Šta je novo?

Supernova (2024)

Koristite li neki mail za reklamacije ili podršku na njihovom sajtu pa kroz opciju ostalo?

Zvali me da mi jave migracija sa 3l ma 3m skuplje oko 300 d pa bi ukupno bilo4999 dinara koax 200/20, zahvalio tražio raskid ugovora jer Yettel dao mnogo dobru ponudu tako da se rastajemo MTS i ja , mušterija još od Radijus vektora, znači vracam dva cam modula, i modem stvarno deru...Ko skida koax u stanu, ja u stanu a ko u hodniku

To si im slao mail da nisi saglasan sa migracijom?

Prvo u poslovnici tražio ponudi i najavio ako sam nezadovoljan da raskidam, onda na mejl tražio raskid, sad me zvali dali nepristojnu ponudu i rekao hoću raskid pa sad čekamo

Meni odgovorili na mejl posle 3 dana da se strpim i da je rok za odgovor na prigovor 8 dana... :ROFLMAO:

Da li su nekome ostavili istu cenu, zadržali hbo i isti broj kanala ili jedino "sto izlaze u susret" je da ostave staru cenu do isteka ugovora?

Ja sam danas bio u poslovnici, poneo sam sa sobom i zahtev za raskid ugovora (otkucao na kompu, odštampao). Rekla mi je da će me neko zvati u roku od osam dana.

Stvarno mi više ne trebaju njihove usluge, tako da ne pristajem čak ni da cena ostane ista kao i do sada, jer sam prešao na Orion.

Videćemo da li će mi odobriti raskid ugovora. Ostalo mi je još 3,5 meseca do isteka UO.

Da li su nekome ostavili istu cenu, zadržali hbo i isti broj kanala ili jedino "sto izlaze u susret" je da ostave staru cenu do isteka ugovora?

Meni HBO i dalje radi, niti me ko zvao, niti su mi poslali neko obavestenje. Mada moj paket u sustini vise ne postoji, imas malo iznad post koji sam napisao.

Па сада свима ваљда све ради, тек од 5. јануара се све мења...

Meni HBO i dalje radi, niti me ko zvao, niti su mi poslali neko obavestenje. Mada moj paket u sustini vise ne postoji, imas malo iznad post koji sam napisao.
Do kraja godine bi trebalo sve da radi, a verovatno nece dirati nista nama sto smo na starim/nepostojecim paketima do isteka ugovora.
Meni istice u Feb. ugovor, paket Super PLAN 2 L (Net200 + TV Max), digli su cenu na 3800 pre par meseci.
Cenkacu se da ostane ista cena za isti paket(mogu da spuste net slobodno, baba zivi na toj adresi, njoj je nebitno za fejs/youtube da l' je 50/100/200mb).

Meni rece lik da se nista ne menja, sad dal me je iskasiro ili ne (sto mi je zalicilo) moracu do njihovog lokala sutra.

Meni su sms om ovo odgovorili na prigovor:

Poštovani,
Obaveštavamo Vas da će Vam nastavak korišćenja naših usluga biti omogućen bez promene u pogledu iznosa osnovne mesečne naknade, do isteka minimalnog perioda važenja ugovora.
Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete korišćenjem naših usluga i nastavku uspešne poslovne saradnje.
Vaš Telekom Srbija

Jako pokvareno. Nisu napisali šta ostaje a šta ne uz tu istu cenu. Džabe ista cena ako ukinu HBO,Hbo Max, pola kanala. Call centar je poslao urgenciju da dodatno objasne pa to sad čekam. Ali Čak i da ostave sve isto do isteka ugovora, oni će poskupeti opet za 8-9 meseci. I šta će tad biti pitanje je. Tako da samo bi se produžila agonija jer jednostavno imaju lošu politiku. Ipak se mora finansirati Joksimović i Minja Miletić, K1 i Euronews.

Sad sam imao poziv sa mts broja 0800, u vezi prigovora (porukom) na poskupljenje i promenu uslova za paket 2023v2_GPON Super PLAN 2 M (Net200 + TV Plus).
Dobio obaveštenje da od 9. januara prelazim na paket 2S, da dobijem veću upload brzinu, da mi se menja izbor TV kanala, i da dobijem veću cenu.
Rekao sam da želim da sve ostane kao što je u ugovornoj obavezi potpisanoj pre dva meseca (ista cena, brzina interneta i isti izbor TV kanala), ili raskid.
Po operateru, nije moguće za sada, da ostane isti izbor TV kanala, a benefiti 12 meseci 50% će ostati.

Moram da sačekam, kaže, opet će me neko pozvati.

Izgleda da je jedini smisao ugovorne obaveze da ostvariš neki popust, jedino će on da važi 2 godine.

Sad sam imao poziv sa mts broja 0800, u vezi prigovora (porukom) na poskupljenje i promenu uslova za paket 2023v2_GPON Super PLAN 2 M (Net200 + TV Plus).
Dobio obaveštenje da od 9. januara prelazim na paket 2S, da dobijem veću upload brzinu, da mi se menja izbor TV kanala, i da dobijem veću cenu.
Rekao sam da želim da sve ostane kao što je u ugovornoj obavezi potpisanoj pre dva meseca (ista cena, brzina interneta i isti izbor TV kanala), ili raskid.
Po operateru, nije moguće za sada, da ostane isti izbor TV kanala, a benefiti 12 meseci 50% će ostati.

Moram da sačekam, kaže, opet će me neko pozvati.

Izgleda da je jedini smisao ugovorne obaveze da ostvariš neki popust, jedino će on da važi 2 godine.
Ma jok druze kakvo cekanje spakujes svu opremu I razduzis se

Zvao upravo, čekao 45min samo da se javi neko...koristim trenutno super plan M i plaćam 2400 dinara, kaže lik poskupljuje ti na 4200 dinara ali imaš pravo da odabereš besplatno jedan paket kanala... 🤣🤣🤣

Što bi rekli ameri, first thing in the morning vraćanje opreme.

Vrh Dno