Video sam . I kod mene hall systems optika upravo prolazi. Pogledaj nove cene su od 01.09 2025 . I oni su digli . Nema vise paketa od 150-50 ili koji je bio . Da li si i ti gledao sa sajta ili mozda imas od poslovnice jos koji paket koji se ne vidi na sajtu . Ma mene ne zanima aplikacija sve jedno ne gledam televiziju a i ako bih uzeo optiku sa tv paketom ukucanima ne bi smetala ni da je najgora aplikacija . I ovako se gleda nekoliko programa u kuci tako da ce svi biti zadovoljni .
Sa sajta sam gledao.
Pa meni treba aplikacija jer ja sam u drugoj kući pa zato a ne pada mi napamet da plaćam dodatnih 350 din za dodatni stb.
Da li si probao recimo eon da li radi na halsistem mreži?
Moraću to da proverim.
Ček šta sad mi kojima su ugasili aplikaciju i ott, a nemamo nove šifre korisnika da radimo?
Jel postoji nekako način da se dobiju kredencijali za novi move?
Nažalost ne, dok ne podneseš zahtev za zamenu kartice za move.
Juče sam im lepo napisao da izražavam nezadovoljstvo em što je popust na pakete za osi ukinut, em što 6 meseci nisu bili u stanju da prilagode veb okruženje move aplikacije, mene ne ne interesuje ako to ne mogu da urade, eto dva razloga da raskinem.
Šta mi znači što mi čitač ekrana izgovara graphic graphic kad idem na uloguj se, može biti šta hoće to mi ne znači ništa.
Eon je top urađen, pristupačan, i sve.
Movetv.ba, pristupačan, sve vidim.
Kao prosleđeno nadležnoj službi, ni to mi ne znači ništa kad ne vidim rezultate.
Staro veb okruženje snalazio sam se, lepo u pretrazi sam ukucavao recimo arena i našao šta mi treba.
Na novom ne mogu ništa.
Čekam 12.12, pa ću vidim.