvana sa njega.
I ovaj Huawei za optiku koji sam juče dobio nije nov, šifra za wifi je bila "GejPJ93R" 🤣 Ali ruter je odličan, 150-200mb u daljim delovima kuće tako da sam potpuno ugasio neki TP Link koji mi služi za pokrivanje daljih delova dvorišta
Ugovor je obnovljen prvenstveno radi instalacije optike, nije ništa menjano što se tiče vlasnika. Oni su inače hteli da montiraju MOVE na sva 3 televizora, ali sam ja hteo da sve ostane kao što jeste (2 CI modula + 1STB).Može li malo pojašnjenje što je stavljen novi stb raskinuli ste staru UO koja se vodila na nekog drugog,pa sada ponovo uveli na nekoga drugoga. Ako je tako onda ne možeš da ostaviš taj stari a taj što su doneli sad da vratiš, pošto svaki ima svoj serijski broj po kom su te zadužili.
Uz novije pakete usluga, Telekom Srbija naplaćuje neke od TV kanala tako što su ih svrtali u nove "kombo" pakete, čak su imali reklamu "kombombonica".posledica toga jeste da sada na televizorima sa CI modulima nemam pola kanala
Primio bi i tek kako (ili ne bi imao ugovor sa tom firmom tj ako si ga već potpisao ganjao bi se za raskid i penale) ako ti je izbor taj provajder ili 4G / 5G "kućni" internet, jer Supernova novu novu opremu nema ništa (osim eventualno koga usreći da mu donesu nove Move OTT only boxeve), sve što donose je neko već koristio a varira u koliko polu-raspalom stanju je to što su ti doneli.Ja to ne bi primio vi svi kako želite, za njihove astronomske cifre ima da se zna ili nov ili vratiš i kraj priče.
Ahaa, sad mi je jasno. Hvala.Uz novije pakete usluga, Telekom Srbija naplaćuje neke od TV kanala tako što su ih svrtali u nove "kombo" pakete, čak su imali reklamu "kombombonica".
To su Filmski, Muzičko-zabavni, Dečiji i Dokumentarni. uz Super Plan 3 S dobijaš jedan od ta četiri uračunato u uslugu - i može da se menja jednom mesečno. Da bi aktivirao ostale, mora da se doplati.
Takođe, sada naplaćuju sve dodatne STB uređaje, a od 1.9. i osnovni 350din mesečno.
To je potpuno nevezano za način pristupa - da li je optika, coax ili vdsl, već je uzrokovano samom činjenicom da je potpisan novi ugovor za novi paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari