Šta je novo?

Supernova (2024)

Pitam da li se vama koji ste migrirani pojavljuje negde Supernova na moj.mts portalu.

Ne nema nista.

Mozes samo da vidis posle 6 og u mesecu racun. Onog trenutka kada ga platis nestaje,i cak ne mozes da vidis stare racune,dok mts-ove normalno izlistava.

Plaćeni/stari računi se vide samo za Supernova korisnike koji u svom paketu imaju fiksni ili mobilni broj.

Ne vide se. Ja imam mobilni broj plus box paket. Vidi se samo dok se ne plati. Supruga ima mts broj i SN 2L paket. Vidinse isto samo dok se ne plati. Izlistava samo racune za mobilni broj.

Kako se ne vide? Morali bi da se vide...
Meni se vide dva računa (mobilni i box) jedino se Supernovin ne vidi...
Kada ih platiš, ideš u račune i imaćeš sigurno 2 reda sa tvojom šifrom korisnika pa na kraju tačka i neka tri broja (npr .001 identifikacija računa, a ispod šifre korisnika imaš opis za šta ti je taj račun) i tu klikneš na crvenu strelicu skroz desno i uđeš u meni tj. listu gde su ti svi računi. Treba da bude dostupan uvid za poslednjih 12 računa.

I ja imam posebno fiksni, posebno mobilni broj i SN 2L paket i ne vidi se.
Mislio sam na fiksni i/ili mobilni broj u sklopu od nekog SN paketa.
Moj drugar ima SN Super Plan 4, i računi se vide i nakon plaćanja.
@Manda94 Za Supernovine račune i pričamo.

Kako se ne vide? Morali bi da se vide...
Meni se vide dva računa (mobilni i box) jedino se Supernovin ne vidi...
Kada ih platiš, ideš u račune i imaćeš sigurno 2 reda sa tvojom šifrom korisnika pa na kraju tačka i neka tri broja (npr .001 identifikacija računa, a ispod šifre korisnika imaš opis za šta ti je taj račun) i tu klikneš na crvenu strelicu skroz desno i uđeš u meni tj. listu gde su ti svi računi. Treba da bude dostupan uvid za poslednjih 12 računa.
Ne vide se za Sn. Za mobilni i box uredno vidim sve placene racune.

^ da, da, to sam i mislio, samo se SN ne vidi kad nije SP 3/4 kao sto Cojko rece :D

Mozda se vide vama koji imate samo SN. Mi koji imamo i jedne i druge ne mozemo da vidimo racune SN.Imam 3 ugovora ,dva mts-a i jedan sn. Kad platim sn ne vidim vise broj ugovora za sn nego samo za mts.

kakve su mogucnosti trenutno da se sa Super nove optike predje na yettel.

Jel ima jos neko problem sa cepanjem slike na Arena kanalima? Uzet nov tv, LG 65NANO, svi ostali kanali izgledaju ok (koliko god je to moguce sa ovom krs rezolucijom), a kod arene 80% kanala uglavnom ne moze da se gleda, ponekad samo bude ok. Cepanje i seckanje slike, bas je lose.

Na drugom Samsung televizoru radi sve ok. Jedina razlika sto je LG povezan preko TP-Link AP, da ne bih razvlacio kablove preko cele kuce. Speedtest pokazuje 30mb upload i download, ping oko 110-120ms. Netflix i ostali servisi rade u 4K, nema da secne..

Jel ima jos neko problem sa cepanjem slike na Arena kanalima? Uzet nov tv, LG 65NANO, svi ostali kanali izgledaju ok (koliko god je to moguce sa ovom krs rezolucijom), a kod arene 80% kanala uglavnom ne moze da se gleda, ponekad samo bude ok. Cepanje i seckanje slike, bas je lose.

Na drugom Samsung televizoru radi sve ok. Jedina razlika sto je LG povezan preko TP-Link AP, da ne bih razvlacio kablove preko cele kuce. Speedtest pokazuje 30mb upload i download, ping oko 110-120ms. Netflix i ostali servisi rade u 4K, nema da secne..
sve moze da radi i na 10mb zato sto nije LIVE service , kad je live nesto onda pocne da sece i koci kad je video logicno da nece.

Ja sam isto primetio sinoć tokom utakmice par puta da je trznula slika i zvuk na Arena Premium kanalu. Gledam preko svog risivera. To trzanje ne primećujem na drugim kanalima kao što je RTS na primer.

Mozda se vide vama koji imate samo SN. Mi koji imamo i jedne i druge ne mozemo da vidimo racune SN.Imam 3 ugovora ,dva mts-a i jedan sn. Kad platim sn ne vidim vise broj ugovora za sn nego samo za mts.
Ja imam kontrolu troskova (mts) i super plan 4 (supernova). Brojevi ugovora i predhodno placeni racuni su vidljivi u "Moj mts" aplikaciji. Dok preko browsera (moj.mts.rs) vidim brojeve ugovora ali ne i predhodno placene racune.

na drugom portu CBN rutera ne radi internet, odnosno nema protoka. da li se može nekako otključati ili je ovo neki kvar?

Da li ce ti kanali da se pojave i na Move'N'GO platformi.

Brat mi je na Supernovi, placa 2200 Net+TV, nedavno je dobio ovu poruku:

Pozivamo Vas da obnovite ugovor za Super PLAN i ostvarite posebne pogodnosti koje smo pripremili za Vas. Nasa nova ponuda donosi sve sto Vam je potrebno za vrhunsko iskustvo! Savrseno brz internet uz izjednacenu upload i download brzinu u Super PLAN paketima na optici. TV sadrzaj koji kreirate po svojoj zelji kombinovanjem filmskih, decijih, muzicko-zabavnih ili dokumentarnih TV paketa.Vec sada odaberite odgovarajuci paket i iskoristite posebne pogodnosti za obnovu ugovora - posetite mts poslovnicu ili pozovite 0800 100 150. Ukoliko ugovor ne obnovite u narednih 30 dana, Vas Super PLAN paket bice migriran na novi, u skladu sa obavestenjem na linku mts.rs/novi-Super-paketi.Vas mts

Koliko smo razumeli placace oko 4000 ako nista ne menja?
kakve su mu najbolje opcije, da li moze da predje na mts box i da dobije neke benefite?
Da li nude benefite ako neko sa Supernove trazi Mig/IDP broj?
Dobra strana Supernove je sto ne primoravaju da se uzme fiksni.

Da li je najbolje da trazi Mig/IDP broj pa da ceka eventualnu ponudu?
ukoliko je neko vec bio u slicnoj situaciji u zadnje vreme?

Brat mi je na Supernovi, placa 2200 Net+TV, nedavno je dobio ovu poruku:

Pozivamo Vas da obnovite ugovor za Super PLAN i ostvarite posebne pogodnosti koje smo pripremili za Vas. Nasa nova ponuda donosi sve sto Vam je potrebno za vrhunsko iskustvo! Savrseno brz internet uz izjednacenu upload i download brzinu u Super PLAN paketima na optici. TV sadrzaj koji kreirate po svojoj zelji kombinovanjem filmskih, decijih, muzicko-zabavnih ili dokumentarnih TV paketa.Vec sada odaberite odgovarajuci paket i iskoristite posebne pogodnosti za obnovu ugovora - posetite mts poslovnicu ili pozovite 0800 100 150. Ukoliko ugovor ne obnovite u narednih 30 dana, Vas Super PLAN paket bice migriran na novi, u skladu sa obavestenjem na linku mts.rs/novi-Super-paketi.Vas mts

Koliko smo razumeli placace oko 4000 ako nista ne menja?
kakve su mu najbolje opcije, da li moze da predje na mts box i da dobije neke benefite?
Da li nude benefite ako neko sa Supernove trazi Mig/IDP broj?
Dobra strana Supernove je sto ne primoravaju da se uzme fiksni.

Da li je najbolje da trazi Mig/IDP broj pa da ceka eventualnu ponudu?
ukoliko je neko vec bio u slicnoj situaciji u zadnje vreme?
nema mig/idp supernova samo zahtev za raskid radi dobijanja "bolje" ponude od "specijalaca"

Koliko obicno nude u Supernovi? Sada su mu u mts-u ponudili 5 meseci ako uzme box3, sto je bezveze s obzirom i na to da su skoro poskupeli.

nema mig/idp supernova samo zahtev za raskid radi dobijanja "bolje" ponude od "specijalaca"
Stvarno nema idp kao kod MTSa da oni na optici svaki put dobiju 24m -50%? Znači kad istekne ugovor sa ovim cenama se definitivno razilazimo...

Stvarno nema idp kao kod MTSa da oni na optici svaki put dobiju 24m -50%? Znači kad istekne ugovor sa ovim cenama se definitivno razilazimo...
Pa za šta bi služio idp kod supernove?
Kod mts-a služi da se pređe na yettel bez prekida usluge, a kod supernove nema yettela ni drugih podstanara tako da je besmisleno

Da li aplikacija Move Smart radi na Mi Box S uredjaju? Imam LG smart tv i na njemu ova aplikacija radi dobro. Imam stariji tv i hocu da nabavim Mi box za njega, ali me interesuje da li radi Move aplikacija bez problema na njemu. Citao sam da na nekim uredjajima ima problema, nisam nasao za Mi box nikakvu informaciju.

Vrh Dno