Zvali te iako je nedelja?Prvo u poslovnici tražio ponudi i najavio ako sam nezadovoljan da raskidam, onda na mejl tražio raskid, sad me zvali dali nepristojnu ponudu i rekao hoću raskid pa sad čekamo
Da , bio na ulici 😉Zvali te iako je nedelja?
Da li su nekome ostavili istu cenu, zadržali hbo i isti broj kanala ili jedino "sto izlaze u susret" je da ostave staru cenu do isteka ugovora?
Do kraja godine bi trebalo sve da radi, a verovatno nece dirati nista nama sto smo na starim/nepostojecim paketima do isteka ugovora.Meni HBO i dalje radi, niti me ko zvao, niti su mi poslali neko obavestenje. Mada moj paket u sustini vise ne postoji, imas malo iznad post koji sam napisao.
meni rekli isto kad sam zvao call centar a na sajtu pise od 9.1 3100 ko kogaMeni rece lik da se nista ne menja, sad dal me je iskasiro ili ne (sto mi je zalicilo) moracu do njihovog lokala sutra.
Ma jok druze kakvo cekanje spakujes svu opremu I razduzis seSad sam imao poziv sa mts broja 0800, u vezi prigovora (porukom) na poskupljenje i promenu uslova za paket 2023v2_GPON Super PLAN 2 M (Net200 + TV Plus).
Dobio obaveštenje da od 9. januara prelazim na paket 2S, da dobijem veću upload brzinu, da mi se menja izbor TV kanala, i da dobijem veću cenu.
Rekao sam da želim da sve ostane kao što je u ugovornoj obavezi potpisanoj pre dva meseca (ista cena, brzina interneta i isti izbor TV kanala), ili raskid.
Po operateru, nije moguće za sada, da ostane isti izbor TV kanala, a benefiti 12 meseci 50% će ostati.
Moram da sačekam, kaže, opet će me neko pozvati.
Izgleda da je jedini smisao ugovorne obaveze da ostvariš neki popust, jedino će on da važi 2 godine.
Izgleda da će tako i biti.Ma jok druze kakvo cekanje spakujes svu opremu I razduzis se
aha zakon kaze drugacije clan 131 ^_^Odbijaju da prime opremu i zahtev u poslovnicama, kažu da se oprema vraća tek kad oni odobre raskid ugovora![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari