Saga oko max aplikacije se nastavlja.Pisao sam ranije da je ista rešena.tj.migrirana i max radi.Poziv iz poslovnice da se nešto potpiše vezano migracije.Danas otišao u poslovnicu.Strucnjaci njihovu migraciju smatraju novim ugovorom i novi ugovor od 24m od potpisivanja migracije.Naravno da nisam ništa potpisao,samo sam uputio žalbu,da ne želim novi ugovor i sada čekam poziv.
Inače pre migracije su rekli da sve ostaje isto samo migriramo na Mts.
Kod mene na FOX TV LG WebOS Hub za sada sve normalno radi...Jel su menjali nešto oko Move smart neće da radi na tv,stoji da je aktivirana a ne radi
Kao što sam i pretpostavljao, na "moj mts" portalu mi se pojavio prvi račun sa novom šifrom i sa iznosom do pune cene pretplate.Paket Super Plan 2L, došao mi e-račun i sms od Telekoma, stara šifra korisnika, iznos svega oko 1.500 dinara.
Sredinom avgusta mi aktiviran Max i migriran sam na MTS, hoću li i od MTS- dobiti račun sa preostalim iznosom do pune cene, je li neko imao ovakav slučaj?
Znači mora se opet pisati prigovor na račun, a već mi je osnovano rešen za jul, gde su dodali naplatu za dodatni stb.Po starom cenovniku Super Plan 3L je 4.249 dinara.
I ja sam marta meseca dogovorio staru cenu za Super Plan 2L, migriran mi je paket i sve je u redu sa cenom. Po dogovoru - stara.
Imam popust za invalidna lica od 20%.
Pun iznos paketa po staroj ceni je 3.699 dinara, a dodatni popust za e-račun je 20 dinara (20% od standardnog popusta).
Poz!Imam popust za invalidna lica od 20%.
Pun iznos paketa po staroj ceni je 3.699 dinara, a dodatni popust za e-račun je 20 dinara (20% od standardnog popusta).
Prvo Ratelu pa onda drugoj instanci.Danas mi odgovorili na mobilni da vise nisam duzan 550 dinara , sada sam duzan jos 2100 hahaa I zahtev odbijen . Opet sam pricao sa njihovim operaterom i poslat je jos JEDAN prigovor. Sada cekam do ponedeljka da mi odgovore. Poslao sam i mejlom prigovor; kopiju ugovora na 24 meseca minimalne pretplate naravno , kao i racun za jul od 2050 dinara i uplatu od 4200 . Od pretplate za avgust na kraju jos ispada da dugujem 2100 ...... Trebao sam da ovaj mesec neplacam nista zbog pretplate tek sledeci to jest septembarski racun . Ja inace placam za 1 mesec unapred. Ako me opet odbiji kome da se obratim , da li treba Ratelu ili nekoj drugoj inspekciji .Neko zna ?
Prvo čekate odgovor potom sve što ste pisali fotokopija i šaljite Ratelu ...Reći će Vam oni kako do postupka .Da sacekam jos do ponedeljka da mi odgovore ili da odmah zovem ratell . ?
Sve što treba tu sam .U redu hvala .
Meni su odgovorili za 14 dana a od dana dostavljena pismena .Ratel dok odgovori u proseku korisniku istekne ugovorna obaveza.
Plus su bukvalno postali fotokopirnica i pošta za prosleđivanje odgovora provajdera na kog se korisnik žali.
Danas mi odgovorili na mobilni da vise nisam duzan 550 dinara , sada sam duzan jos 2100 hahaa I zahtev odbijen . Opet sam pricao sa njihovim operaterom i poslat je jos JEDAN prigovor. Sada cekam do ponedeljka da mi odgovore. Poslao sam i mejlom prigovor; kopiju ugovora na 24 meseca minimalne pretplate naravno , kao i racun za jul od 2050 dinara i uplatu od 4200 . Od pretplate za avgust na kraju jos ispada da dugujem 2100 ...... Trebao sam da ovaj mesec neplacam nista zbog pretplate tek sledeci to jest septembarski racun . Ja inace placam za 1 mesec unapred. Ako me opet odbiji kome da se obratim , da li treba Ratelu ili nekoj drugoj inspekciji .Neko zna ?
Ne.Da li supernova moze da koristi MTS optiku?
Ako je mts optika dovedena do zgrade ili kuće, možeš.Da li mogu da trazim prelaz na optiku posto imam supenovinu uslugu a na banderi postoji MTS optika?
Ne. Tretiraš se kao korisnik Telekoma Srbija i novi korisnik postaješ 90 dana nakon raskida.Da li vazi popust za nove korisnike ako predjem na MTS sa supernove posto mi je istekla ugovorna obaveza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari