Pa nije sam o to, batko moj...Jedina prednost dvb-c kod Supernove u odnosu na ott (move), je upravo ta pednost od oko 40s. Sve ostalo je na strani ott.
Pa jel 430 veći broj od 400? 🤣 Kakvo pitanje...jel ovo ok za 400mb paket?
Razlika u HD kanalima je minorna. RTS1 6Mbita dvb-c (levo), 5Mbita Move (desno):Pa nije sam o to, batko moj...
Kanali u DVBC su sa mnoooogo boljom slikom, tj bitrate-om, od ovih "osiromasenih" iz MOVE.
Te dve prednosti na vagi teze mnooooogo vise nego sve ostale prednosti presmesnog OTT-a.

Proveri na kom si paketu pa ih zovi i prijavi im problem ako ti to sto ti je zaključano ulazi u paket.Iz nekog razloga su mi menjali i CI module na TV-u i sada mi je gomila kanala zakljucano. 😌
Zovi na 0800311312. Meni se na taj broj brzo jave....Zvati njih je misija za koju treba izdvojiti 2 sata slusanja melodija uz najave za koliko ce se javiti operater. Trebalo bi da vracam staru opremu ovih dana, pa da se u nekoj poslovnici informisem.
Kako da pustim ove kanale kod mene u VLC plejeru?Razlika u HD kanalima je minorna. RTS1 6Mbita dvb-c (levo), 5Mbita Move (desno):
Pogledajte prilog 549498
HBO:
Pogledajte prilog 549502
Medjutim, ogroman broj kanala koji je SD na dvb-c je HD na Move:
Pogledajte prilog 549505
Kad se to sve uzme u obzir, onda je Move tu u velikoj prednosti. A koliko mare za dvb-c govori i cinjenica da poslednja 4 kanala koja su ubacili su SD na dvb-c i bez EPG dok su u Move HD sa EPG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari