Šta je novo?

Supernova (2024)

Zao mi je sto ne razumeš kontekst posta. On i jeste o Supernovi.
Izražavam ozbiljnu sumnju da nisi na forumu rekreativno tako da bolje da se ne vidimo ovde, ideš na blok.

Kolika bi trebalo da je brzina preko wi-fi na mobilnom telefonu, ako je ugovorena preko kabla do 150?

150 ako telefon podržava tu brzinu.

• Like
Reagovanja: uji
Nisam siguran, u pitanju shaomi redmi pro 8, malo je stariji ali fino radi. Na njemu brzina varira ali nikad nije prelazila 35-36.

Nisam siguran, u pitanju shaomi redmi pro 8, malo je stariji ali fino radi. Na njemu brzina varira ali nikad nije prelazila 35-36.
Zavisi ibod opsega. Ako imas i 5Ghz tu mozes da ostvaris max brzine. Meni RN 9 na 2.4Ghz ostvaruje 50-60 a na 5Ghz 116 od pustenih 120Mb.

• Like
Upravo dobio sms da je zahtev za raskid bez penala prihvaćen i da vratim opremu u roku 8 dana

Izmene u TV ponudi​

Obaveštavamo vas da su u okviru ponude Super TV biz Start i Super TV biz Plus paketa sada dostupna dva nova kanala - SRT i Radio Beseda.

Kanal SRT, na poziciji 604, mogu da prate korisnici na teritoriji opština Surdulica i Vladičin Han, dok je Radio Beseda dostupan korisnicima na teritoriji opština Novi Sad i Sremski Karlovci, na poziciji 973.

Pored toga, obaveštavamo vas i da su izmenjene zone emitovanja za kanale K23 (na poziciji 522) i TV Vožd (na poziciji 631).

Kanal K23 sada je dostupan iris TV korisnicima na teritoriji cele Srbije, dok je kanal TV Vožd, dostupan korisnicima na teritoriji opština Topola, Aranđelovac, Lazarevac, Lajkovac i Ub.

Kоmpanija Telekоm Srbija prоširuje partnerstvо sa međunarоdnоm mrežоm Eurоnjuz, takо da će zajednički TV kanal pоred naše zemlje pоkrivati jоš BiH i Crnu Gоru, na jesen startuje regiоnalna televizija u partnerstvu sa američkim Njuzmaksоm, a kreću i nоvi kanali Superstara i Arene Spоrt! Uskоrо pоkrećemо nоvi TV kanal, Superstar 3, na kоjem će se emitоvati isključivо dоmaći filmоvi i serije, kaо i spоrtski kanal pоsvećen mladima „Arenica”,

Da li je nekom kome je ostala stara cena paketa možda povećana brzina interneta? Meni je ostala 250/20.

Čisto sumnjam .
Za veću brzinu treba novi ugovor ili da se složite sa povećanjem cena .
Tako je do sada bilo .

Bukvalno su oni sami naveli plan prema kojem će migrirati korisnike, tako da nema potrebe za bilo kakvim novim ugovorom.

Pa ako nisam odjavio paket i nastavio sam da ga koristim posto su digli cene trebalo bi i brzinu

Meni su rekli da cu dobiti sms kako sam na novom paketu i da ce tad biti povecana brzina.

• Like
Odogovor od SUPER NOVE MTS

Ja sam podneo zahtev da ostane stara cena jel sam jos i nov korisnik rekli su da ih nije briga mozete raskinut ugovor ili nsatavit mi imamo pravo da dignemo cene i to je to .

ne zele da ti daju popust ne zele da izadju u susret jednostavno prijatno ako neces da placas to

zavisi od kad si potpisao ugovor

Који курироидни таблоид, преко ноћи, без најаве, драстично... Заборавили да им јаве у централи да су и 'њихови' кориговали цене, та вест им је некако промакла.

"Kasno je za žalbu". Mogli su pre 15 dana da objave vest.

ma brat ugovor potpisan pre 5 6 meseci posle isteka odo na yettel i cao tamo ima veca brzina za ove pare brat 100mb da im placam 2599 samo da istekne ugovor nece me vise vide sramota
pa mogao si raskid ja mislim sad je prosao voz

Zanimljivo da prebacivanje kanala radi brže na Move Smart apk nego na "ugrađenoj" Move aplikaciji na boxu.

Nazad
Vrh Dno