ja nigde nisam uspeo da pronađem na sajtu supernova da postoje dečiji filmski dokumentarni muzički paketiPisano je već o tome par puta i ovde i u box temi, biraš jedan od 4 nova dodatna paketa - dečiji, filmski, dokumentarni ili muzički
odakle si izvuk'o tu informaciju???Moći će, uz 199 dinara doplate.
Isti je paket TV i u SN i u MTS-u, moguce da nisu jos postavili na SN stranicu sve.ja nigde nisam uspeo da pronađem na sajtu supernova da postoje dečiji filmski dokumentarni muzički paketi
vidim da ti paketi ima na MTS sajtu za IRIS platformu: https://mts.rs/Binary/13178
ako možeš postavi nam vezu-link gde stoji to obaveštenje za supernovu tj. MOVE platformu
HVALA
E vidiš na irisu su i bili mađarski, filmski i td, i naplaćivao se superstar kolko se sećam, sad će izgleda da stave da sve bude isto i na supernova i na irisu.Isti je paket TV i u SN i u MTS-u, moguce da nisu jos postavili na SN stranicu sve.
Svakako fali jos par stvari na obe strane koje trebaju da se dodaju.
Jasno mi je.^ da, to sam vec negde napisao ranije, sad je sve isto - poceli su od osnovnog tv-a, preko dodatnih paketa, brzina na optici…
Zato je izmedju ostalog i radjena migracija, zapravo je jos uvek u toku, zato pola ljudi i dalje nema max itd jer se sve prebacuje u jedan sistem/bazu
ukljuci 5GHZ na ruteru i radice ok zato sto 2.4 ima sam od sebe poteskocaDa li Supernova ima problem sa internetom? Na LG televizoru tokom dana je sve ok, a uvece nema sanse da se nakaci na net.
TV je kablom spojen za ruter.ukljuci 5GHZ na ruteru i radice ok zato sto 2.4 ima sam od sebe poteskoca
Kakve poteškoće može da ima 2.4 GHz kad naprotiv njegov opseg porkrivenosti je veći nego kod 5 GHz.. Jedino može biti manja brzina (do 100 Mbps) što je za TV i više nego dovoljno.ukljuci 5GHZ na ruteru i radice ok zato sto 2.4 ima sam od sebe poteskoca
Покушај променом подразумеваног ДНС ако постоји могућност. Неретко уме да то буде узрок. Након промене ресетуј модем.Pozdrav svima!
Da li neko mozda zna zasto imam probleme sa upload-om? Do sada nisam imao nikakvih problema, ali je u prethodnih mesec dana upload vrlo los. Testirao sam i preko WiFi i preko mreznog kabla. Napominjem da sam prijavljivao, ljudi su izlazili, zamenili ruter i to je to. Radilo je svega 2h nakon sto su oni otisli, sve se vratilo na staro. U prilogu su paremetri i jedan od testova. Srdacan pozdrav!
Moras prvo da prijavis problem.Meni je download katastrofalan u poslednje vreme, prema ugovoru je 80Mb/s ali kad merim ne prelazi 25Mb/s.
Koji program mogu da iskoristim da kontinuirano merim protok i da potom sa dobijenim podacima tražim raskid ugovora?
isti televizor, isto povezan kablom i isti problem par dana, samo sto je meni nestajao internet na svim uredjajima kad upalim tvTV je kablom spojen za ruter.
moje mišljenje je da ovi dodatni paketi filmski, muzički hbo extra i ostali važe za korisnike koji imaju samo tv uslugu (bez neta)TV SUPER- link: https://mojasupernova.mts.rs/oec/single-paketi/super-tv?variation=24-meseca i na linku koji je postavio @Mr_Cojko; https://mojasupernova.mts.rs/Binary/243/, a korisnici SUPER PLAN paketa će imati i dalje sve kanale (hbo, xxx) i biraju jedan od sledećih ponuđenih paketa: https://mojasupernova.mts.rs/oec/du...net-200-400-plus-super-tv?variation=24-mesecaAko sam dobro preračunao da bih zadržao trenutnu uslugu koju imam, a to je Super plan 2L po ceni od 3800 din, zbog "unapređenog korisničkog iskustva", a to je ubrzanje interneta sa 200/15 na 200/20, trebalo bi da platim:
Super plan 2M: 4800 din + jedan besplatni tv paket, hajde neka bude najskuplji filmski
Dečji: 300
Dokumentarni: 300
Muzički: 200
HBO+: 749
Extra: 299
Stingray music: 125
Radio S: 199
4800+300+300+200+749+299+125+199 = 6972 din
Pa ovo je next level ***.
Ima National Geographic katalog ali je trenutno prazanDodali su BalkanTrip i Da Vinci VOD, možda čak i National Geographic, nisam ih primetio pre 🤔...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari