Šta je novo?

Supernova (2024)

A video klub barem? Znači ovi iz podrške isto lupaju gluposti, rekla mi kao radiće vam MAX na Move Boxu... Je 'l se zna kad se planira taj novi MOVE Box za naše tržište? Mislim malo je čudan potez Telekoma da prvo dobiju zemlje u okruženju nego mi u Srbiji, ali hvala

A video klub barem? Znači ovi iz podrške isto lupaju gluposti, rekla mi kao radiće vam MAX na Move Boxu... Je 'l se zna kad se planira taj novi MOVE Box za naše tržište? Mislim malo je čudan potez Telekoma da prvo dobiju zemlje u okruženju nego mi u Srbiji, ali hvala
Video klub da.
Možda su mislili na HBO OD videoteku. To ima, ali je u očajnom SD kvalitetu.

Video klub radi, zavisi na kom si paketu, radi Apollon, HBO OD...
Novi Move box najavljen je za jun, i još ništa...

Ponudili su mi u zgradi danas prikljucak za 2 tv-a i net 200mb, 13 meseci za 1 dinar i 11 mesec po 3700, jel to dobra ponuda da prihvatim od Telekoma?

Ja sam dobio informaciju da danas daju 14 meseci po dinar za jace pakete posto je dan telekoma

Ponudili su mi u zgradi danas prikljucak za 2 tv-a i net 200mb, 13 meseci za 1 dinar i 11 mesec po 3700, jel to dobra ponuda da prihvatim od Telekoma?
Hmm taj paket je Super Plan 2M koji je 3300 RSD, posto su ti dali taj 13. mesec gratis verovatno je zato posle cena 3700, ja bih ti rekao da je mozda bolje 12m po 1din pa posle po 3300 RSD, ali svakako je ponuda odlicna...

Na modifikovanom Move boxu radi Max addon kroz Kodi.Imam Smart tube i Kodi na njemu i rade lepo.

Hmm taj paket je Super Plan 2M koji je 3300 RSD, posto su ti dali taj 13. mesec gratis verovatno je zato posle cena 3700, ja bih ti rekao da je mozda bolje 12m po 1din pa posle po 3300 RSD, ali svakako je ponuda odlicna...
Evo povecali su mi na 14 meseci po 1 dinar, 200mb optike i iris tv za 2 televizora. Meni je kuci supernova, jel to isto sto se tice kanala, interesuje me dal taj Iris tv box ima youtube u sebi?

Kanali su apsolutno isti, cak mislim i pozicije kanala, ali cim ovaj MOVE BOX nema nista od Smart funkcija cisto sumnjam da Iris box isto ima

Dok sam bio na ugovoru sa SBB mogao sam slanjem mog serijskog broja rutera na e-mail sbb tehnicke podrske da aktiviram staticku ip adresu koju bi placao dodatno na racun,ali sam isto tako i posle 2 meseca mogao i da je otkazem a nastavim placanje bez dodatka staticke ip,jel postoji ta mogucnost kod supernove?

… da li je MOVE aplikacija sa Google Playa, bez ikakve ekstenzije, ta smart aplikacija…?! U odabiru zemlje, u ponudi je BIH, CG, MK iTurkiye(?!?!) i na kraju OTHER…

Da li je neko u skorije vreme dobio IP STB (ne MOVE STB) koji radi samo na internetu, bez koaksijalnog kabla?

Drugari treba mi pomoć.
Uzeo sam jedan uređaj Move STB koji je podešen i namešten u Nišu. Ubrzo nakon toga sam kupio televizor koji ima Move Smart aplikaciju i iz tog razloga sam skinuo Move STB uređaj i spakovao ga jer mi nije bio potreban. Nakon toga taj isti Move STB sam dao drugaru koji živi u Beogradu kao podstanar i u kom već u jednoj sobi ima Move STB uređaj jer je gazda uveo tu kablovsku.
Problem koji mi se javlja jeste, kada pokuša da poveže u drugoj sobi uređaj koji sam mu ja dao može samo da gleda bilo koji kanal ukoliko pritisne pauzu pa onda play, tj unazad može da gleda, ali i ako je koaksijalni kabli povezan na Move STB uređaj, na ekranu izlazi niste pretplaćeni na ovaj sadržaj a pušten je RTS 1.
Da li je moguće namestiti da Move koji je podešen za ugovor u Nišu radi kod druga u Beogradu ?

Mora da pošalje poruku podršci da mu reaktiviraju uređaj.
Ako box duže vreme nije uključen u struju, onda ga server izbaci, i ne bude više registrovan.

Ali meni se taj uredjaj nalazi na supernova ott sajtu pod aktivne uredjaje.

Tako da nije izbrisan. Aktiviran je, ali na koaksijalnom kablu ne radi

Neka prebaci na neki od free kanala (Supernova info ili K1) i gleda jedno 10-ak minuta i sistem će ga opet sam prepoznati i otključati sve kanale iz tog paketa paketa.

Pokušaću hvala na savetu, mada možda su različiti paketi pa nešto tu pravi problem, ne znam stvarno.

Drugari treba mi pomoć.
Uzeo sam jedan uređaj Move STB koji je podešen i namešten u Nišu. Ubrzo nakon toga sam kupio televizor koji ima Move Smart aplikaciju i iz tog razloga sam skinuo Move STB uređaj i spakovao ga jer mi nije bio potreban. Nakon toga taj isti Move STB sam dao drugaru koji živi u Beogradu kao podstanar i u kom već u jednoj sobi ima Move STB uređaj jer je gazda uveo tu kablovsku.
Problem koji mi se javlja jeste, kada pokuša da poveže u drugoj sobi uređaj koji sam mu ja dao može samo da gleda bilo koji kanal ukoliko pritisne pauzu pa onda play, tj unazad može da gleda, ali i ako je koaksijalni kabli povezan na Move STB uređaj, na ekranu izlazi niste pretplaćeni na ovaj sadržaj a pušten je RTS 1.
Da li je moguće namestiti da Move koji je podešen za ugovor u Nišu radi kod druga u Beogradu ?
Kada uđe u korisnički profil>aktivni paketi da li piše Supernova Beograd ili Niš?

Ne znam tačno ali predpostavljam da piše Supernova Niš, jer sam uzeo kad sam potpisao ugovor moj. A on je u BG-u gde ima jedan move od gazde predpostavljam Supernova BG

Može da se desi da pravi problem ako si ti na primer bio na bivšoj Kopernikus infrastrukturi, a on sada pokušava da ga nakači na bivši Radijus Vektor. Ništa me ne bi iznenadilo kod njih pa čak i to da se nisu sinhronizovali.

Ja sam bivša Exe-Net mreža. Bivši niški operator. A on ne znam šta je

Ja sam bivša Exe-Net mreža. Bivši niški operator. A on ne znam šta je
Oni su specifični, jel još uvek koristis Super Exe paket ili su prebacili na Super PLAN? Ako koristis Super Exe ne mozes ni u okviru Niša da razmenjujes STB uređaje ako je neko ex-Kopernikus a ti EXE net. Ispravite me ako grešim

Ja sam Super Plan2 XL. Dali su mi 50% na 2. godine pa sam zato potpisao novi ugovor i preso na Supernovine pakete.

Vrh Dno