Čitam postove i kao da nismo kod istog provajdera. Isto važi i za utiske o kvalitetu usluge iz bliskog komšiluka, ljudi prelazili sa koaksa na IRIS i vdsl!?
Međutim, kad su nama u Januaru radili instalaciju odmah sam im rekao da ne želim polovnu opremu jer ako je polovna ne želim njihovu uslugu, računajući mambili me uvo ne treba mi ništa uzeču jaknpaket za mibilni i zemaljlse antene i kraj.
Monteri su rekli da nije polovna i nije bila polovna. Ekipa jako korektno obavila instalaciju, sve čisto i pedantno za svaku preporuku. Od srca sam častio i potpisali smo te papire, sve super.
Što se same usluge tiče ima povremeno manjih problema kao da zabaguje prebacivanje tv programa. To repavam čupanjem naponskog kablića i vraćanjem, možda jednom u 10 dana i to na jednom tv-u a na drugom jednom u tri meseca. Internet radi jako korektno. Kupio sam svoj ruter koji je u AP modu. Tehnikoloru sam isključio wifi, sam uređaj je nečujan, ne krcka, ne bruji, ne smrdi niti se nešto posebno greje, jako malo. Ne mogu da izmerim max brzinu interneta jer mi telefon ima wifi 5 a ne wifi 6, brzina koju ja merim je 330/20 mb/s a ugovor je na 400/20.
Kvalitet slike jeste malko onako..... Ali zato ukućani rokaju po Netfliksu i Skyshowtime bez problema na dva TV bez ikakvog seckanja bilo šta da gledaju.
I zato kažem da kao da nismo kod istog provajdera.....