Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Konacno sam ponovo aktivirao move/napavio nalog na mojmts. Cekaj bre,, ako imam 3 android aplikacije, ne mogu na webu da gledam move tv? pre je to moglo i sa svim popunjenim slotovima.

Više ne može.

Kad smo kod move, pobunio sam se kad sam dobio mail da se prvog septembra ukida stara move aplikacija, i dobio sam sms da ću do migracije na novu platformu moći da koristim supernova ott.rs

treba mi hitno stara "move n go" aplikacija za android TV uredjaje?

jel moze neko da pomogne oko toga?

Zvao supernovu nisam migriran na novu platformu i ne mogu da je koristim
a stara aplikacija nema nigde da se skine, i oni je nemaju.

Ja sam razumeo da se gasi 1.9. za sve korisnike stara platforma. Videćemo sutra.
da ima da ih smaram do decembra za pristupačnost veb okruženja nove move platforme za govorne softvere, jest da od februara ih smaram, al ako ugase sutra nastaviću, mada nemam move uređaj, tako da ne očekujem da budem migriran.

Nemam ni ja Move i dobio sam sms da se gasi platforma 1.9. Zvao i kažu da pošto nemam Move, neću imati pristup novoj Move platformi. Evo razmenjujem emailove i pretim raskidom ako mi ne dozvole.

stvarno ne razumem ovu tranziciju..
Ja sam danas takodje imao razgovor sa njima

Na starom LG tv imam staru app i ona radi uredno, hteo sam novi Google TV uredjaj da prijavim ali ne može pa sam otvorio reklamaciju.

Kaže nema rešenja za mene osim da instaliram staru move n go app I tako gledam ali oni je nemaju i nema odakle da se skine (zato sam je tražio)

A sad ovde saznajem da će od sutra da ugase tu staru i aktiviraju novu što znači da moj TV više neće moći da pušta TV program jer za njega neće biti nove app

Koliko slotova za TV ima nova move app?

Ja imam 3 stb kartice i nemam move uredjaj

stvarno ne razumem ovu tranziciju..
Ja sam danas takodje imao razgovor sa njima

Na starom LG tv imam staru app i ona radi uredno, hteo sam novi Google TV uredjaj da prijavim ali ne može pa sam otvorio reklamaciju.

Kaže nema rešenja za mene osim da instaliram staru move n go app I tako gledam ali oni je nemaju i nema odakle da se skine (zato sam je tražio)

A sad ovde saznajem da će od sutra da ugase tu staru i aktiviraju novu što znači da moj TV više neće moći da pušta TV program jer za njega neće biti nove app

Koliko slotova za TV ima nova move app?

Ja imam 3 stb kartice i nemam move uredjaj
1 има за ТВ нова апликација!!!

Stvarno ne kapiram taj koncept

Napraviš IP televiziju I ograničis na samo 2 TV

Možeš da se buniš koliko hoćeš, mora nova Move aplikacija i samo jedan TV slot i 3 za pretraživač/mobilni.
I što više korisnika prelazi na novu platformu, radi sve sporije i gore.
Eventualno možeš da dobiješ još jedan move box za drugi TV. Slotove ne daju nikako.
Ja koristim iz pretraživača na android boxu na drugom TV-u, ali nije to to, baš je nezgrapno korišćenje, a i posle nekog vremena zvuk i slika nisu sihronizovani.

Nemam ni ja Move i dobio sam sms da se gasi platforma 1.9. Zvao i kažu da pošto nemam Move, neću imati pristup novoj Move platformi. Evo razmenjujem emailove i pretim raskidom ako mi ne dozvole.
pa vidiš, ja imam dva razloga da raskinem, 12. Decembar će brzo. Napomenuću.

meni je ugovor istekao, i hteo sam da produzim, ali ovako da koristim jednostavno necu moci tako da nema nista od produzenja.

Kontao sam da su isti uslovi 5 slotova

Stvarno ne kapiram taj koncept

Napraviš IP televiziju I ograničis na samo 2 TV
Неће да оптерећују мрежу ту сваком морају посебно да шаљу сигнал за разлику од нормалне телевизије.

Vrh Dno