ti radi ? i dalje ako ne zovi dok rade.Na krnjaci i dalje ne rade vecina stranica
ti radi ? i dalje ako ne zovi dok rade.Na krnjaci i dalje ne rade vecina stranica
ja ih zovem za neke informacije koje mi treba isto brate evo 34 minuta ne javlja se nikoNe, morao sam koristiti mobilni kao hotspot da bih radio danas, jer pola stranica nece preko supernovinog interneta da ucita, evo sada 30 min slusam "Ocekivano vreme za koje ce vam se javiti operater, je duze od 2 minuta"
zato sto problem sa DNS ili ti nekim problemom nije resen i onda ugase call centar da bot samo prica 2 minuta itd kad naprave da se ne gasi noci onda ce call centar proraditJa stvarno ne znam šta rade sa tim kol centrom uvek kad pozovem MTSov jave se za manje od minut, a Supernovin uvek čekam min 10-15 kinuta...
Ne gasi se kol centar nikad, prosto je veliki broj poziva a malo agenata i onda je to nenormalno čekanje.zato sto problem sa DNS ili ti nekim problemom nije resen i onda ugase call centar da bot samo prica 2 minuta itd kad naprave da se ne gasi noci onda ce call centar proradit
72 minuta cekanja do tad bi napravio tortu i pojeo i zaspao ..Ne gasi se kol centar nikad, prosto je veliki broj poziva a malo agenata i onda je to nenormalno čekanje.
Veliki broj agenata radi podršku i za MTS i za SN istovremeno
znaci trebalo bi kao super nova optika da mogu primer younet stavim i slicno? ja kad sam zvao da pitam dal moram da pravim nalog na mojmts rekli su samo ko ima MAX jel firma suepr nova nema tu opciju za ponudu nego mts pa zato kao mora da se pravi inace ne integrisu se u opste nego samo ko ima MAXPa sada kada integrišu sisteme (da otvore i nama svima u Supernovi MojMTS naloge da konačno dobijemo kredencijale za MAX i da krene sa radom nova Move platforma) mislim da više neće biti ni te podele među operaterima, a ujedno zašto ne obuče i sve MTS operatere za SN usluge? Meni se par puta desilo da se zapadne MTS operater koji se javi bukvalno u roku od minut i da moraju da proslede poziv ovima koji rade za SN na koje ja čekam 10+ min da se jave, iako onoj veštačkoj inteligenciji u meniju kažem da zovem za Supernova usluge...
Pa sada kada integrišu sisteme (da otvore i nama svima u Supernovi MojMTS naloge da konačno dobijemo kredencijale za MAX i da krene sa radom nova Move platforma) mislim da više neće biti ni te podele među operaterima, a ujedno zašto ne obuče i sve MTS operatere za SN usluge? Meni se par puta desilo da se zapadne MTS operater koji se javi bukvalno u roku od minut i da moraju da proslede poziv ovima koji rade za SN na koje ja čekam 10+ min da se jave, iako onoj veštačkoj inteligenciji u meniju kažem da zovem za Supernova usluge...
integrisu samo osobe koje imaju MAX kod super noveNe znam meni su u poslovnici rekli da će kroz par meseci svi korisnici imati novu korisničku šifru i naloge na MojMTS app, ujedno kako da krene nova MOVE aplikacija ako nas ne integrišu sve? Tamo ima opcije za provajdera Telekom Srbija, isto kao i za MAX, nema Supernove uopšte.
xD nece brate zvao sam 2 3 mozda i vise puta mislio sam da 1 ne zna pa ajd drugog svi kazu isto samo ko ima max prelazi na mtsIntegrisace sve korisnike.
ne prelazis na nikakvu platformu vec ti samo MAX prebace na mojmts i to je to tako su prijatelju uradili sve ostlao mu ostalo na snA mi koji imamo max, precicemo prvi na novu move platformu? I kkao ćemo da znamo da smo prešli na tu novu platformu?
Ne moze MAX da se prebaci na “mojmts”.ne prelazis na nikakvu platformu vec ti samo MAX prebace na mojmts i to je to tako su prijatelju uradili sve ostlao mu ostalo na sn
Kakva je to NOVA PLATFORMA?Poštar mi juče doneo neko obaveštenje da u roku od 8 dana odem do poslovnice radi verifikacije podataka zbog prelaska na nove platforme.
Koristim Supernovu (Super Plan 3L paket) i od maja nemam Max. Zvao sam i pisao par puta i rekli su mi da "budem strpljiv".
Ne znam da li to ima veze sa tim ili je nešto drugo u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari