Šta je novo?

Supernova (2024)

Pomak stigao mejl

Poštovani,

Vaš progovor je evidentiran pod brojem 1-1477xxxxxxxx i prosleđen je nadležnoj službi.

Nakon konačnog rešenja obavestićemo Vas pisanim putem.

Srdačan pozdrav,

Marijana

znaci ti si pod brojem milion xD ocito ode super nova u smece

Meni odgovorili posle 4 dana.
Poštovani,

Obaveštavamo Vas da Vaš paket usluga neće biti obuhvaćen prelaskom na komercijalnu ponudu.

Srdačan pozdrav,
Xxx
Valjda to znači da mi neće povećavati cenu. Imam samo Net 50 koji poskupljuje od 9.1.2025.

… e to je ono što rekoh, da je većina odgovora različita i ne možeš da ih pohvataš… treba im tražiti pojašnjenje, da navedu uslugu po uslugu, trajanje i cenu…

stigo mi i sms da se od 9.1 menjaju paketi :O waooo to obavestenje 2dinara ce mi garant stave na racun xD supci

Stiglo od mtsinfo na mejlu :) kontaktirao ih juče i preko kontakt forme na mts sajtu. E sad nešto čisto sumnjam da mi ostaju MAX i ostali kanali jer ništa od toga nisu napomenuli...
Šta si im napisao u kontakt formi?

Sada mi stigao mejl da ce me neko kontaktirati koliko mi ide uvecavaju cenu. Sada samo cekam da me neko pozove ako mi dignu cenu , pozdravljamo se . Ako hocu da raskinem ugovor zbog promena cena verovatno moram u njihovoj radnji da podnesem zahtev ili moze i preko mejla ?

Sada mi stigao mejl da ce me neko kontaktirati koliko mi ide uvecavaju cenu. Sada samo cekam da me neko pozove ako mi dignu cenu , pozdravljamo se . Ako hocu da raskinem ugovor zbog promena cena verovatno moram u njihovoj radnji da podnesem zahtev ili moze i preko mejla ?
ne treba zahtev poneses opremu u poslovnici i razduzis se samo to je to.

Ja spakovao opremu za TV posto Net ostavljam bez obaveze, do petka da odem ili u ponedeljak jer mi tad ističe ugovor.
Danas mi drugar reče da lokalac ima i Arene i SK na manjem paketu od 2300din, sa netom 250/50, pa samo lud da ostane kod ovih derikoža.

Juce mi stigao novembarski racun bez ikakvih informacija o promeni paketa i poskupljenju. Sta se desava ukoliko da ja ne pratim npr, ovaj forum ili njihov sajt?

Ništa, po zakonu oni su te (kao) obavestili.
Meni na računu nije pisalo ništa a juče je stigao SMS iz kog se naravno ne može zaključiti da nam sve živo poskupljuje a da nam se smanjuju kanali, nekima i brzina neta... samo u Srbiji.

Dešava se da si pristao na nove uslove, i da moraš da plaćaš po novom cenovniku.

Pozdrav svima,raskinuo sam ugovor 05.12,vratio opremu,ali mi MAX radi i dalje pa me interesuje da li se MAX posebno odjavljuje ili da ćutim pa dokle traje...

Pozdrav svima,raskinuo sam ugovor 05.12,vratio opremu,ali mi MAX radi i dalje pa me interesuje da li se MAX posebno odjavljuje ili da ćutim pa dokle traje...
Ne brini, za par dana će da ugase pretplatu i za Max. On nekako uvek bude poslednji.

Ja spakovao opremu za TV posto Net ostavljam bez obaveze, do petka da odem ili u ponedeljak jer mi tad ističe ugovor.
Danas mi drugar reče da lokalac ima i Arene i SK na manjem paketu od 2300din, sa netom 250/50, pa samo lud da ostane kod ovih derikoža.
Ko je lokalac? Može odg i na PM da ne reklamiramo.
I ja tražim neku alternativu jer ni ne daju nikakvu pogodnost za novi ugovor.

Sad kad krene:

Molimo Vas da ne raspravljate o sadržaju ove prirode na našem forumu. Ovo nije u skladu sa našim pravilima. Vaša poruka može biti uklonjena ili izmenjena.

Pristup Vašem nalogu može biti ograničen na osnovu ovih radnji. Imajte ovo na umu kada objavljujete ili koristite naš forum.

lokalaca svugde ima samo ovaj sto ja ocu ne moze jel daleko je a nema rasradjenu svoju liniju

Extreme​

100/100 Mb/s Upload & Download speed​

2.499 din
Pa ni kod mene nije jos dosao, eto moram sad da idem na vecu cenu (mada je to 350din razlike) samo za net 100Mbit 3500din i da cekam da dovede optiku do mene.

Pa ni kod mene nije jos dosao, eto moram sad da idem na vecu cenu (mada je to 350din razlike) samo za net 100Mbit 3500din i da cekam da dovede optiku do mene.
ja to placam samo 2.399 sam uspeo jos prosli put da zakljucam tako da do 8smog meseca sledece godine sam miran posle toga nebudu li da li kakav popust otkacicu ih vrv ili trazit onaj kod da predjem kod drugog ako dozvole.

Ako nisi sad proveri ti to bolje da te ne iznenadi racun od januara. To si resio prosli put a ovo je novo sad.

Kaže mi sad ladno lik u kol centru ja ne znam zašto ste slali prigovor kad te promene važe samo za korisnike kojima je istekao ugovor 😂... Zovem ja lepo sutra da vidim za te HBO kanale, Apollon VOD, MAX app u nadi da će se javiti neki normalan operater... Cena stara je odobrena, e sad da vidimo još za usluge.

Piše lepo: "Za sve naše korisnike od 9. januara 2025. važiće paketi iz aktuelne komercijalne ponude."
Za sve korisnike. Ali da oni izdaju saopštenje kao Orion što je dao onda bi bilo i jasnije.

Nazad
Vrh Dno