Šta je novo?

Supernova (2024+)

^^Razliku do pune cene. Pre toga pogledaj koja je puna cena u ugovoru, čini mi se da je neka suluda cifra.

4699 piše u ugovoru

Kako se logovati na ruter ZTE f680 sta se kuca za user i pass da mogu da stavim neku normalnu sifru za wifi ne ovu fabricku. Nece admin admin isl standardne stvari

Svakako nije velika razlika ali ja valjda treba da platim te benefite koje sam koristio a to je tih 50% pa x broj meseci.

50% na cenu u toku UO + razliku do pune cene, pa x broj meseci.
Pa aktivacija usluge, pa instalacija NET usluge, TV usluge, TV opreme, pa naknada za korišćenje stb/cam uređaja, ima tu dosta toga...

Znači naplatiće mi i vazduh koji sam disao od tada do sada pa x2 🤣

Treba kod mojih da obnovimo ugovor, posle dosta smetnji koji su imali pitanje dal obnavljati ili preci kod nekog drugog.
Jel ima neki agent preko kog bi mogli dobiti bolju ponudu ?

@shamanNS Znači jedino što mi preostaje je da se prebacim na koaksijalnu instalaciju i da se pomirim sa brzim netom jer optika sada može samo preko OTT, ne može više preko FTTH ni preko UDP/RTP IPTV protokola (IPTV bez kašnjenja 15-30 sekundi). Šta tek mts iris i ostale mts usluge rade.. Zar je ceo Telekom Srbija sa svim uslugama Supernova i mts iris prešao na OTT (osim DVB-T od Antena Plus i DVB-S koji je deo paketa Box uz m:sat TV naravno) 💀

Mada opet razmišljam, šta ako promena tipa instalacije produži ugovornu obavezu i promeni cenu ugovora (to jest, poništi benefite iz promocije, ipak to nije regularan ugovor sa interneta/iz poslovnice već ponuda sa ekstra niskom cenom koja ne može da se nađe nigde onlajn/u poslovnici - zbog toga mislim da su mi jako male šanse da se mogu izvući od ovog OTT-a)

Nazad
Vrh Dno