Šta je novo?

Supernova (2024+)

Nema ih, jer smo na starim paketima.
Samo u cenovniku su dodati.

Oni ce verovatno biti dostupni za teritoriju Vojvodine.

Hbo je poseban paket
Jeste li sigurni u ovo oko paketa,.jeste li zvali call centar?

U opisu paketa na sajtu piše dodatni tv paket po izboru. U ovom pdf postoje osnovni tv paket, kombo super tv paketi(filmski, dokumentarni...) i dodatni super tv paketi(hbo,.hbo+). Sve su to tv paketi.

Od kako me zeza supernovin net, ima 2-3 nedelje otrpilike, bas sam se pitao kako da raskinem kod njih ugovor, a da ne placam penale...ako je ovo istina sto pise da GPON super plan 2 L paket, koji imam, podize cenu za ~1000din, koji je logican razlog da bilo ko ostane kod ovih zlotvora? 😂 Moram sutra do njih da proverim ovo

kakvu migraciju da mi rade xD jedino da mi skinu 15mb uploadinga 😀 **** ih
Čekaj, zar ne reče da je isti paket, samo skuplja cena? 😂
GPON super plan 2 L paket, koji imam, podize cenu za ~1000din, koji je logican razlog da bilo ko ostane kod ovih zlotvora? 😂 Moram sutra do njih da proverim ovo
Nisu ni oni sisali vesla. Ti verovatno imaš Super Plan 2L 2023v2, a ovo je recimo 2024v1. 😏

Nisu ni oni sisali vesla. Ti verovatno imaš Super Plan 2L 2023v2, a ovo je recimo 2024v1. 😏
pa ukinuli su 100/25 , on je kostao 2.399 pa su povecali na 2.599 sada je 2.699 xD ako moramo migraciju da uradim to je 100/10 xD nista vise hahaha

Ako sam lepo video u tom pdf fajlu, prelazim sa:
GPON Super PLAN 2 L (Net400 + TV Max*)-(UO24) -> 2024v1_GPON Super PLAN 2 M (Net400 + Super TV)

Ostaje mi samo da se zahvalim @Bane! na ovom obavestenju 🙂

Da li se cene paketa povecavaju za ljude koji su jos pod ugovorom . Ja imam gpon super plan 2s 150-75 i dobio sam besplatnu televiziju 24 meseca , do 20.6.2025 . Da li ovo menjanje paketa utice na mene ili ne . Koliko sam razumeo meni se nista nemenja dok sam pod ugovorom ? Kada istekne ugovor prelazim kod nekog drugog ako budu ovake cene , ali me zanima za sada da li ovo menjanje paketa utice na mene .

Da li se cene paketa povecavaju za ljude koji su jos pod ugovorom . Ja imam gpon super plan 2s 150-75 i dobio sam besplatnu televiziju 24 meseca , do 20.6.2025 . Da li ovo menjanje paketa utice na mene ili ne . Koliko sam razumeo meni se nista nemenja dok sam pod ugovorom ? Kada istekne ugovor prelazim kod nekog drugog ako budu ovake cene , ali me zanima za sada da li ovo menjanje paketa utice na mene .
Prebačen si već na Super Plan 2M 200/100, ali se ništa sem toga ne menja drugo. Moja priča je išla u pravcu za one koji bi kroz koju godinu mogli da dožive isti scenario kao ti i ja.

Menjanje paketa ce poceti sledeci mesec ? Mene zanima da li se cena koju placamo menja za nas koji smo jos pod ugovorom ili ne . Kako sam ja razumeo obavestenje paketi se menjaju samo za one kojima je ugovor istekao a ne svima . Ja bih trebao da imam isto sve kao i sada ,istu brzinu kao i cenu placanja , dokle god mi ne istekne ugovor . Mene prvenstveno zanima da li se meni menja cena placanja dokle sam pod ugovorom . Ako menjaju cenu i ja cu da menjam njih .

Menjanje paketa ce poceti sledeci mesec ? Mene zanima da li se cena koju placamo menja za nas koji smo jos pod ugovorom ili ne . Kako sam ja razumeo obavestenje paketi se menjaju samo za one kojima je ugovor istekao a ne svima.
Menjanje paketa je već bilo aprila/maja i posle promo perioda plaćaćeš 3300 umesto 3000 kako si prethodno ugovorio.

Ja sam ugovorio po ceni od 2100 na 24 meseca stim da sam dobio 24 m televiziju gratis to jest za 0 dinaras . Meni su digli sa 2100 na 2700 paket tek od septembra to jest avgust racun . Po ugovoru nakon isteka obaveznog placanja od 24 meseca ugovora trebao bih da placam 3350 , sa promenom cena koja vise nije 2100 nego 2700 sada kada mi istekne ugovor sigurno bih trebao da placam vise , koliko neznam ali nema veze posto cu sigurno da pred istekom ugovora da ne obnovim opet novi ugovor i raskinucu sa njima i precicu na nesto drugo . Mene je prvenstveno zanimalo da li se za mene nesto menja sada dok sam jos pod ugovorom a nakon isteka ja sam otisao od njih .Procitao sam ja obavestenje ali ko zna mozda kriju mala slova negde .Pa bolje da pitam ovde
🙂

Za nas pod ugovorom nece cenu menjati, a da li će nam povećati brzinu?

Verovatno neće?🥴

Sta znaci *besplatno jedan dodatni tv paket po izboru
Da doze HBO, da doze HBO+ ili mogu svi ostali osim HBO?

Pisano je već o tome par puta i ovde i u box temi, biraš jedan od 4 nova dodatna paketa - dečiji, filmski, dokumentarni ili muzički

Za nas pod ugovorom nece cenu menjati, a da li će nam povećati brzinu?

Verovatno neće?🥴
Pa znas kako je bilo kod Radijus V. ...moze veca brzina, al' novi aneks...dripci su sad izbacili MAX, sad ljudi kad traze ono sto ima sleduje, oni opet novi aneks !
Uglavnom, svi ce podici cene to je neminovno, ali ove smicalice sa odvajanjem HBO i dodatnim paketima, besmiselne radio kanale naplacuju kao poseban paket, jadno bas !

Pisano je već o tome par puta i ovde i u box temi, biraš jedan od 4 nova dodatna paketa - dečiji, filmski, dokumentarni ili muzički
znaci "besplatan jedan dodatni tv paket" iz cenovnika se odnosi na rec ''kombo paket'' iz tv cenovnika , a ne na rec ''dodatni paket'' iz tv cenovnika.
Tako sam i pretpostavio, samo mi je bilo nelogicno 🙂

Bome što se HBO-a tiče, kad malo bolje razmislim, uvek ponavljaju jedne te iste filmove, kao i svi drugi tako da mi HBO neće faliti uopšte.
Samo da se može i dalje gledati superstar serije preko video kluba, ostalo sve super.

Nazad
Vrh Dno