Šta je novo?

Supernova (2024)

Nema ih, jer smo na starim paketima.
Samo u cenovniku su dodati.

Oni ce verovatno biti dostupni za teritoriju Vojvodine.

pa dobro nebitno ali sto nije paket dignut taj nego ga ostavili za skupu cenu nije fora.
Čim kroz godinu, dve, reše opet da rade migraciju, to će po matrici da bude i za postojeće ugovore kao što su proletos radili.

Hbo je poseban paket
Jeste li sigurni u ovo oko paketa,.jeste li zvali call centar?

U opisu paketa na sajtu piše dodatni tv paket po izboru. U ovom pdf postoje osnovni tv paket, kombo super tv paketi(filmski, dokumentarni...) i dodatni super tv paketi(hbo,.hbo+). Sve su to tv paketi.

Od kako me zeza supernovin net, ima 2-3 nedelje otrpilike, bas sam se pitao kako da raskinem kod njih ugovor, a da ne placam penale...ako je ovo istina sto pise da GPON super plan 2 L paket, koji imam, podize cenu za ~1000din, koji je logican razlog da bilo ko ostane kod ovih zlotvora? 😂 Moram sutra do njih da proverim ovo

kakvu migraciju da mi rade xD jedino da mi skinu 15mb uploadinga :D jebo ih
Čekaj, zar ne reče da je isti paket, samo skuplja cena? 😂
GPON super plan 2 L paket, koji imam, podize cenu za ~1000din, koji je logican razlog da bilo ko ostane kod ovih zlotvora? 😂 Moram sutra do njih da proverim ovo
Nisu ni oni sisali vesla. Ti verovatno imaš Super Plan 2L 2023v2, a ovo je recimo 2024v1. 😏

Nisu ni oni sisali vesla. Ti verovatno imaš Super Plan 2L 2023v2, a ovo je recimo 2024v1. 😏
pa ukinuli su 100/25 , on je kostao 2.399 pa su povecali na 2.599 sada je 2.699 xD ako moramo migraciju da uradim to je 100/10 xD nista vise hahaha

pa ukinuli su 100/25 , on je kostao 2.399 pa su povecali na 2.599 sada je 2.699 xD ako moramo migraciju da uradim to je 100/10 xD nista vise hahaha
Ah... Pa to je vrlo prosto; 100/25 će na 200/200 lagano 🤣

Ako sam lepo video u tom pdf fajlu, prelazim sa:
GPON Super PLAN 2 L (Net400 + TV Max*)-(UO24) -> 2024v1_GPON Super PLAN 2 M (Net400 + Super TV)

Ostaje mi samo da se zahvalim @Bane! na ovom obavestenju :)

Da li se cene paketa povecavaju za ljude koji su jos pod ugovorom . Ja imam gpon super plan 2s 150-75 i dobio sam besplatnu televiziju 24 meseca , do 20.6.2025 . Da li ovo menjanje paketa utice na mene ili ne . Koliko sam razumeo meni se nista nemenja dok sam pod ugovorom ? Kada istekne ugovor prelazim kod nekog drugog ako budu ovake cene , ali me zanima za sada da li ovo menjanje paketa utice na mene .

Da li se cene paketa povecavaju za ljude koji su jos pod ugovorom . Ja imam gpon super plan 2s 150-75 i dobio sam besplatnu televiziju 24 meseca , do 20.6.2025 . Da li ovo menjanje paketa utice na mene ili ne . Koliko sam razumeo meni se nista nemenja dok sam pod ugovorom ? Kada istekne ugovor prelazim kod nekog drugog ako budu ovake cene , ali me zanima za sada da li ovo menjanje paketa utice na mene .
Prebačen si već na Super Plan 2M 200/100, ali se ništa sem toga ne menja drugo. Moja priča je išla u pravcu za one koji bi kroz koju godinu mogli da dožive isti scenario kao ti i ja.

Menjanje paketa ce poceti sledeci mesec ? Mene zanima da li se cena koju placamo menja za nas koji smo jos pod ugovorom ili ne . Kako sam ja razumeo obavestenje paketi se menjaju samo za one kojima je ugovor istekao a ne svima . Ja bih trebao da imam isto sve kao i sada ,istu brzinu kao i cenu placanja , dokle god mi ne istekne ugovor . Mene prvenstveno zanima da li se meni menja cena placanja dokle sam pod ugovorom . Ako menjaju cenu i ja cu da menjam njih .

Menjanje paketa ce poceti sledeci mesec ? Mene zanima da li se cena koju placamo menja za nas koji smo jos pod ugovorom ili ne . Kako sam ja razumeo obavestenje paketi se menjaju samo za one kojima je ugovor istekao a ne svima.
Menjanje paketa je već bilo aprila/maja i posle promo perioda plaćaćeš 3300 umesto 3000 kako si prethodno ugovorio.

Ja sam ugovorio po ceni od 2100 na 24 meseca stim da sam dobio 24 m televiziju gratis to jest za 0 dinaras . Meni su digli sa 2100 na 2700 paket tek od septembra to jest avgust racun . Po ugovoru nakon isteka obaveznog placanja od 24 meseca ugovora trebao bih da placam 3350 , sa promenom cena koja vise nije 2100 nego 2700 sada kada mi istekne ugovor sigurno bih trebao da placam vise , koliko neznam ali nema veze posto cu sigurno da pred istekom ugovora da ne obnovim opet novi ugovor i raskinucu sa njima i precicu na nesto drugo . Mene je prvenstveno zanimalo da li se za mene nesto menja sada dok sam jos pod ugovorom a nakon isteka ja sam otisao od njih .Procitao sam ja obavestenje ali ko zna mozda kriju mala slova negde .Pa bolje da pitam ovde
:)

Za nas pod ugovorom nece cenu menjati, a da li će nam povećati brzinu?

Verovatno neće?🥴

Sta znaci *besplatno jedan dodatni tv paket po izboru
Da doze HBO, da doze HBO+ ili mogu svi ostali osim HBO?

Pisano je već o tome par puta i ovde i u box temi, biraš jedan od 4 nova dodatna paketa - dečiji, filmski, dokumentarni ili muzički

Za nas pod ugovorom nece cenu menjati, a da li će nam povećati brzinu?

Verovatno neće?🥴
Pa znas kako je bilo kod Radijus V. ...moze veca brzina, al' novi aneks...dripci su sad izbacili MAX, sad ljudi kad traze ono sto ima sleduje, oni opet novi aneks !
Uglavnom, svi ce podici cene to je neminovno, ali ove smicalice sa odvajanjem HBO i dodatnim paketima, besmiselne radio kanale naplacuju kao poseban paket, jadno bas !

Pisano je već o tome par puta i ovde i u box temi, biraš jedan od 4 nova dodatna paketa - dečiji, filmski, dokumentarni ili muzički
znaci "besplatan jedan dodatni tv paket" iz cenovnika se odnosi na rec ''kombo paket'' iz tv cenovnika , a ne na rec ''dodatni paket'' iz tv cenovnika.
Tako sam i pretpostavio, samo mi je bilo nelogicno :)

Bome što se HBO-a tiče, kad malo bolje razmislim, uvek ponavljaju jedne te iste filmove, kao i svi drugi tako da mi HBO neće faliti uopšte.
Samo da se može i dalje gledati superstar serije preko video kluba, ostalo sve super.

Nazad
Vrh Dno