Šta je novo?

Supernova (2024)

podnesi zahtev za raskid dace ti 5 ili 6 meseci 50% najvise
Isao sam u poslovnicu, podneli su zahtev da me pozovu strucnjaci. :) Zvali su me posle 2h.
Presao sam sa XL paketa (4800din) na L paket (3800) i dobio 12 meseci 50% popust. Inace za XL paket su mi davali 14 meseci po 50%.

Isao sam u poslovnicu, podneli su zahtev da me pozovu strucnjaci. :) Zvali su me posle 2h.
Presao sam sa XL paketa (4800din) na L paket (3800) i dobio 12 meseci 50% popust. Inace za XL paket su mi davali 14 meseci po 50%.
ja samo 5 meseci lol takode presao sa xl paketa na l

Konacno proradio MAX, niko mi nista nije javljao (prijavio sam par puta, ali uvek onaj odgovor "samo jos malo strpljenja")...
Posto imam Moj MTS nalog povezan sa jednim mobilnim brojem, pokusao sam sa tim username-password koji sluzi za logovanje na Moj MTS da linkujem Telekom provajdera na MAX, i uspeo sam da se ulogujem.

Kako je moguće da se ponuda razlikuje na Supernova OTT sajtu i na Move aplikaciji? Npr. u video klubu na supernovaott.rs serija ima 4 sezone, a na Move Smart u video klubu ista serija ima samo 1 epizodu.

Који усернаме и шифра се користе за Мах аплиакцију? Покушао сам исту коју користим за Мув н го али неће :)

Koliko iznosi Super Plan 2 L bez ugovorne obaveze? Sad sam primetio da nam stiže račun oko 4200 već par meseci a cena pod ugovorom je 3800 koliko vidim... A nisu uopšte zvali oko obnove ili bilo čega

Možeš, naravno, podnesi zahtev za raskid, bićeš kontaktiran telefonom, ponudiće ti najmanje 4 meseca popust od 50% na pretplatu uz novu UO.

Da li je neko probao da koristi Move N GO aplikaciju u inostranstvu?

Radi i u Hrvatskoj, bez problema sam gledao RTS i Eurosport u toku olimpijade.

Hvala! Sad ne znam da li je moguće da isboksam neki popust bez da otkazujem usluge kompletno jer su mi oni jedina opcija uopšte za kućni internet...

Ако ти је истекао уговор, иди у пословницу и тражи да поднесу захтев да те позову стручњаци :)

Ја сам добио 12 месеци 50% без цењкања. Узео сам Л. Претходно сам имао ХЛ а за њега су ми нудили 14 месеци по 50%.

Vrlo verovatno Ako Bude samo ih zoves kazes nisi saglastan I da te zovu strucnjaci 😅 da se dogovorite

Ne bi trebalo da bude. Zadnje poskupljenje je bilo 1. marta.

Ima li nekih novosti u vezi novih move uredjaja koje u najvece dele u Bosni?

Pozdrav ljudi! Pre oko mesec dana postao sam korisnik Supernove, paket Superplan 2 M, opticki internet 200/100 i Tv. Drugu opciju nisam imao, jer je to jedina optika u mojoj zgradi. Prelazim sa MTS adsl. Dali su mi samo 6 meseci popust 50%.Tv me toliko i ne zanima, uzeo sam je samo zbog boljeg interneta za slicnu cenu, nego da sam uzeo samo internet. Imam obican STB. U principu,zadovoljan sam, internet je stabilan, dobijam oko 10% vise od deklarisanih brzina, preko WIFI.
Jedino sto me nervira nemogucnost pristupa ruteru Huawei HG8245W5-6T, koji sam dobio. Tako ne mogu da promenim naziv mreze niti pass, nego sam zakucan na generickoj, koja ide uz ruter.

Prilozi

• IMG_20240726_152219~2.jpg
    IMG_20240726_152219~2.jpg
    168.1 KB · Pregleda: 105
Udji u podesavanje rutera na 192.168.0.1
Uloguj se sa sifrom admin, username ostavi prazno. Onda promeni sve sto hoces.

Udji u podesavanje rutera na 192.168.0.1
Uloguj se sa sifrom admin, username ostavi prazno. Onda promeni sve sto hoces.
Tu i jeste kvaka, nista se ne desava. Ne mogu da dodjem na stranicu za logovanje u ruter, kao da su blokirali pristup. Isto se desava i sa 192.168.1.1 Komp mi crkao, tako da nemam uredjaj da pristupim preko kabla

Prilozi

• Screenshot_2024-08-21-16-57-39-160_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-21-16-57-39-160_com.android.chrome.jpg
    39 KB · Pregleda: 87
Poslednja izmena:
Resetujes ruter na fabricka podesavanja. Ima negde ona mala rupica pa gurnes cackalicu ili mozda ima dugme za reset. Onda ukljucis wifi na telefonu i pronadjes svoj ruter u ponudjenim mrezama. Kao lozinku ukucas ssid sa zadnje strane rutera. Pa onda na 192....

Vrh Dno