Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

… pisi im mail i dodaj ratel, efektivu u cc… ništa kod njih ne pomaže sigurno, ali ipak imaćeš neki pisani trag…
I advokata 😄 sa advokatom mi je uspelo kad su me zezali za stb uredjaj nesto su mi dugovali odmah sutra su poslali , ali u istom mailu sam pisao i za move aplikaciju ali tu nista ...

Supernovaott.rs, zbogom.
Što sam se prijavio prijavio.
Gotovo...

Srećom, pa sam uspeo da odgledam crnu svadbu celu.

katabaza :D

Nakon 5 godina lokalni provajder provodi optiku kod mene u selu. Sada imam supernovu i lokalca . Lokalac 1800 dinara 250 - 100 mesecno + 2 do 3 meseca za dinar. Mada proslog meseca za isti paket bili su 1450 dinara. I oni su poskupeli :( Bar imam izbor . :D Kako je lepo imati izbor napokon :)

Nakon 5 godina lokalni provajder provodi optiku kod mene u selu. Sada imam supernovu i lokalca . Lokalac 1800 dinara 250 - 100 mesecno + 2 do 3 meseca za dinar. Mada proslog meseca za isti paket bili su 1450 dinara. I oni su poskupeli :( Bar imam izbor . :D Kako je lepo imati izbor napokon :)
I ja isto, poslao sam cene mog lokalnog provajdera na prethodnim stranama optički paketi.
Jest da nemaju aplikaciju al ***.

I ja isto, poslao sam cene mog lokalnog provajdera na prethodnim stranama optički paketi.
Jest da nemaju aplikaciju al ***.
Video sam . I kod mene hall systems optika upravo prolazi. Pogledaj nove cene su od 01.09 2025 . I oni su digli . Nema vise paketa od 150-50 ili koji je bio . Da li si i ti gledao sa sajta ili mozda imas od poslovnice jos koji paket koji se ne vidi na sajtu . Ma mene ne zanima aplikacija sve jedno ne gledam televiziju a i ako bih uzeo optiku sa tv paketom ukucanima ne bi smetala ni da je najgora aplikacija . I ovako se gleda nekoliko programa u kuci tako da ce svi biti zadovoljni .

Ima li leka za novu Move aplikaciju koja javlja "Uredjaj nije registrovan" kad se pokrene na kineskom boxu?

S vremena na vreme (nekad jednom nedeljno , nekad jednom u 2 nedelje) odjednom neke sajtove otvara = neke ne otvara preko lan kabla , dok wifi radi ok, Tako je vec celo leto. Testirao sam sve i na kraju je suma sumarum sledeci :

-poblem u modemu ?
-problem u CGNAT ?

koja su vasa iskustva ?

Odoše Move N Go i Move Smart: Screenshot_20250902-205910.png Ostalo je još samo i portal da ugase... Znači,moraću sutra da ih pozovem da mi nameste MOVE STB.

Али стварно су генијалци.

Најпре ме прошлог августа моле да обновим уговор са све ХБО пакетом, ХБО МАКС апликацијом, повећањем интернет брзине, да би ме у јануару по ко зна који пут мигрирали у нови пакет, који је био скупљи за 1100 динара и од кога је остала само интернет брзина, а укинули и ХБО и МАКС, и доста документарних канала.

После жестоког револверашког обрачуна мејловима, пристали једино на враћање старе цене.

Сада, пошто имам картице у 2 тв-а, а немам СТБ, оставили ме без МУВ апликације.

Кад су ме обавестили мејлом о новој МУВ апликацији, отишао сав угипсан до пословнице, и наравно службеница, чак се и консултовала са колегиницом, каже да се на мене то не односи.

Ипак се односило.

На жалост, једина алтернатива ми је мтс вдсл, коме је исти менаџмент.

Ček šta sad mi kojima su ugasili aplikaciju i ott, a nemamo nove šifre korisnika da radimo?

Jel postoji nekako način da se dobiju kredencijali za novi move?

Poslednja izmena:
Cirkus kompanija... Hteo da instaliram mom tastu aplikaciju, kad pogledam da on ima staru. Pozovem CC da vidim za podatke, kazu nije migriran, ja ih pitak kad ce, kazu nikad, nece biti migriran do kraja ugovora, a on traje jos godinu i jace, i da nastavi da koristi staru, koja je sad ugasena... I sta sad, izgleda da su neki korisnici, korisnici drugog reda, zaboravljeni od svih...

Znači neće nikoga migrirati osim ako ne potpiše novi ugovor?

Video sam . I kod mene hall systems optika upravo prolazi. Pogledaj nove cene su od 01.09 2025 . I oni su digli . Nema vise paketa od 150-50 ili koji je bio . Da li si i ti gledao sa sajta ili mozda imas od poslovnice jos koji paket koji se ne vidi na sajtu . Ma mene ne zanima aplikacija sve jedno ne gledam televiziju a i ako bih uzeo optiku sa tv paketom ukucanima ne bi smetala ni da je najgora aplikacija . I ovako se gleda nekoliko programa u kuci tako da ce svi biti zadovoljni .
Sa sajta sam gledao.
Pa meni treba aplikacija jer ja sam u drugoj kući pa zato a ne pada mi napamet da plaćam dodatnih 350 din za dodatni stb.
Da li si probao recimo eon da li radi na halsistem mreži?
Moraću to da proverim.
Ček šta sad mi kojima su ugasili aplikaciju i ott, a nemamo nove šifre korisnika da radimo?

Jel postoji nekako način da se dobiju kredencijali za novi move?
Nažalost ne, dok ne podneseš zahtev za zamenu kartice za move.
Juče sam im lepo napisao da izražavam nezadovoljstvo em što je popust na pakete za osi ukinut, em što 6 meseci nisu bili u stanju da prilagode veb okruženje move aplikacije, mene ne ne interesuje ako to ne mogu da urade, eto dva razloga da raskinem.
Šta mi znači što mi čitač ekrana izgovara graphic graphic kad idem na uloguj se, može biti šta hoće to mi ne znači ništa.
Eon je top urađen, pristupačan, i sve.
Movetv.ba, pristupačan, sve vidim.
Kao prosleđeno nadležnoj službi, ni to mi ne znači ništa kad ne vidim rezultate.
Staro veb okruženje snalazio sam se, lepo u pretrazi sam ukucavao recimo arena i našao šta mi treba.
Na novom ne mogu ništa.
Čekam 12.12, pa ću vidim.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno