Šta je novo?

Supernova (2024)

Zavisi to od lokacije. Kod mene nema optike, ali koaksijalni kablovi su rađeni ne tako davno, pre 6 godina i izvlačim 90 do 100 posto onoga što imam u paketu. Sad imam 200 megabita i brzine idu između 180 i 200. Ako su i kod tebe kablovi u dobrom stanju, možeš da računaš na tako nešto, za 150 bi to bilo od 135 do 150.

Pustiću im sutra poruku preko FB stranice, pa će se valjda neko javiti.
Covek ti kaze da im pustis zvanicni mejl jer verovatno zna nesto, a ti bi da se dopisujes na fejsu sa ljudima :alien:
Samo kazem jer se i meni desava da me neko dobro posavetuje pa uradim suprotno od toga i onda me to kosta.

… da li su, ako do promene brzine optičkog paketa dodje tokom trajanja UO, istu menjali ili se promena iizvrši potpisivanjem novog ugovora…?!

Covek ti kaze da im pustis zvanicni mejl jer verovatno zna nesto, a ti bi da se dopisujes na fejsu sa ljudima :alien:
Samo kazem jer se i meni desava da me neko dobro posavetuje pa uradim suprotno od toga i onda me to kosta.
Upravo tako!
Ljudi sve kvarove, probleme i ne otkolonjene smetnje za sve to prvo pišite na mail da ima nekog traga, pa tek posle zovite i pitajte što se ne rešava... ali najbolje je mail i onda imaš dokaz i ne mogu da kažu promaklo nam ili niste pozivali! ;)

nista uzmi samo reci da zelis predji na plan novi i vrv ce ti reci moras novi ugovor da potpises i za sto ti kazes 200 din dobices vise , ma da za taj plan sto ti imas nikad cuo
Poz!
Pa zar taj ugovor se ne može prebaciti na njegovo ime?
Superplan m kolko znam je najniži a za s nisam čuo, možda ga je pre bilo ne sećam se ni ja više.
Upravo tako!
Ljudi sve kvarove, probleme i ne otkolonjene smetnje za sve to prvo pišite na mail da ima nekog traga, pa tek posle zovite i pitajte što se ne rešava... ali najbolje je mail i onda imaš dokaz i ne mogu da kažu promaklo nam ili niste pozivali! ;)
Ja uvek pišem na mail ako imam neki predlog, problem, i td.
Za recimo unapređivanje movengo sajta sam pisao na mail, i za sve ostalo.

Ma meni je apsolutno svejedno da li je mail ili FB, neko je mislim rekao da najbrže preko FB pa mi ostalo u sećanju. Ali evo ako kažete da je bolje preko maila, javiću se tamo.

Imam Super Plan 2L i tek sad primećujem (posle Olimpijade) da je RTS 3 nestao sa spiska na TV-u, ali je i dalje u aplikaciji i OTT-u na PC-u.
Ne ume da nadjem ili nešto treće ???

PS
Nemam više 33, 35, 40-ri kanal ....

Poslednja izmena:
Meni su sve probleme resavali expresno brzo preko FB chat-a, brzo se jave i uvek rese problem. Mail im je pretrpan jer vecina tako komunicira, ovamo izgleda nije.

Možete i na sajtu MTS-a sa agentom da ćaskate pa oni proslede obraćanje Supernovi i onda vam dostave odgovor na mejl, ja sam tako par puta i uglavnom dobijem odgovor na mejlu posle 20-30 minuta od završetka ćaskanja.

Pozdrav, ne znam da li je bilo ovo pitanje ranije ali ajde da svakako pitam, da ne citam 300 strana unazad.

Imam Supernova Optiku, sa ZTE F680 modemom, paket 400/200.

Problem je sto na kablu budu brzine uvek do 150mbit dok na 5ghz wifi lagano izvlacim pune brzine, radjeni testovi na razlicitim sajtovima za merenje protoka, uvek isto.

Nije do kabla, imam druge LAN uredjaje i u lokalnoj mrezi je brzina 1gbit i radi ko sat izmedju uredjaja, tako da ne znam sta moze da bude.

… super plan 2L, 400/400 biće 2400din… ako su izlagali mene, lažem i ja vas… ne znam šta će ostalo uključivati… ako nekom znači manja cena za 400/200, jurite danas agente!

… super plan 2L, 400/400 biće 2400din… ako su izlagali mene, lažem i ja vas… ne znam šta će ostalo uključivati… ako nekom znači manja cena za 400/200, jurite danas agente!
nece , ako bude tako onda sam ja totalno prevaren za internet koji me izlazi 2400 a imam 100/25 , i to ce vazit samo za nove korisnike ili novi ugovor ali stare ko EBE

… pričam o novom ugovoru i ne garantujem za pouzdanost akvizitera…

ma ebu nas kako stignu i umeju za nove korisnike nesto novo za nas stare ko sisa doduse ja sam godinu dana tek kod njih tako da se vodim pod jos novim xD cu se zalim hahaha

… da nisu bili onakvi pre dve godine, ne bi izlazio iz MTSa… sad kad kao sve može, ispalo je da mi ne ostavljaju izbor….

Opet racun za oktobar uvecan za 2100 . Umesto 2700 . Dobio sam 4800 kao i prosli mesec . Opet sam se zalio za ovaj mesec. Prosli mesec su mi usvojili zalbu i dobio sam racun 2699 kako i treba . Izgleda da cu do isteka ugovora svaki mesec da se zalim , a ako mi ne usvoje zalbu inspekcija ratell itd ... Valjda cu bar da se otkacim od njih bez placanja penala ako mi odbiju zalbu . Od unapredjenja sistema samo problemi . To je zlo ....

Imam Super Plan 2L i tek sad primećujem (posle Olimpijade) da je RTS 3 nestao sa spiska na TV-u, ali je i dalje u aplikaciji i OTT-u na PC-u.
Ne ume da nadjem ili nešto treće ???

PS
Nemam više 33, 35, 40-ri kanal ....
Prijavo sam jutros na FB mess.
Čekao sam celu dan, bio sam uporan
Malopre me zvali iz podrške
Objašnjava mi lik da oni nemaju RTS 3 u ponudi....
Više nemam pojma šta gledam!?!

Ja NEMAM više pozicije:
33, 35, 40... i još neke.

Ima ih i kod mene, mada ja gledam na MOVE Smart.
Also, zašto je tu RTS 3 u SD-u? :3

Ja NEMAM više pozicije:
33, 35, 40... i još neke na TV u, sa CMI karticom.
Imam na mobilnom, Move boxu i na W2 i X4

Koji TV imas? probaj da stavis zemlju pretrage "Beligija"

Zvali su me malopre iz Supernove, ima nekih stvari koje mi se dopadaju a neke i ne baš.
- Paket će biti Super Plan 2m, za 3299. Da sam izabrao da mi račun stiže na kućnu adresu to bi bilo 3399, a ovako će ići preko mejla.
Kako vi plaćate te mail račune? Preko kartice?
  • Dobijam 10m za 50% cene, najbolja vest.
  • Pošto imam 2 modula i 1 stb za tv, doplata da bih zadržao sve to će biti dodatnih 150 din tako da konačni račun ispada 3450. Nekad sam imao 4 TV priključka bez ikakvih doplata, a sada su smanjili na 2.
  • Ugovor će mi poslati na mail da ne bih čekao poštare.
To je valjda to.

Koji TV imas? probaj da stavis zemlju pretrage "Beligija"

Ma imam VOX 43", do Olimpijade je bilo sve OK, od posle nje ovo sam primetio, i mislio da će se srediri samo....
Stavio sam "Belgija" i sad je još gore, fale: 3, 30, 33, 34, 40, 44, od 49-52, od 54- 64..... ima do broja 999 ali nema to što tražim.

PS
Poslao sam im poruku sa zahtevom da mi se javi neko ko se razume, ili da od petka podnosim Zahtev za raskid ...
Ne gubi mi se vreme u ispraznim razgovorima.

Nazad
Vrh Dno