MTS - Derikože! Na svaka 6 - 7 meseca! Naročito za neobavešteni penzioneri...Znaci ako imam samo optiku nemogu da uzmem paket od 50-5 nego moram ovaj skuplji ? Pre dve godine imao sam 50-5 na optici . Sada deru .
MTS - Derikože! Na svaka 6 - 7 meseca! Naročito za neobavešteni penzioneri...Znaci ako imam samo optiku nemogu da uzmem paket od 50-5 nego moram ovaj skuplji ? Pre dve godine imao sam 50-5 na optici . Sada deru .
I ja to pokušavam danima da saznam. Ne bi da me sačeka račun sl meseca od nekoliko hiljada.Imam jedno pitanje, zna li neko sta ce da se desava sa korisnicima koji su bili u Net Netu pa ih je Supernova preuzela, meni ugovor traje do Juna 2025, sad placam optiku 150/60 1890din
A gde su poslali poruku,meni nista nije stiglo?Moja greska, 2M je u pitanju po ceni od 4799 dinara. Receno mi je i da su svi korisnici dobili poruku sa obavestenjem o prelasku na nove pakete.
sms poruka meni stigla u ponedeljak.A gde su poslali poruku,meni nista nije stiglo?
Ja imam isti paket kao i ti na 24m 50%,potpisan pocetkom marta.
Sta gubimo znas li mozda?
Na koji email addr???Posaljete email sa sifrom korisnika i trazite...
A gde su poslali poruku,meni nista nije stiglo?
Ja imam isti paket kao i ti na 24m 50%,potpisan pocetkom marta.
Sta gubimo znas li mozda?
… alternative uglavno nema gde su pokupovali sve lokalce, a drugima afministracija i nadležni komikuje postavljanje infrastrukture…Супернова пружа услуге на доста локација где нема алтернативе, мени је било лако да их откачим на Новом Београду где имам још 2 доступна провајдера у згради.
sms poruka meni stigla u ponedeljak.
A pa da, dok ne prođu praznici.
Jel si uspeo druže da saznaš ovo što smo juče pričali oko popusta?Spojili su božić.
Sledeće nedelje spojiće pravoslavnu novu. 😄
[email protected]Na koji email addr???
Nema sta da čekaš odgovor,nego spakuj opremu,odnesi u poslovnicu i kaži da želiš raskid ugo ora zbog smanjenja broja kanala i povećanja cena.Nekad su davali i 24m free.
Inace malo pre me zvala teta i CC Supernove posto sam im slao mail oko ove migracije. Nudi ono sto vec znamo ovde, prelazim sa Super Plan 2L na Super plan 2M, manje kanala, skuplja usluga. Rekao sam da nisam saglasan, da ne prihvatam ponudu i da hocu da podnesem zahtev za raskid. Obavestice " sluzbu" koja ce da mi posalje sms sa njihovim odgovorom u roku od par dana. Pretpostavljam da mi nece dati da raskinem i da ce me ostaviti na starom paketu. Cekam sms pa preduzimam dalje korake...
da samo spakujes opremu i razduzis se.Kakva je procedura za nas koji nismo pod ugovornom obavezom uopste, za prestanak placanja usluga? (UO istekla u martu ove godine ali kako sam cesto bio u inostranstvu nisam obnavljao)
Da li samo spakujem opremu i vratim u najblizu poslovnicu i da platim za taj mesec sto sam koristio ili kako?
zasto nece ? po zakonu imas pravo na raskid clan 131 cak pise i na Telekom sajtu.Nekad su davali i 24m free.
Inace malo pre me zvala teta i CC Supernove posto sam im slao mail oko ove migracije. Nudi ono sto vec znamo ovde, prelazim sa Super Plan 2L na Super plan 2M, manje kanala, skuplja usluga. Rekao sam da nisam saglasan, da ne prihvatam ponudu i da hocu da podnesem zahtev za raskid. Obavestice " sluzbu" koja ce da mi posalje sms sa njihovim odgovorom u roku od par dana. Pretpostavljam da mi nece dati da raskinem i da ce me ostaviti na starom paketu. Cekam sms pa preduzimam dalje korake...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari