probaj odavdetreba mi hitno stara "move n go" aplikacija za android TV uredjaje?
jel moze neko da pomogne oko toga?
Zvao supernovu nisam migriran na novu platformu i ne mogu da je koristim
a stara aplikacija nema nigde da se skine, i oni je nemaju.
da ima da ih smaram do decembra za pristupačnost veb okruženja nove move platforme za govorne softvere, jest da od februara ih smaram, al ako ugase sutra nastaviću, mada nemam move uređaj, tako da ne očekujem da budem migriran.Ja sam razumeo da se gasi 1.9. za sve korisnike stara platforma. Videćemo sutra.
1 има за ТВ нова апликација!!!stvarno ne razumem ovu tranziciju..
Ja sam danas takodje imao razgovor sa njima
Na starom LG tv imam staru app i ona radi uredno, hteo sam novi Google TV uredjaj da prijavim ali ne može pa sam otvorio reklamaciju.
Kaže nema rešenja za mene osim da instaliram staru move n go app I tako gledam ali oni je nemaju i nema odakle da se skine (zato sam je tražio)
A sad ovde saznajem da će od sutra da ugase tu staru i aktiviraju novu što znači da moj TV više neće moći da pušta TV program jer za njega neće biti nove app
Koliko slotova za TV ima nova move app?
Ja imam 3 stb kartice i nemam move uredjaj
pa vidiš, ja imam dva razloga da raskinem, 12. Decembar će brzo. Napomenuću.Nemam ni ja Move i dobio sam sms da se gasi platforma 1.9. Zvao i kažu da pošto nemam Move, neću imati pristup novoj Move platformi. Evo razmenjujem emailove i pretim raskidom ako mi ne dozvole.
Неће да оптерећују мрежу ту сваком морају посебно да шаљу сигнал за разлику од нормалне телевизије.Stvarno ne kapiram taj koncept
Napraviš IP televiziju I ograničis na samo 2 TV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari