Šta je novo?

Supernova (2024)

@rameddenas
Ali, uz Super Plan 2 S i M stoji da uz njega ide jedan dodatni tv paket, uz Super Plan 3 S takoðe jedan, uz Super Plan 3 M dva, a uz
Super plan 3 L tri dodatna tv paketa plus HBO+ i Apollon, itd...

moje mišljenje je da ovi dodatni paketi filmski, muzički hbo extra i ostali važe za korisnike koji imaju samo tv uslugu (bez neta)TV SUPER- link: https://mojasupernova.mts.rs/oec/single-paketi/super-tv?variation=24-meseca i na linku koji je postavio @Mr_Cojko; https://mojasupernova.mts.rs/Binary/243/, a korisnici SUPER PLAN paketa će imati i dalje sve kanale (hbo, xxx) i biraju jedan od sledećih ponuđenih paketa: https://mojasupernova.mts.rs/oec/du...net-200-400-plus-super-tv?variation=24-meseca
izvinjavam se ako grešim i pravim zbrku ali to je moje mišljenje
Poz!
Evo upravo razgovarao sa operaterkom i neke nedoumice da odklonimo:
1. Superstar video klub ostaje besplatan, bilo koji novi superplan paket kad se odabere,
2. HBO kanali i apolon video klub se doplaćuju tako da to je to,
i 3. Mi koji smo pod ugovorom u mom slučaju do 13.12.2025 godine, nama stari paketi ostaju.

^ za tacke 2 i 3 je u pravu ali ovo vezano za Superstar nije tacno kada su u pitanju novi korisnici odnosno korisnici koji obnavljaju ugovor. Superstar VOD spada u “filmski paket” i doplacuje se 400 din po novom

U cenovniku stoji da je Superstar VOD 199 dinara.
@fusion_ National Geografic katalog nije prazan kod mene, ubačen je pre 6-7 dana.
Ubačen je i Viasat katalog - Explore, History, Nature.

Prilozi

• 20241109_184012.jpg
    20241109_184012.jpg
    269.1 KB · Pregleda: 37
  • 20241109_184025.jpg
    20241109_184025.jpg
    282 KB · Pregleda: 79
@rameddenas
Ali, uz Super Plan 2 S i M stoji da uz njega ide jedan dodatni tv paket, uz Super Plan 3 S takoðe jedan, uz Super Plan 3 M dva, a uz
Super plan 3 L tri dodatna tv paketa plus HBO+ i Apollon, itd...
to su po meni šture, nepotpune informacije isto kao i kad su bili predhodni paketi

stari paketi.png
nekoga je mrzelo da ubaci sta sve tačno ide uz paket i zato mi sada nagađamo šta ide uz paket a operaterkama ne verujem ništa jer one pojima nemaju

Zdravo ljudi, imam ovaj risiver Supernovin, nesto matoro izgleda, ima i scart port jos uvek (bilo u stanu kad sam se uselio), ne mogu da nakacim na onaj daljinski od Fox televizora, da li je neko uspevao. Ima ono uparivanje na tv-u, prepozna risiver, ali ne reaguje uopste risiver na ovaj daljinac. Posto sumnjam da cu uspeti uopste, da li neko zna moze li da se zameni ovaj uredjaj nekim modernijim/novijim?
avqIVe4.jpeg
Daljinski-za-sajt-sam.jpg

@rameddenas
Daj bože da si u pravu, ali imajući u vidu ovo prebacivanje korisnika na mts, objedinjavanje ponude sa mts paketima, nova Move platforma...

Zdravo ljudi, imam ovaj risiver Supernovin, nesto matoro izgleda, ima i scart port jos uvek (bilo u stanu kad sam se uselio), ne mogu da nakacim na onaj daljinski od Fox televizora, da li je neko uspevao. Ima ono uparivanje na tv-u, prepozna risiver, ali ne reaguje uopste risiver na ovaj daljinac. Posto sumnjam da cu uspeti uopste, da li neko zna moze li da se zameni ovaj uredjaj nekim modernijim/novijim?
avqIVe4.jpeg
Daljinski-za-sajt-sam.jpg
Trazi da ti daju CAM modul sa karticom koji ubodes u tv i gledas direktno.
Ili ako slucajno zivis u gradu gde ponuda nije skremblovana, ubodi kabl u tv i preskeniraj.

Nisam ni znao za postojanje ovih mogucnosti, sto se tice TV tehnologije i risivera, zaostao sam nekih 15 godina, jer otprilike toliko dugo i ne koristim tv :D Hvala na savetu, istrazicu ovo. Inace mislim da je skremblovana ponuda, valjda je ta optika stigla u grad pre par godina, relativno skoro dakle.

Pozdrav ljudi, korisnik sam zadnjih 2 godine internet+TV paketa u Supernovi (Super plan 2M tadasnji koji je bio 3299 RSD), ugovor je istekao i obavestili su me porukom da dodjem u narednih mesec dana u poslovnicu MTS. Inace sam zadovoljan, internet od 200mbs nije ni jednom za 2 godine napravio problem ili da nesto nije radilo. Planirao sam da produzim isti ovaj paket sto sam imao, medjutim, oni su sad ukinuli te stare i ubacili neke nove sad je moj paket (Super plan 2M) zamenjen sa Super Plan 2S koji je 4099 dinara, znaci poskupeli su 800 dinara a da pritom nista ne dobijam... Potpuno suludo....
MTS nema duo paket sa internetom i TV, to im je tek u trio paketima, tako da oni otpadaju...
Sad ne znam sta mi ostaje SBB, Yettel i Orion??
SBB ima EON LIGHT DUO za 3349 dinara, a prvih 6 meseci daju za dinar. Ne znam kakvi su oni po pitanju stabilnosti neta?
Sta vi savetujete, jel ima jos neko da mu se zavrsio ugovor u Supernoovi pa da je menjao?

^ A zašto odpada mts? Računaj taj box3 kao da je samo tv+internet, a fiksni zanemari pa onda računaj. Nije obavezno da koristiš fiksni, ne moraš ni da ga priključiš uopšte.
Čak i kod SBB- je trio sa fiksnim bio jeftiniji za nove korisnike pre godinu i po kad sam uzimao na jednoj lokaciji. Naravno da sam uzeo sa fiksnim, mada i nemam fiksni aparat na toj lokaciji

^ za tacke 2 i 3 je u pravu ali ovo vezano za Superstar nije tacno kada su u pitanju novi korisnici odnosno korisnici koji obnavljaju ugovor. Superstar VOD spada u “filmski paket” i doplacuje se 400 din po novom
Tako mi reče kao sačekajte da proverim i eto posle par sekundi mi je rekla kao da superstar video klub ostaje besplatan.

^ A zašto odpada mts? Računaj taj box3 kao da je samo tv+internet, a fiksni zanemari pa onda računaj. Nije obavezno da koristiš fiksni, ne moraš ni da ga priključiš uopšte.
Čak i kod SBB- je trio sa fiksnim bio jeftiniji za nove korisnike pre godinu i po kad sam uzimao na jednoj lokaciji. Naravno da sam uzeo sa fiksnim, mada i nemam fiksni aparat na toj lokaciji
Uglavnom su trio paketi skuplji od duo a ja svakako vise nemam i ne koristim fiksni telefon. Svakako bih uzeo trio paket ako bude jeftinije od duo

Samo poskupljuje a ništa posebno se ne dobija .Meni ugovor do Juna ,4100 din mesecno.Videcu sta cu onda

Da li neko ima kontakt od nekog terenskog radnika sto nudi one promocije sto inace nema na sajtu?

Potpisao novi ugovor 14.10.2024. (optika, mesto Rumenka), po kome je brzina 200/100, a brzina je još uvek 150/15 (mereno preko UTP kabla, i preko WiFi-ja).
Tražio sam mejlom već 2 puta da ovo poprave, ali još uvek nema pomaka.
Sad su tražili da im pošaljem rezultate speedtest-a. 🥴
"Superspora" 😀

Pa vidi se razlika ako su prešli, novi interfejs, 4K kanali, vraćanje unazad na svim kanalima itd.

Potpisao novi ugovor 14.10.2024. (optika, mesto Rumenka), po kome je brzina 200/100, a brzina je još uvek 150/15 (mereno preko UTP kabla, i preko WiFi-ja).
Tražio sam mejlom već 2 puta da ovo poprave, ali još uvek nema pomaka.
Sad su tražili da im pošaljem rezultate speedtest-a. 🥴
"Superspora" 😀

Ako je u pitanju stari SuperPlan 2M, brzina je 200/100 ako je pristup preko optičke mreže, a 150/15 ako je pristup preko koaksijalnog kabla.
Screenshot_20241110_154911.png

Istice mi ugovor 16.12.2024., imam uzet samo net inicijalno Supernet 100/10 a tv dobio dzabe na dve godine, prebacen u aprilu na 150/10, cena 2650din. Uzeo bih samo net 200/20 a tv ne bi uzimao, kad mogu najranije da prebacim, moram da cekam da istekne ugovorna obaveza ili mogu i ranije? Jer realno prelazim na skuplji paket od 2950din.

^ mozes najranije 3 meseca pre isteka da obnovis ugovor ali posto ukidas uslugu tj tv onda kad udjes u poslednji mesec (u tvom slucaju od 16.11.) i ne racunaj na benefite, dobices 1 mesec 50% popusta jer ukidas servis/uslugu.
Moj savet ti je da podneses zahtev za ukidanje obe usluge kako bi pokusao da izboksujes nesto, znam par slucajeva gde su ljudi dobili 20% popusta na ceo ugovor samo za tu jednu uslugu koju ostavljaju.

Vazi, znam ljude koji rade u MTS poslovnici pa cu da ih pitam kako da odradim najbolje.

Vazi, znam ljude koji rade u MTS poslovnici pa cu da ih pitam kako da odradim najbolje.
Kad ti ponude nesto, nemoj odmah a prihvatas pa i ako ti odgovara, nego trazi jos bolje neke uslove, vise meseci sa 50% popusta..

^ ne moze da dobije vise meseci sa 50% jer ukida uslugu, da ostaje na Super Planu 2 mogao bi 12+ meseci 50% da dobije

Tesko, nema ovde gde sam ja nikakve konkurencije.

Vrh Dno