Šta je novo?

Supernova (2024)

Resetujes ruter na fabricka podesavanja. Ima negde ona mala rupica pa gurnes cackalicu ili mozda ima dugme za reset. Onda ukljucis wifi na telefonu i pronadjes svoj ruter u ponudjenim mrezama. Kao lozinku ukucas ssid sa zadnje strane rutera. Pa onda na 192....
Isto se desava i posle reseta, na rupici sa zadnje strane.

Moraš modem lan kablom da povežeš na računar ili lap top, jer je fabrički onemogućen pristup modemu preko wi fi veze. Kad (čekiraš) omogućiš pristup preko wi fi veze, lan kabal ti više nije potreban i moći ćeš bežično da pristupaš podešavanjima modema.
Uzmi od nekog prijatelja lap top, samo da odradiš opisani postupak.

Prilozi

• Screenshot_20240821_191423_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240821_191423_Samsung Internet.jpg
    78.6 KB · Pregleda: 84
Hvala! Pretpostavio sam tako nesto, ali mi komp crkao pre par meseci tako da nisam imao opciju da pristupim ruteru preko kabla. Koristim Wifi ovako na fabrickim podesavanjima ssid. Uzecu narednih dana laptop od prijatelja, pa cu podesiti.

Dosao sam do laptopa i povezao kablom. 192.168.1.1 radi, ali nemam lozinku i username. Sa 192.168.0.1 ne mogu da dodjem do stranice za logovanje u modem.

Uspeo da udjem u podesavanja modema. Username i pass je admin za oboje

Pozdrav svim forumašima i najboljem forumu na Balkanu, dobio sam od druga iz Srbije da koristim Move Smart aplikaciju, međutim ona nije dostupna u BiH. Zanima me ako neko može da postavi zadnji APK fajl ove aplikacije, pošto ih ima baš puno, a mene zanima zadnja verzija. I da li postoji opcija apdejta u samoj aplikciji, da ne moram svaki put skidati novi APK fajl kad se desi apdejt aplikacije. Hvala! 🙂

To je poslednja verzija. Trebalo bi da Play Store nakon instalacije pokaže da je dostupan update bez obzira što aplikacija nije zvanično dostupna u BiH.

Da li ima neko broj agenta za box 3 12 meseci po dinar za nove korisnike?

Meni se danas restartovao move box, kada je podigao sistem pola kanala fali. Udjem u podesavanja, totalno drugi nalog i korisnik, kao i slabiji paket u odnosu na onaj koji ja imam. Kako je to moguće ?

Kako je loša slika na premium arenama gde idu kvalifikacije za ligu šampiona, ovo jedva da ima 15 fps.

Ako se ovde mota neki agent supernove,mts,oriona,jetela,neka se javi na PP.

ima ko kakvu informacija kamenica sremska bez interneta ceo dan super nova ako ima ko informaciju

u ruteru mi pise 1724954368371.pngDHCP na oba porta , e sad kako proverit jel su NAT otvoreni postoji neka caka ili
imao sam xbox i tamo pisalo NAT da je ok sad kako se proverava i sta

1724967131855.png moze neko da objasni ovo? ja sam iz novog sada IP adresa register sve bosna imam sa time problem od kako su me sklonili sa 176 179 itd

Da li ima neki agent Supernove ovde na forumu? Juče sam dobio poziv za prelazak na neki Supernova paket 24m upola cene (trenutno imam Super Exe Par 2) ali nisam bio u mogućnosti da se dogovorim odmah, međutim ti brojevi sa kojih pozivaju su konstantno nedostupni i nije moguće pozvati pozivaoca.
Ako ima neko neka mi pusti pp.

Da li ima neki agent Supernove ovde na forumu? Juče sam dobio poziv za prelazak na neki Supernova paket 24m upola cene (trenutno imam Super Exe Par 2) ali nisam bio u mogućnosti da se dogovorim odmah, međutim ti brojevi sa kojih pozivaju su konstantno nedostupni i nije moguće pozvati pozivaoca.
nikad i neces ih dobit ta ponuda se ne propusta ako se ne javis zaboravi na to

Zvaće oni ponovo. Mislim da su moje zvali jedno 5 puta od juna.
Takođe, istu ponudu možeš da dobiješ i u mts poslovnicama. Ako ti nešto znači, meni su takođe ponudili 24m u pola cene u poslovnici u Delta Planetu u Nišu. Jedina razlika je što je kod nas Super Exe Sve 1 paket.

Zvaće oni ponovo. Mislim da su moje zvali jedno 5 puta od juna.
Takođe, istu ponudu možeš da dobiješ i u mts poslovnicama. Ako ti nešto znači, meni su takođe ponudili 24m u pola cene u poslovnici u Delta Planetu u Nišu. Jedina razlika je što je kod nas Super Exe Sve 1 paket.
da meni tako nesto ponude uzeo bih xD dobra ponudica

Uspeo sam da se nagodim za promociju koju sam pisao gore. :) Izvinite što pišem sad ovo, sigurno je o tome diskutovano već, ali da ne bih prelistavao sad ne znam koliko, da li MOVE BOX podržava makar Netlix i MAX? Jer mi se čini da sam na Kupujemprodajem viđao da prodaju Moveboxove i da na daljincu imaju Netflix dugme 🤔, drugo mi ništa i ne treba, a značilo bi mi ovo jer trenutno nemam nijedan Smart TV u kući...

Ni jedno ni drugo. Na modifikovanom boxu Max takođe ne radi, za Netflix ne znam.
Video sam i ja na KP prodaje se novi Move box, ne znam da li je to onaj iz Bosne ili CG, ili naš, namenjen za korisnike iz Srbije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno