Tvoj paket i neće da diraju, Super Plan 3 paketi sa mobilnom telefonijom nisu obuhvaćeni migracijom...Ja sam im poslao putem maila da nisam saglasan sa promenama od 01.2025 i da zelim ostati na postojece uslove. Ukoliko za to ne postoji mogucnost onda raskid ugovora. Inace sam na GPON Super PLAN 3 L (Net400 + TV Max +
Omorika 25) od sredine godine na 50% 24m. Ne moze covek miran da bude ni godinu dana sa operaterima u ovoj zemlji, kablovski, mobilni, sve jedno.
Postovani, Vas racun za novembar iznosi ... din. Molimo Vas da iznos uplatite do 15.12.2024. na racun 160-640-96, poziv na broj ... Brzo i lako platite racun online u 3 koraka na https://mts.rs/placanje-racuna... Od 09.01.2025. vazice aktuelni paketi iz komercijalne ponude koji donose: vece brzine kucnog interneta uz izjednacen upload i download na optici, televiziju da kreirate po svojoj meri, postpejd tarife sa neogranicenim internetom u Srbiji, razgovorima i porukama ka MTEL Zoni, i jos mnogo toga. O primeni komercijalne ponude se mozete dodatno informisati na sajtu https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Servisne-informacije. Vas mts
pretpostavljam ni super plan 4 onda ne diraju?Tvoj paket i neće da diraju, Super Plan 3 paketi sa mobilnom telefonijom nisu obuhvaćeni migracijom...
To već menjaju, samo super plan 3 sa mobilnom ne diraju jer ti paketi ne postoje u aktuelnoj ponudipretpostavljam ni super plan 4 onda ne diraju?
Pa šta ako ostavljaju ne može se raskinuti ugovor, koje su to sad foreUpravo su zvali, sve ostavljalju kako je bilo.
Dakle igraju na kartu neobavestenosti. Svakako se nece javiti svi da se zale i kada prodje 30 dana eto im zarade.
Pa ako jave da ne menjaju uslove, znači mute nešto, nego BTW gde ima taj formular da ga isprintam i odnesem u poslovnicu, ne verujem ja njima ništaKako mislis ne moze se raskinuti ugovor ?
Ok onda Ali ovo je stvar principa. Vec Sam raskidao sa A1 Bez da ponude tako da znam da mogu da raskinem jer me vec 6 radni Dan Niko ne zove 🙈Pa ako jave da ne menjaju uslove, znači mute nešto, nego BTW gde ima taj formular da ga isprintam i odnesem u poslovnicu, ne verujem ja njima ništa
Juče dobio taj sms isto,Stiglo upravo na sms:
Piip da piiip piip, nigde ne piše ništa o promeni cena...
Isto i kod mene .Dobio racun preko poste cetvrtog . Platio Odmah . Sms stigao da je placeno . Danas stigla ista poruka sa cenom koliko sam duzan i izmenama koje ce biti 9 januara . U petak sam poslao da se ne slazem sa promenom cene , preko emaila . Stiglo povratan email da je poruka primljena i da cu dobiti neki odgovor. Jos cekam . Ili ista cena ili se rastavljamo .Juče dobio taj sms isto,
a što je zanimljivo neki dan kad mi stigo račun, uplatio ga odma, sutradan stiglo da je evidentirano a juče stigo sms sa računom.
I ja sam poslao u petak, polako samo cekaj verovatno imaju pune ruke posla pa nesto sporije ideJel dobija neko odgovor na mail kad posalje onu kontakt formu na njihovom sajtu? I broj ugovora, i ime i prezime, i ulicu sam pisao, i dalje nista ne odgovaraju
Super Plan 2 M (Net 150+Tv Plus)Koji Super Plan M?
Pa ako imaš telekom optiku, kao što kažeš, onda možeš yettel hipernet. On je podstanar kod mts-aJa sam koristio Super plan 3 M, ugovor je istekao pre vise od godinu dana ali nisam hteo da potpisem novi iz principa i placao to + HBO 5.299 din.
Sada vidim da je racun za oktobar 5.004 din i vise ne pise koji je paket vec imam stavku Naknade: 4.599 i stavku ostale usluge i naknade 405 din.
Nemam više HBO paket, ali vidim da nemam ni History niti Nick.JR (to su prakticno 2 jedina kanala koje gledamo).
Mrzim ih i rado bih presao kod drugih i placao duplo ali kod mene nema, bar ne sto se tice kabla.
Sta vi predlazete da je resenje a da izbegnem ove super lopove.
Od kabla i optike nemam nista osim telekoma. Telenor ima slabiji signal i kada nestane struje ni mobilni internet ne radi.
Potrebni su mi internet + TV na 3 tv-a, fixni mi i nije neophodan (ovaj supernovin uređaj (telfon) i ne znam gde je vise od godinu dana).
Toliko sam besan na njih da mi se cini da bih se preselio samo da bi mogao njih da otkacim.
Da li je mozda neko od pravnika istrazivao ili prijavio problem Antimonopolskoj agenciji za zastitu konkurencije Evropske unije? Verovatno je samo u Srbiji moguce da se potpise ugovor i da drzavna kompanija jednostrano menja uslove ugovora kako pozeli i da maltretira korisnike. Ako sam u pravu drzava koja je kandidat za clanstvo u EU bi morala da postuje i EU zakone, a ovde je u pitanju ozbiljna prevara na stetu naroda, gde ce verovatno Telekom biti prodat u narednim mesecima, a korisnicima ostati glavobolja.Meni nije jasno kako to moze jednostrano neka kompanija da menja uslove ugovora i da se bavi obmanom korisnika bez da plati penale do isteka ugovorne obaveze. Nekima je mozda ovo drugo poskupljenje za godinu dana. Mi korisnici ako ne postujemo ugovor placamo penale do zadnje pare iako je 1 dinar zvanicno najmanja novcana jedinica koja se koristi kod nas, a kompanije koje se bave ovakvim kriminalnim delatnostima ekskluzivno angazuju izvrsitelje u rekordnom roku kako bi nam dokazali da oni imaju sva moguca prava a mi korisnici nikakva.
Bas me zanima da li se ona, kako se zove, valjda Antimonopolska agencija za zastitu konkurencije za Evropsku uniju, da li oni prate ova desavanja i sta cine da nam olaksaju zivot? Bukvalno su ljudi bezali od Telekoma, bili na Kopernikusu, kupio ih Telekom i gasili su kanale korisnicima uz ultimatum da se potpise novi ugovor ili da se odustane od usluge, naravno i da se placa do kraja ugovorne obaveza bez obzira sto usluga televizije nije dostupna, onda su kupili Exenet i tu su zezali ljude, unistili mozda i najboljeg provajdera u zemlji i pre oko 2 godine tiho kupili NetNet (ako ne gresim, mozda se drugacije zove) i ne znam jos koliko operatera kako bi imali ovaj monopol uz verovatno najvece cene u Evropi, mozda i u svetu.
Ako je stvarno u najavi novo poskupljenje i zakljucavanje kanala onda je to ozbiljno krsenje ugovora i prava korisnika i stvarno nije resenje nase odustajanje od ugovora. Ovakvo stresiranje 2-3 puta godisnje je stvarno suvisno i cini se da postaje navika.
ti si zaboravio gde mi zivimo.Da li je mozda neko od pravnika istrazivao ili prijavio problem Antimonopolskoj agenciji za zastitu konkurencije Evropske unije? Verovatno je samo u Srbiji moguce da se potpise ugovor i da drzavna kompanija jednostrano menja uslove ugovora kako pozeli i da maltretira korisnike. Ako sam u pravu drzava koja je kandidat za clanstvo u EU bi morala da postuje i EU zakone, a ovde je u pitanju ozbiljna prevara na stetu naroda, gde ce verovatno Telekom biti prodat u narednim mesecima, a korisnicima ostati glavobolja.
Stiglo od mtsinfo na mejluPoštovani,
Obaveštavamo Vas da će Vam nastavak korišćenja naših usluga biti omogućen bez promene u pogledu iznosa osnovne mesečne naknade, do isteka minimalnog perioda važenja ugovora.
Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete korišćenjem naših usluga i nastavku uspešne poslovne saradnje.
Vaš Telekom Srbija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari