Šta je novo?

Supernova (2024)

Mislio je na Superstar video klub.

Pisano je već o tome par puta i ovde i u box temi, biraš jedan od 4 nova dodatna paketa - dečiji, filmski, dokumentarni ili muzički
ja nigde nisam uspeo da pronađem na sajtu supernova da postoje dečiji filmski dokumentarni muzički paketi
vidim da ti paketi ima na MTS sajtu za IRIS platformu: https://mts.rs/Binary/13178
ako možeš postavi nam vezu-link gde stoji to obaveštenje za supernovu tj. MOVE platformu
HVALA

ja nigde nisam uspeo da pronađem na sajtu supernova da postoje dečiji filmski dokumentarni muzički paketi
vidim da ti paketi ima na MTS sajtu za IRIS platformu: https://mts.rs/Binary/13178
ako možeš postavi nam vezu-link gde stoji to obaveštenje za supernovu tj. MOVE platformu
HVALA
Isti je paket TV i u SN i u MTS-u, moguce da nisu jos postavili na SN stranicu sve.
Svakako fali jos par stvari na obe strane koje trebaju da se dodaju.

Isti je paket TV i u SN i u MTS-u, moguce da nisu jos postavili na SN stranicu sve.
Svakako fali jos par stvari na obe strane koje trebaju da se dodaju.
E vidiš na irisu su i bili mađarski, filmski i td, i naplaćivao se superstar kolko se sećam, sad će izgleda da stave da sve bude isto i na supernova i na irisu.
Eto nam, radujemo se povećanju plata i svega, a ono cvrc, cene duplo...

^ da, to sam vec negde napisao ranije, sad je sve isto - poceli su od osnovnog tv-a, preko dodatnih paketa, brzina na optici…
Zato je izmedju ostalog i radjena migracija, zapravo je jos uvek u toku, zato pola ljudi i dalje nema max itd jer se sve prebacuje u jedan sistem/bazu

Da li je nekome kanal Vesti (bivsi Pink 3 Info) u HD-u preko DVB-C?
Meni je u HD samo na MOVE aplikaciji

Da, ima dosta kanala koji su HD samo na MOVE, poput toga RED TV, Klasik TV, Pinkovi filmski neki, RTL 2, RTL Kockica (to je novo, od pre par dana je u HD na MOVE), Baby TV, HRT 3-4, itd...

A sto nisu svi filmski pinkovi kanali u HD? I sto ti kanali koji su u HD na MOVE aplikaciji nisu u HD na move dekoderu?

Jer MOVE STB koristi DVB-C za live, zato su u SD, a svi Pinkovi filmski kanali koji su u HD (Action, Premium, Family i još neki mislim) su na MOVE u HD-u svakako. To što nisu na DVB-C je verovatno jer "nemaju kapaciteta", ali su zato letos za Eurosportove imali kapacitet.

^ da, to sam vec negde napisao ranije, sad je sve isto - poceli su od osnovnog tv-a, preko dodatnih paketa, brzina na optici…
Zato je izmedju ostalog i radjena migracija, zapravo je jos uvek u toku, zato pola ljudi i dalje nema max itd jer se sve prebacuje u jedan sistem/bazu
Jasno mi je.
To za superstar video klub je bzvz jer je ipak superstar u svim paketima.
To sad kao kad bi recimo sbb dodatno naplaćivao nova s video klub.
Bzvz...

Pozdrav svima!

Da li neko mozda zna zasto imam probleme sa upload-om? Do sada nisam imao nikakvih problema, ali je u prethodnih mesec dana upload vrlo los. Testirao sam i preko WiFi i preko mreznog kabla. Napominjem da sam prijavljivao, ljudi su izlazili, zamenili ruter i to je to. Radilo je svega 2h nakon sto su oni otisli, sve se vratilo na staro. U prilogu su paremetri i jedan od testova. Srdacan pozdrav!

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    129.2 KB · Pregleda: 28
  • 2.jpg
    2.jpg
    91.2 KB · Pregleda: 27
Da li Supernova ima problem sa internetom? Na LG televizoru tokom dana je sve ok, a uvece nema sanse da se nakaci na net.

Nikako ne mogu da se snadjem sa onim cenovnikom kapiram da su ga snamerom takvom napravili.

Istekla mi je UO, koristim paket Plan 2, 1000/500 a na njihovom sajtu vise nema da se izabere ta brzina jel ukinut taj paket i prebacen na 600/600 ?

Pozdrav svima!

Da li neko mozda zna zasto imam probleme sa upload-om? Do sada nisam imao nikakvih problema, ali je u prethodnih mesec dana upload vrlo los. Testirao sam i preko WiFi i preko mreznog kabla. Napominjem da sam prijavljivao, ljudi su izlazili, zamenili ruter i to je to. Radilo je svega 2h nakon sto su oni otisli, sve se vratilo na staro. U prilogu su paremetri i jedan od testova. Srdacan pozdrav!
Покушај променом подразумеваног ДНС ако постоји могућност. Неретко уме да то буде узрок. Након промене ресетуј модем.

Meni je download katastrofalan u poslednje vreme, prema ugovoru je 80Mb/s ali kad merim ne prelazi 25Mb/s.

Koji program mogu da iskoristim da kontinuirano merim protok i da potom sa dobijenim podacima tražim raskid ugovora?

Meni je download katastrofalan u poslednje vreme, prema ugovoru je 80Mb/s ali kad merim ne prelazi 25Mb/s.

Koji program mogu da iskoristim da kontinuirano merim protok i da potom sa dobijenim podacima tražim raskid ugovora?
Moras prvo da prijavis problem.
ne mozes da trazis raskid ako nisi pokusavao da resis problem

Dodali su BalkanTrip i Da Vinci VOD, možda čak i National Geographic, nisam ih primetio pre 🤔...

Ako sam dobro preračunao da bih zadržao trenutnu uslugu koju imam, a to je Super plan 2L po ceni od 3800 din, zbog "unapređenog korisničkog iskustva", a to je ubrzanje interneta sa 200/15 na 200/20, trebalo bi da platim:
Super plan 2M: 4800 din + jedan besplatni tv paket, hajde neka bude najskuplji filmski
Dečji: 300
Dokumentarni: 300
Muzički: 200
HBO+: 749
Extra: 299
Stingray music: 125
Radio S: 199

4800+300+300+200+749+299+125+199 = 6972 din

Pa ovo je next level ***.

Bolja opcija je "Super Plan 3L".

^ da, bolja opcija paket sa fixnim pogotovu sto je dovoljno da imas samo instalaciju za fixni, ne treba sam uredjaj

TV je kablom spojen za ruter.
isti televizor, isto povezan kablom i isti problem par dana, samo sto je meni nestajao internet na svim uredjajima kad upalim tv
stavljao sam i guglov dns, probao umesto kablom da se povezujem preko wi-fi i nista nije pomoglo dok nisam pocupao sve zivo iz struje na jedno 10 minuta (tv, ruter i sve uredjaje koji koriste jedno ili drugo)
za sada radi ok

Ako sam dobro preračunao da bih zadržao trenutnu uslugu koju imam, a to je Super plan 2L po ceni od 3800 din, zbog "unapređenog korisničkog iskustva", a to je ubrzanje interneta sa 200/15 na 200/20, trebalo bi da platim:
Super plan 2M: 4800 din + jedan besplatni tv paket, hajde neka bude najskuplji filmski
Dečji: 300
Dokumentarni: 300
Muzički: 200
HBO+: 749
Extra: 299
Stingray music: 125
Radio S: 199

4800+300+300+200+749+299+125+199 = 6972 din

Pa ovo je next level ***.
moje mišljenje je da ovi dodatni paketi filmski, muzički hbo extra i ostali važe za korisnike koji imaju samo tv uslugu (bez neta)TV SUPER- link: https://mojasupernova.mts.rs/oec/single-paketi/super-tv?variation=24-meseca i na linku koji je postavio @Mr_Cojko; https://mojasupernova.mts.rs/Binary/243/, a korisnici SUPER PLAN paketa će imati i dalje sve kanale (hbo, xxx) i biraju jedan od sledećih ponuđenih paketa: https://mojasupernova.mts.rs/oec/du...net-200-400-plus-super-tv?variation=24-meseca
izvinjavam se ako grešim i pravim zbrku ali to je moje mišljenje

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno