Šta je novo?

Supernova (2024)

^ ne moze da dobije vise meseci sa 50% jer ukida uslugu, da ostaje na Super Planu 2 mogao bi 12+ meseci 50% da dobije
Ja sam dobio 24 meseca 20% popusta na internet a ukinuo sam TV.
Sad placam 1580 din 50 Mbita protok tako da se moze nesto izboksovati i kad se ukida 1 usluga.
Trazi najmanje 20% popusta.

To sam i rekao pre 4-5 postova da moze da se dobije kad se ukida jedna usluga😂

Zdravo ljudi, imam ovaj risiver Supernovin, nesto matoro izgleda, ima i scart port jos uvek (bilo u stanu kad sam se uselio), ne mogu da nakacim na onaj daljinski od Fox televizora, da li je neko uspevao. Ima ono uparivanje na tv-u, prepozna risiver, ali ne reaguje uopste risiver na ovaj daljinac. Posto sumnjam da cu uspeti uopste, da li neko zna moze li da se zameni ovaj uredjaj nekim modernijim/novijim?
avqIVe4.jpeg
Daljinski-za-sajt-sam.jpg
Može jedino ako imate naravno daljinski od Sky master da podesite da možete preko njega imati neke funkcije kojima će te da upravljajte TV urađajem .

Evo kao napisali sta ide u koji paket ali krnje i netacno kao i obicno.
Pise da su isti kanali u HBO i HBO+ paketu a prethodno u emailu napisali drugacije.
U Extra paketu samo RTS1 🤣
U Pickboxu nijedan kanal.
Nigde nema Filmskog, Muzickog, Dokumentarnog... paketa.

Evo kao napisali sta ide u koji paket ali krnje i netacno kao i obicno.
Pise da su isti kanali u HBO i HBO+ paketu a prethodno u emailu napisali drugacije.
U Extra paketu samo RTS1 🤣
U Pickboxu nijedan kanal.
Nigde nema Filmskog, Muzickog, Dokumentarnog... paketa.
Pišite im reklamaciju na odgovor uz obavezno navođenje odgovora
pre i sada .
Isto tako im napišite da će te ukoliko Vam ne dostave tačan odgovor , niti primorani da se obratite nadležnom Ratelu na dalje postupanje .

Sta ste ljudi odlucili sa skokom ovih cena u MTS/Supernova, jel prelazite na SBB (daju do 15.11.2024 ako ih nazovete 12 meseci po 1 dinar) ili prelazite na nove skuplje pakete.
Ja ne znam jos sta cu, imao sam SUPER PLAN 2M koj me je kostao 3299 dinara, posto mi je UO istekla 24.10.2024 trebao bih da vidim dal cu i dalje sa Supernovom da nastavljam. Sad je taj moj paket zamenjen sa SUPER PLAN 2S koji mi nude sa 50% popusta prvih 10 meseci (2000 dinara) pa ostalih 14 meseci 4099 dinara...
Jedino zasto bih mozda ostao jeste jer roditelji gledaju onu emisiju na Kuriru, "ni pet ni sest" sa Jovanom Grgurevic...SBB nema Kurir TV...

A opet SBB mi nudi 12 meseci po 1 dinar i posle opet da bude jeftinija pretplata 3849 dinara...
Prosek za SBB na 24 meseca me izadje 1925 dinara a za Supernovu 3050 dinara...
Kad bi nekako moglo tih par kanala da se doda i na SBB
Prednost jos jedna kod MTS/Supernove jeste sto su sad izjednacili upload/download...

Poslednja izmena:
Razvalili smo tastature od pisanja kako do pogodnosti prilikom obnova ugovora i to ne samo supernove, već kod svih, a i dalje isto pitanje se ponavlja.

Razvalili smo tastature od pisanja kako do pogodnosti prilikom obnova ugovora i to ne samo supernove, već kod svih, a i dalje isto pitanje se ponavlja.
Ali i dalje ništa nije rečeno .
Ko ima koga on završi svoju ugovornu obavezu .
Najveću i najtežu muku prolaze oni koji ne traže ništa . A da stvar bude gora pola korisnika i ne traži neke benefite , dok neki na benefit - benefit traže .

Ja sam tražio benefit na benefit od 12 meseci i dobio sam 14 meseci 50% popust. Pisao sam o tome.
Nisam pristao jer sam od Yettel prostom matematikom dobio 2600 na 24 meseca što mi Supernova nije mogla da ponudi.

Podneses i zvanicno zahtev za raskid :)
Nije bilo potrebe za tim, pricao sam sa nekom prijatnom zenom i samo trazio da mi ostane slicno kao i pre, omogucila je 14 meseci 50% (2000 rsd) ostalih 10 meseci je 4100 rsd. Korektno kolko tolko. SBB kod mene ima koaksijalu, ne dami se da po kuci burgijam..
Ja sam tražio benefit na benefit od 12 meseci i dobio sam 14 meseci 50% popust. Pisao sam o tome.
Nisam pristao jer sam od Yettel prostom matematikom dobio 2600 na 24 meseca što mi Supernova nije mogla da ponudi.
Kakvi su ti utisci na Yettelu, stabilnost neta, kakva je televizija?

za Move app postoji tema, ili može da se otvori, u podforumu "online servisi".

Koliko radnih dana ovi, da ne psujem, debili imaju da rese kvar. Od prosle srede nemamo ni internet ni tv, samo zamoljavaju za strpljenje?

Moze jedan savet . Imam internet + tv paket ( televiziju sam dobio 24 meseca besplatno ) ugovor je do sledece godine do juna . Do avgustog racuna sam po ugovoru morao da placam 2100 dinara . Racun za avgust su digli na 2700 zbog 'poboljsanja usluga' .Reko aj uredu placacu do sledece godine tih 600 dinara vise . Septembarski racun dosao 4800 nisu mu racunali besplatnu televizuji(inace taj racun je bio 2700 internet i televizija 2100) saljem prigovor , prigovor prihvacen novi racun je 2700 kako i treba. Pre neki dan stize mi racun za oktobar isto 4800 , ja opet saljem prigovor , prigovor naravno usvojen , racun za oktobar 2100 dinara LOL . Setim se da mi nisu zamenili koju besplatnu uslugu imam i zovem njihovog operatera da pitam zasto imam 2100 umesto 2700 dinara , covek kaze po ugovoru imam 2100 dinara duga do sledece godine ja ga pitam , sta su mi stavili da je besplatno televizija ili internet . Covek kaze INTERNET , oni mi stavili da mi je besplatan internet a televiziju placam 2100 . Ja mu objasnjavam da bi trebalo da bude obrnuto . Da kada sam potpisivao televizija mi je besplatna a internet placam . Covek mi ladno kaze da se nebunim sto placam manji racun. Sta mi je ciniti . Hocu li imati nekih problema ako nastavim da placam kako mi salju racun iako sam pricao sa operaterom . Da li je to greska ili sta neznam .

Moze jedan savet . Imam internet + tv paket ( televiziju sam dobio 24 meseca besplatno ) ugovor je do sledece godine do juna . Do avgustog racuna sam po ugovoru morao da placam 2100 dinara . Racun za avgust su digli na 2700 zbog 'poboljsanja usluga' .Reko aj uredu placacu do sledece godine tih 600 dinara vise . Septembarski racun dosao 4800 nisu mu racunali besplatnu televizuji(inace taj racun je bio 2700 internet i televizija 2100) saljem prigovor , prigovor prihvacen novi racun je 2700 kako i treba. Pre neki dan stize mi racun za oktobar isto 4800 , ja opet saljem prigovor , prigovor naravno usvojen , racun za oktobar 2100 dinara LOL . Setim se da mi nisu zamenili koju besplatnu uslugu imam i zovem njihovog operatera da pitam zasto imam 2100 umesto 2700 dinara , covek kaze po ugovoru imam 2100 dinara duga do sledece godine ja ga pitam , sta su mi stavili da je besplatno televizija ili internet . Covek kaze INTERNET , oni mi stavili da mi je besplatan internet a televiziju placam 2100 . Ja mu objasnjavam da bi trebalo da bude obrnuto . Da kada sam potpisivao televizija mi je besplatna a internet placam . Covek mi ladno kaze da se nebunim sto placam manji racun. Sta mi je ciniti . Hocu li imati nekih problema ako nastavim da placam kako mi salju racun iako sam pricao sa operaterom . Da li je to greska ili sta neznam .
Ono što ti je rekao operater neka bude
" odgovor "😄za tebe .
Bitno je zapamti ili zapiši kada si ga zvao i sa kog broja .
To kažem iz razloga ako žele po treći put da menjaju priču .😄

ja imam 100/25mb :/ vidim taj paket ukinut sta onda ce me stave na downgrade za vecu cenu

jebi ga oni su mi jedina opcija valjda cu uspeti da se iscenkam nesto inace imam net kod njih samo , makar da mi daju 4 5 meseci 50%

To ćeš dobiti sigurno, samo podneseš zahtev za raskid.

Nazad
Vrh Dno