Šta je novo?

Supernova (2024)

Imam jedno pitanje, zna li neko sta ce da se desava sa korisnicima koji su bili u Net Netu pa ih je Supernova preuzela, meni ugovor traje do Juna 2025, sad placam optiku 150/60 1890din

Imam jedno pitanje, zna li neko sta ce da se desava sa korisnicima koji su bili u Net Netu pa ih je Supernova preuzela, meni ugovor traje do Juna 2025, sad placam optiku 150/60 1890din
I ja to pokušavam danima da saznam. Ne bi da me sačeka račun sl meseca od nekoliko hiljada.

Posaljete email sa sifrom korisnika i trazite napismeno na sta vas migriraju posle 5.1. i po kojoj ceni pa ako niste zadovoljni trazite da ostanu isti uslovi ili raskid.

Moja greska, 2M je u pitanju po ceni od 4799 dinara. Receno mi je i da su svi korisnici dobili poruku sa obavestenjem o prelasku na nove pakete.
A gde su poslali poruku,meni nista nije stiglo?
Ja imam isti paket kao i ti na 24m 50%,potpisan pocetkom marta.
Sta gubimo znas li mozda?

A gde su poslali poruku,meni nista nije stiglo?
Ja imam isti paket kao i ti na 24m 50%,potpisan pocetkom marta.
Sta gubimo znas li mozda?

Ni meni nije stigla poruka. Gubis prakticno sve, paket na koji nas migriraju kosta 4800, nisam siguran da li ce da nastave da ti obracunavaju popust ili ide po punoj ceni (4799 dinara). Ono sto nije dobro je da su vecina kanala izbacena iz osnovnog paketa, i sada se nalaze u posebnim paketim koji se doplacuju, filmski, dokumentarni, deciji i muzicki, kao i HBO i HBO+. Da bi imao kanale koje sada imas u tom paketu ukljucujuci i HBO+ kosta 6700 dinara tako da je poskupljenje poprilicno, sto oni ne komuniciraju sa svojim korisnicima. Meni su iz call centra rekli da cu imati simetricni internet po istoj ceni paketa, iako sada imam znacajno brzi net nego sto dobija, a nisu mi rekli da se gomila kanala doplacuje. Ovo su ti dodatni paketi https://mojasupernova.mts.rs/Privatni/Televizija#tab-one pa vidi koji se kanali izbacuju iz osnovne ponude.

Супернова пружа услуге на доста локација где нема алтернативе, мени је било лако да их откачим на Новом Београду где имам још 2 доступна провајдера у згради.
… alternative uglavno nema gde su pokupovali sve lokalce, a drugima afministracija i nadležni komikuje postavljanje infrastrukture…

Sad bio u poslovnici, paket 3 L ide na 5.800 dinara, bio oko 4600, pa 4800, nisu normalni i to na coax 200/x, rekao devojci napišite ili neki jeftiniji paket ili raskid ugovora, stvarno preterase, da ja finansiram Telekom propale kanale Bloomberg, Euronews , Newsmax Balkan, i SNS kampanje ne pada mi na pamet

Старији суперновини рутери (цбн, техниколор 7200) за аплоуд користе фреквенције од 5 до 65 мегахерца, док техниколор 7210 (као и сбб рутери) од 5 до 85. За даунлоуд супернова користи фреквенције од 210 до 476 мегахерца (бар је код мене тако).

sms poruka meni stigla u ponedeljak.

Meni nije stiglo još nego danas račun na mail.
Video sam to za kamatu što ste pisali, i piše i paket superplan 2 l a na kraju sve najbolje u novoj godini i kao to za nove postpaid tarife.
A pa da, dok ne prođu praznici.
Spojili su božić.
Sledeće nedelje spojiće pravoslavnu novu. 😄
Jel si uspeo druže da saznaš ovo što smo juče pričali oko popusta?

jel ima neko fotku kako izgleda taj novi move uredjaj koji moze da se trazi?

Ima neko info sta se desava sa Super plan 4 tarifama? Konkretno u novim Super plan 4 paketima ne vidim nista o 4 u BOX 4. Trenutno sam Super Plan 4 Beli (fiksni + net 200 + tv max + omorika 25) i migriram na Super plan 4 Beli ( fiksni +net 400 + super tv + soko lite). Imam i kontrolu troskova koja je ubacena u 4 u BOX 4. Da li 4 u BOX 4 ostaje posto imam jos godinu dana ugovora u Supernovi isto i kontrola troskova. Za Supernovu nemam alternativu ali kontrola troskova mi nije bitna (trazio bi raskid ako nema vise 4 u BOX 4). Ionako je pridodata samo zbog 200 GB deljenog neta.

Da li će ponovo zvati? Pošto sam pisao na mejl, zvali su, ali nisam mogao da se javim.

Koliko trenutno moze da se dobije free meseca za prelazak sa SBB-a, i da li i dalje akviziteri daju najbolju ponudu?

Nekad su davali i 24m free.
Inace malo pre me zvala teta i CC Supernove posto sam im slao mail oko ove migracije. Nudi ono sto vec znamo ovde, prelazim sa Super Plan 2L na Super plan 2M, manje kanala, skuplja usluga. Rekao sam da nisam saglasan, da ne prihvatam ponudu i da hocu da podnesem zahtev za raskid. Obavestice " sluzbu" koja ce da mi posalje sms sa njihovim odgovorom u roku od par dana. Pretpostavljam da mi nece dati da raskinem i da ce me ostaviti na starom paketu. Cekam sms pa preduzimam dalje korake...

Za "pretnju" raskida ugovora zbog jednostrane promene uslova, korisnika ostavljaju na paket koji ima po UO do isteka.

Nema
Inace malo pre me zvala teta i CC Supernove posto sam im slao mail oko ove migracije. Nudi ono sto vec znamo ovde, prelazim sa Super Plan 2L na Super plan 2M, manje kanala, skuplja usluga. Rekao sam da nisam saglasan, da ne prihvatam ponudu i da hocu da podnesem zahtev za raskid. Obavestice " sluzbu" koja ce da mi posalje sms sa njihovim odgovorom u roku od par dana. Pretpostavljam da mi nece dati da raskinem i da ce me ostaviti na starom paketu. Cekam sms pa preduzimam dalje korake...
Nema sta da čekaš odgovor,nego spakuj opremu,odnesi u poslovnicu i kaži da želiš raskid ugo ora zbog smanjenja broja kanala i povećanja cena.

Instalirao sam move smart apk na android boxu, ali mi ne izlazi ikonica u meniju.
Zna neko resenje?

Moram da da idem u podesavanja, aplikacije, move smart, pa kliknem na 'otvoreno'.

Prilozi

• IMG_20241207_125811.jpg
    IMG_20241207_125811.jpg
    141.4 KB · Pregleda: 22
Meni nisu odgovorili, a pošto imam alternativu, ovih dana nosim opremu i raskidam ugovor.

Jel zna neko, da li u ovom slucaju postoji otkazni rok, ili se odmah raskida ugovor?

Kakva je procedura za nas koji nismo pod ugovornom obavezom uopste, za prestanak placanja usluga? (UO istekla u martu ove godine ali kako sam cesto bio u inostranstvu nisam obnavljao)

Da li samo spakujem opremu i vratim u najblizu poslovnicu i da platim za taj mesec sto sam koristio ili kako?

Kakva je procedura za nas koji nismo pod ugovornom obavezom uopste, za prestanak placanja usluga? (UO istekla u martu ove godine ali kako sam cesto bio u inostranstvu nisam obnavljao)

Da li samo spakujem opremu i vratim u najblizu poslovnicu i da platim za taj mesec sto sam koristio ili kako?
da samo spakujes opremu i razduzis se.
zasto nece ? po zakonu imas pravo na raskid clan 131 cak pise i na Telekom sajtu.

Ok, ali sta ako mi ostave sva kako i sad jeste, da li bih onda imao osnov za raskid?

Nazad
Vrh Dno