Šta je novo?

Supernova (2024)

Meni kaze u call centru xD 2.599 je 100/10 xD ja kazem pa evo pise na sajtu to ne vazi ovo sto pise to je ;D e sad jebo lud zbunjenog

Gasili su kanale? Koliko vidim bbc earth, viasat explore i viasat nature?

Hmm ja imam Super Plan 4 Plavi (5699.-) a od januar ce da bude ne Plavi nego Crveni za 6699.- :unsure:
A ugovor istice tek oktobar 2025... Lepota :rolleyes:
I sta bi ja tu mogao sad da radim? da raskinem... ali gde da predjem?
Ma u ovu drzavu sve su to ista G samo drugo pakovanje...

Poslednja izmena:
mi smo zaostala zemlja bar jedno 500 godina . kad pogledam sela van u Americi brate 5g dobili pa dobili optiku biras doslovono koga zelis

kod nas bi se 2 provajdera pobila oko 1 zgrade.

Jel mogu ja da odem u poslovnicu i da trazim raskid ugovora koji sam potpisao i februaru a da ne placam penale?
Ako moze brzinski odgovor da ili ne posto mi nista nije jasno sta se desava, neki kazu ne, neki da.

A presao bih na Orion zbog optike koja se pojavila.

Hvala.

Jel mogu ja da odem u poslovnicu i da trazim raskid ugovora koji sam potpisao i februaru a da ne placam penale?
Ako moze brzinski odgovor da ili ne posto mi nista nije jasno sta se desava, neki kazu ne, neki da.

A presao bih na Orion zbog optike koja se pojavila.

Hvala.
koliko znam imas pravo trenutno , po zakonu zbog 131 valjda. zbog povecanje cena itd.

Ja zelim da raskinem ugovor iako mi se zavrsava 25 marta.Ne zelim vise ni dana da budem kod njih.Prosla migracija kad je bila nisam znao dok mi nije stigao racun,od tada tj.maja ove godine nemam hbo max iako sam ih zvao vise puta da mi posalju novu sifru za registraciju a sad hoce i hbo kanale da ukinu.Imam 2023v2 super plan 3l fiksni net i tv max.U matrici migracije sam procitao da me prebacuju na 3M gde nema hbo+ i dosta drugih kanala a cena 4700 na 5200. Ovo je druga migracija u ovom ugovorenom periodu.
Sta i na koju aderesu da im odgovorim odnosno da trazim raskid

Ja zelim da raskinem ugovor iako mi se zavrsava 25 marta.Ne zelim vise ni dana da budem kod njih.Prosla migracija kad je bila nisam znao dok mi nije stigao racun,od tada tj.maja ove godine nemam hbo max iako sam ih zvao vise puta da mi posalju novu sifru za registraciju a sad hoce i hbo kanale da ukinu.Imam 2023v2 super plan 3l fiksni net i tv max.U matrici migracije sam procitao da me prebacuju na 3M gde nema hbo+ i dosta drugih kanala a cena 4700 na 5200. Ovo je druga migracija u ovom ugovorenom periodu.
Sta i na koju aderesu da im odgovorim odnosno da trazim raskid
u bilo koju mts poslovnicu samo razduzis opremu i to je to

U petak sam poslao mail, trazio raskid ugovora, danas zvali i ponudili ostanak sa starom cenom.

Poštovani,
Zahvaljujemo na razgovoru i potvrdi nastavka saradnje korišćenja usluga bez promene u pogledu iznosa osnovne mesečne naknade do isteka minimalnog perioda važenja ugovora.
Cenimo Vaše poverenje i odluku da odustanete od raskida ugovora.
Vaš Telekom Srbija

Iskreno tv me ni ne zanima toliko, uzeo sam ga tek radi reda, tu nek rade sta god hoce. Sve ljude koje poznajem sam obavestio da poskupljuju i svi su se zalili.

Zvao Supernovu, potpisao ugovor na 3300, od januara 4100:ROFLMAO:
Momentalni zahtev za raskid, taman nemao neta.
Ubeležiće moj prigovor i pozvaće me neko od kolega.
More....

Kolega otisao u poslovnicu, napisao prigovor u kome trazi da mu zadrze tekuce uslove(50% pretplate) ili ce raskinuti uslov, prigovor prihvacen nece mu menjati

Krajem jula su me iscimali da obnovim ugovor (iako mi nije isticao) i pristanem ja na veći paket uz nešto brži net uz dodatne kanale, HBO i MAX, uz 6x50%. To je paket 2023v2 super plan 3l fiksni net i tv max. Elem, kao i većina ovde, slučajno sam video najavljene promene pa sam im poslao e-mail gde sam tražio da mi napišu šta to znači u mom slučaju. Napisao sam da planiram raskid ukoliko mi se menjaju uslovi ugovora. Posle par dana su mi odgovorili da očekujem poziv.
Sinoć posle 20h zove žena iz mts-a i kaže da moj paket migrira u super plan 3m. Međutim oni će mi kao izaći u susret i uključiće mi 2 kombo paketa (filmski i dečiji) i ostaviće mi HBO do kraja ugovora uz poskupljenje od nekih 350 din. Kako ja nemam alternativu, pristao sam na te uslove. Tražio sam da mi pošalju to napismeno, ali mi je gospođa rekla kako ona nema prstup mejlovima i nema mogućnost slanja SMS-a. Rekao sam kako se razgovor snima i da će isti biti iskorišćen ukoliko poželim da raskinem ugovor ako oni ne ispune uslove na koje sam pristao.

Krajem jula su me iscimali da obnovim ugovor (iako mi nije isticao) i pristanem ja na veći paket uz nešto brži net uz dodatne kanale, HBO i MAX, uz 6x50%. To je paket 2023v2 super plan 3l fiksni net i tv max. Elem, kao i većina ovde, slučajno sam video najavljene promene pa sam im poslao e-mail gde sam tražio da mi napišu šta to znači u mom slučaju. Napisao sam da planiram raskid ukoliko mi se menjaju uslovi ugovora. Posle par dana su mi odgovorili da očekujem poziv.
Sinoć posle 20h zove žena iz mts-a i kaže da moj paket migrira u super plan 3m. Međutim oni će mi kao izaći u susret i uključiće mi 2 kombo paketa (filmski i dečiji) i ostaviće mi HBO do kraja ugovora uz poskupljenje od nekih 350 din. Kako ja nemam alternativu, pristao sam na te uslove. Tražio sam da mi pošalju to napismeno, ali mi je gospođa rekla kako ona nema prstup mejlovima i nema mogućnost slanja SMS-a. Rekao sam kako se razgovor snima i da će isti biti iskorišćen ukoliko poželim da raskinem ugovor ako oni ne ispune uslove na koje sam pristao.
nemoj da brines sto se tice pismenog puta, i ja sam to odradio isto receno da ne mogu slat email itd, i svaki put kad zovem i kliknu na moj nalog pise da do kraja ugovorne mora bit ta cena cak mi je lik reko kaze vama pise do kraja ugovorne kao da se ne menja pakt nista nit migrira itd.

Tražio sam i ja napismeno sve na email.
Oni odgovorili da će sve razmotriti kad im dostavim šifru sa računa.
Sad sam poslao celi račun.
Odgovora nema još nikakvog.

U petak sam poslao mail, trazio raskid ugovora, danas zvali i ponudili ostanak sa starom cenom.

Poštovani,
Zahvaljujemo na razgovoru i potvrdi nastavka saradnje korišćenja usluga bez promene u pogledu iznosa osnovne mesečne naknade do isteka minimalnog perioda važenja ugovora.
Cenimo Vaše poverenje i odluku da odustanete od raskida ugovora.
Vaš Telekom Srbija

Iskreno tv me ni ne zanima toliko, uzeo sam ga tek radi reda, tu nek rade sta god hoce. Sve ljude koje poznajem sam obavestio da poskupljuju i svi su se zalili.
E ja sam dosao do dela da su me zvali i potvrdili da sve ostaje isto ali napismeno nista jos nisam dobio. A rekli su da odgovor salju u roku od 8 dana od kada sam podneo zahtev za raskid. Taj rok istice danas.

Sta mislite, da li bi mogao da sutra pisem i navedem da je istekao rok i da smatram da je ugovor raskinut?
Pre bih se rastao nego da ostanem pod istim uslovima.

Ja mislim da se ugovor raskida potpisanim zahtevom u poslovnici, sa priloženom ličnom kartom na uvid.

Februara ove godine sam dobio ponudu GPON Super plan 2XL net 1000+TV MAX 50% 24 meseca +Hbo Max,poslao mail pre 2 dana da nezelim da mi se menja paket jer zelim da se ispostuje ugovor do kraja ugovorne obaveze inace sam spreman da se obratim nadleznim sluzbama.
Dobio mail da ce me kontaktirati neko iz Mts poslovnice u toku nedelje.
Evo pre 10 minuta zvala gospodja,kaze Aleksandre vi imate taj i taj paket i obratiliste se da nezelite da vas prebacujemo od 1.januara na nove usluge koje krecu....Samo da vas obavestim kaze ona ostajete na ovom istom paketu do kraja ugovorne obaveze i hvala vam na poverenju...😁
Kazem ja hvala i vama gospodjo 🤣🤣🤣

Eto cisto da znate sta i kako sa janicarima...

E sad pitanje ako pozovu i potvrde usmeno da sve ostje isto, da li mogu da raskinem ugovor, pravnici ?

narode ajd se odlucite .... ocete raskinut ili ostat isto ocito pojma nemate

Jula sam potpisao ugovor za Super Plan 2M, sa promocijom 12 meseci po 1dinar, ostatak po 3299din. Kada sam video nove cene, poslao sam im mail pre desetak dana sa upitom da li ce povecanje cena uticati na moj ugovor, kao i kako je moguce raskinuti ugovor bez placanja penala? 3 dana nakon toga me zovu iz MTS-a sa pricom da povecanje cena vaze za sve pakete, a na moje pitanje kako mogu da raskinem ugovor bez penala, odgovor je bio, kontaktirace vas neko u roku od 8 dana.

Naravno, niko me posle toga nije zvao i danas vidim da je tiket na moj mts portalu zatvoren. Pisao sam im opet na MTS chat, gde mi sam dobio odgovor ovo je chat samo za MTS korisnike. Na pitanje, zar Supernova nije u sklopu MTS-a, odgovor je bio jeste, ali ako zelim, mogu im ostaviti mail, kontaktirace me neko.

Opet sam im poslao mail sada sa zahtevom za raskid ugovora bez placanja penala, usled promene uslova, pa cekam odgovor.

Deluje mi da nas samo zavlace do kraja meseca sa razlicitim odgovorima i izgovorima, pa od prvog januara ko vas ... istekao je rok za zalbu i raskid.

Sad zvali ponudili staru cenu, rekao ne hvala, prekidamo saradnju, vele dobićete do kraja godine na mejl uputstvo kako vratiti opremu, znači prihvatili raskid ugovora 👏👏👏👏

Sad zvali ponudili staru cenu, rekao ne hvala, prekidamo saradnju, vele dobićete do kraja godine na mejl uputstvo kako vratiti opremu, znači prihvatili raskid ugovora 👏👏👏👏
ja ne znam sta si ti trazio opste. ponudili su ti da ostane ista cena ocito ti to ne odgovara ako si ocekivao manje ...

Nazad
Vrh Dno