ni meni ne sljaka,tj.izbrisala se i nema je u store-u ...Što ne mogu da instaliran Move n Go aplikaciju na iphone? Na App store aplikacija uopšte i ne postoji. Hvala unapred.
Malo smo ispali seljaci, brat me *****avao da nema, nije hteo da mi kaže odmah šta da radim.ni meni ne sljaka,tj.izbrisala se i nema je u store-u ...
Zavisi ibod opsega. Ako imas i 5Ghz tu mozes da ostvaris max brzine. Meni RN 9 na 2.4Ghz ostvaruje 50-60 a na 5Ghz 116 od pustenih 120Mb.Nisam siguran, u pitanju shaomi redmi pro 8, malo je stariji ali fino radi. Na njemu brzina varira ali nikad nije prelazila 35-36.
Da, piše maksimalan broj uređaja 5, ja koristim samo na računaru.Ja imam super plan i 5 slotova, nemam move uredjaj...
meni takode samo 350/20Da li je nekom kome je ostala stara cena paketa možda povećana brzina interneta? Meni je ostala 250/20.
Danas je prvi dan može da se desi da će paketi biti učitani u narednom danu il danimameni takode samo 350/20
Tako je u pravu si jer su prvo napomenuli migracije paketa.Pa ako nisam odjavio paket i nastavio sam da ga koristim posto su digli cene trebalo bi i brzinu
ma brat ugovor potpisan pre 5 6 meseci posle isteka odo na yettel i cao tamo ima veca brzina za ove pare brat 100mb da im placam 2599 samo da istekne ugovor nece me vise vide sramotazavisi od kad si potpisao ugovor
pa mogao si raskid ja mislim sad je prosao vozma brat ugovor potpisan pre 5 6 meseci posle isteka odo na yettel i cao tamo ima veca brzina za ove pare brat 100mb da im placam 2599 samo da istekne ugovor nece me vise vide sramota
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari