Radi super. Preporučujem kupovinu EON daljinca koji se upari sa boksom i mnogo lakse se menjaju kanali ,imate i brojeve..Da li aplikacija Move Smart radi na Mi Box S uredjaju? Imam LG smart tv i na njemu ova aplikacija radi dobro. Imam stariji tv i hocu da nabavim Mi box za njega, ali me interesuje da li radi Move aplikacija bez problema na njemu. Citao sam da na nekim uredjajima ima problema, nisam nasao za Mi box nikakvu informaciju.
Radi super .Ja sam kupio gn2 .Sve isto kada otvori,kao na njihovom move uredjajuDa li aplikacija Move Smart radi na Mi Box S uredjaju? Imam LG smart tv i na njemu ova aplikacija radi dobro. Imam stariji tv i hocu da nabavim Mi box za njega, ali me interesuje da li radi Move aplikacija bez problema na njemu. Citao sam da na nekim uredjajima ima problema, nisam nasao za Mi box nikakvu informaciju.
Sto se tice daljinca,čuo sam za to sa EON-a.Ja sam uradio drugu varijantu, naručio sa alija .Isto na blutut sa brojevima.Veci je,čini mi se kao što idu za Xiaomi tv uređajeRadi super. Preporučujem kupovinu EON daljinca koji se upari sa boksom i mnogo lakse se menjaju kanali ,imate i brojeve..
Sestra ga koristi već duže vreme, bez problema.
I racunas se kao stari korisnik jer prelazis sa BOX paketa na Super PLAN paket a ne na drugog provajdera. Supernova se pripojila Telekomu jos 2021. godine i od tad vise ne postoji kao firma vec samo brend za usluge koje Telekom pruza preko KDS mrezeMene su izlevatili i zavrsavam sa njima. Imao sam adsl kod MTS koji nije mogao vise od 20 jer je stari bakar i daleko centrala. Zvao sam supenovu i rekao da hocu kod njih. Kaze dametina u Supernova kako mogu dobiti jedan mesec na 50% popusta jer se racunam kao stari korisnik i ako u zivotu nista nisam imao sa supernovom. A pre toga me je zvala neka zena sa 0648254976 i ubedjivala kako nemam apsolutno nikakva prava da predjem na supernovu pod bilo kojim uslovima jer sam korisnik mts-a. Cekam da mi postave opremu kod drugog provajdera i da raskrsitm sa njima, a za ove cu se potruditi da ih spustam na svakom cosku i odgovaram ljude od njihovih usluga, jeste da sam u mts preko 15 godina ali cao.
12 meseci sa 50% kao novi korisnici ili postojeci? Preko [email protected] ili nekog drugog mejla?Ja potpisah danas ,12 meseci ,50 posto,kod matorih,meni dali 14 ,box 3.Zadovoljan ,sve ide preko mejla i zavrsismo za dan.
Nije tačno, u Martu 2022 mi je istekao ugovor za BOX i hteo sam da pređem na Super PLAN i rekli su mi da bi imao pogodnosti kao novi korisnik moram mesec dana da budem bez uslugeDefinitivno je moglo pre godinu i po da se pređe sa jednih na druge i da te posmatraju kao novog korisnika.
Naravno da je tačno. Znam iz ličnog iskustva. Prebacio sam svoje roditelje na mts a bili su na supernovoj i dobili tadašnju akciju za nove korisnike - 12x1din. Čak im nisu hteli ni naplatiti onaj otkazni rok od 30 dana sa objašnjenjem da prelaze u "prijateljsku" firmu.Nije tačno, u Martu 2022 mi je istekao ugovor za BOX i hteo sam da pređem na Super PLAN i rekli su mi da bi imao pogodnosti kao novi korisnik moram mesec dana da budem bez usluge
Nešto čudno mi se dešava sa televizorom. Negde oko 60 kanala je prestalo da radi, signal 0/0%. Ovo bez teksta je premešteno u kategoriju podatci/ostalo. Na televizoru u susednoj sobi sve radi normalno.
Tacno je ja sam januara 22,presao iz supernove u mts ,ali preko agenta ,sam izboksovao 12 meseci fee,ali razlog je bio sto nisam imao nijednu uslugu kod mtsa ,cak fiksni telefon,i tako su mi dali,da sam imao makar fiksni na svoje ime ne bih to dobioNaravno da je tačno. Znam iz ličnog iskustva. Prebacio sam svoje roditelje na mts a bili su na supernovoj i dobili tadašnju akciju za nove korisnike - 12x1din. Čak im nisu hteli ni naplatiti onaj otkazni rok od 30 dana sa objašnjenjem da prelaze u "prijateljsku" firmu.
Možda kod tebe nije moglo zbog toga što si hteo na supernovu sa mts-a, možda su imali takvo pravilo, a možda si samo naleto na namćora
Kao stari preko , mts ovog ,sajta,imam na dve adrese ,supernovu 2 ,i box 3,koji oko Bozica isticu ,i komsija koji radi u poslovnici rece mi da mogu box 3,do 14meseci ,a supernovu 2,do 12 meseci.12 meseci sa 50% kao novi korisnici ili postojeci? Preko [email protected] ili nekog drugog mejla?
prebacuje se ljudi samo sa super planovima ali ne i sa netovima obicnim itd . meni su rekli kao imas obicna net samo ne moras da prelazis u mts samo ko ima superplanove prelaze tako da mi ostajemo na boljim serverima xD i makar necemo imat oprerecenja^ ja sam to rekao pre izvesnog vremena
Nema veze da li je neko migriran ili ne, Supernova sistem se gasi i samim tim ne moze nista da se radi u njemu.
Ko nije automatski migriran do sada, bio bi migriran na licu mesta u poslovnici i to je to...
Nije tacno, prebacuju se svi korisnici i sa Super Planom i sa Solo servisima, samo sto ko ima vise servisa ima kao neku prednost i to je toprebacuje se ljudi samo sa super planovima ali ne i sa netovima obicnim itd . meni su rekli kao imas obicna net samo ne moras da prelazis u mts samo ko ima superplanove prelaze tako da mi ostajemo na boljim serverima xD i makar necemo imat oprerecenja![]()
evo ja zvao kazu nema potrebe vi ima te 1 uslugu samo to je net tako da nema potrebe da se prebacujete.Nije tacno, prebacuju se svi korisnici i sa Super Planom i sa Solo servisima, samo sto ko ima vise servisa ima kao neku prednost i to je to![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari