Šta je novo?

Supernova (2024)

Upravo videh na mom mts nalogu, račun za oktobar kao i do sad, 1.999,00 RSD

Ja imam Paket Super Plan 2m, za 3299rsd.Ali sam na promociji do maja i placam 1rsd.Posle isteka promocije jel placam 3299rsd ili 4199rsd?

Ideš po starom osim ako u nekom trenutku ne odluče da te prebace na novo.

A gde se mogu videti dodatni tv paketi filmski, dečiji, muzički itd. i njihove cene?

Citam malo sta pisete i dolazim do zakljucka da se ovom operateru najvise svidjaju korisnici koji su na SBBu, onda korisnici koji su od nekih drugih operatera, zatim novi korisnici i na samom kraju kao zadnja rupa na svirali su vec postojeci korisnici sa paketima pred istek ugovora. Drugar je bio SBBov korisnik pod ugovorom, neka 3 meseca pred istek su ga zvali iz Telekoma, nudili vazda nekih opcija, sve moze, sve ce oni da povezu gde god da treba i on pristane. Medjutim, dosli i sve namontirali, ali njegova postojeca infrastruktura je na coax razvucena i oni su namestili svoje uredjaje za tv i net samo u dnevnoj sobi, a za ostala 2 TVa je kao bilo da dodju drugi put pa da odrade jer TV na Telekomu ne moze na coax. Posto je normalno skapirao da od toga nema nista za drugi put, kaze covek, tako se nismo dogovorili, pakujte ovo sve i nosite. Nije proslo ni mesec dana, zove ga Supernova, nudi paket za 900 din mesecno uz ugovor na 2 godine, fiksni tel, tv i opticki internet, sve u paketu. TV ce da razvuku na postojecu infrastrukturu preko coax kablova itd. Dosli, uradili i on potpisao ugovor. Zasto su oni njemu dali ovu ponudu, to njemu i dalje nije jasno, a ni meni.

Od kada krece poskupljenje? Moram ipak da pozovem i vidim o cemu se radi mislim da je paket plan 2 , ugovor je istekao davno a cena je bar do sada bila cini mi se 3450 din za net 80/8 +tv

koje poskupljenje ? to je za nove korisnike starima ostaju iste cene.

Kolezi @Nes* istekla UO, pa ovo poskupljenje važi i za njega. Zato se čovek pita koliko će sad da plaća.
Mi ostali, tu smo do kraja UO, pa posle da se polako razilazimo.

Računam da će biti i pre za neke.

Meni je prošli mesec račun bio 4.498 sad mi stigao sms sa cenom 4.750. Da li opet ima neko poskupljenje?

@Mr_Cojko nisam jos zvao mrsko mi. Zato sam i pitao ako vec dizu cenu nek podignu i brzinu ili da se razilazimo polaganice..

da da od marta je bilo zadnje ja zvao danas meni tako rekli ovo su za nove korisnike cene a starima ostaje isto valjda su se opametili lol

da ali kad ti istekne ugovor eto i tebe na vecoj ceni bez popusta ili ako izvucem koji popust ***** li ga
Ok Ali Sam ja relativno skoro potpisao Novi ugovor mislim da je bilo u julu. Sto ne znaci da cu da predem drugog operatora kad se zavrsene radovi mislim da cu da predem na optiku mozda I to uskoro

meni kazu radnici ovde u selu da ne mogu vise od 100/100 mb da izvucem na optici kazu da je to limit sad jesu oni nesto zasrali ili ko zna dok drugi kazu da tu nema limita.
ruter port kabel daje 1gbps brzinu i ping od 2ms bilo koji srv.

meni kazu radnici ovde u selu da ne mogu vise od 100/100 mb da izvucem na optici kazu da je to limit sad jesu oni nesto zasrali ili ko zna dok drugi kazu da tu nema limita.
ruter port kabel daje 1gbps brzinu i ping od 2ms bilo koji srv.
Možda dele glavno vlakno sa dosta korisnika u selu, pa ne mogu garantovati za veće brzine kako ne bi dolazilo do opterećenja, to jest problem sa mrežom kada svi koriste internet. To jedino oni znaju..

Možda dele glavno vlakno sa dosta korisnika u selu, pa ne mogu garantovati za veće brzine kako ne bi dolazilo do opterećenja, to jest problem sa mrežom kada svi koriste internet. To jedino oni znaju..
prosle godine dosla optika 3 kucie imaju optiku ja komsija i jos 1 komsinica i ove 2 komsije su otkazale usluge tkao da jedini u selu ja imam optiku.

Poz!
Neko je pitao za te besplatne pakete po izboru to predpostavljam se misli na radio s, na hbo i td, jer uz pakete to više ne ide, a vidiš kad imaš superplan 3 i 4 onda uz pakete ide i video klub HBO-a i apolona.

Da, i to samo uz Super Plan 3 L, Super Plan 4 Beli i Zlatni.
Nema više Super Plan 2L i XL paketa, uz koje su išli HBO kanali i Apollon.
Nigde se više ne spominje "Max" aplikacija.

Ja sam zvao sad da pitam opet za MAX, rekla je dobićete svakako kredencijale u nekom trenutku ali ne mogu da vam garantujem kada, međutim da bismo ubrzali taj proces ako želite možete da obnovite ugovornu obavezu ali izgubićete promocije + skuplji paketi, rekoh neka hvala daleko vam lepa kuća... 😂

Arena 4K se testira, iskreno nemam pojma kada kreće ali biće dostupna na novoj platformi (kao i ostali 4K kanali). Trenutno ne ide nikakav sport, samo idu 4K emisije sa Balkan Trip kanala.

Imam problem sa CAM modulom. Kada su mi pre mesec i po dana instalirali usluge cam modul sa karticom uopšte nije radio, nije ga TV prepoznavao iako je "aktiviran". I sada sam pozvao korisničku podršku da mi ga reaktiviraju u drugom TV-u međutim i na njemu piše poruka "Nema CI modula", ja sam probao par puta i da izvučem karticu i vratim u modul palin i gasim TV, menjam kanale, ali ništa ne pomaže, ne znam je l' mogu još nešto da pokušam ili će morati da izađu na teren moguće da je neispravan?

Dozvolio si da ti instaliraju uslugu koja ne radi i pustiš ih da odu iz stana,onda ti usluga ne radi mesec i po dana i sad pitaš na forumu šta da radiš?Stvarno neverovatno...

Nije mi bilo hitno? Jer kod nas u Nišu još uvek nisu zaključani svi kanali sem HBO i onih za odrasle, a na MOVE BOXu su svakako radili.

Ppsle ovoga ce da ih zakljucaju ;)

Postavili obaveštenje:

Ima jedan zanimljiv deo:
'Ukoliko se u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja, ne odlučite za neki od ponuđenih paketa, zaključno sa 6. 12. 2024. godine i ne izjavite da se ne slažete sa izmenom, ovo obaveštenje smatraće se aneksom ugovora i nastavljate da koristite naše usluge bez minimalnog perioda korišćenja. U tom slučaju biće vam automatski dodeljen paket iz aktuelne ponude prema priloženim šemama.'

Vrh Dno