Probao sam prvu opciju i nisam video da u meniju postoji pretraga.Samo da se izaberu fontovi.Pa imaš nekoliko opcija - konkretno, sada i sam Plex ima opciju da pretražuje titlove. Recimo da pustiš film i da pauziraš, otvoriš onaj menu za titlove - tu treba da ima i search. Još uvek nije odličan, ali radi dovoljno dobro.
Druga opcija je da kada skidaš filmove/serije skineš i .srt titl i dodaš ga u folder gde ti je film/serija.
Treća opcija je da automatizuješ sve to - ja recimo koristim bazarr (https://www.bazarr.media/) za to i onda tu već možeš da se igraš do besvesti...
Probao sam prvu opciju i nisam video da u meniju postoji pretraga.Samo da se izaberu fontovi.
Moze. Ali moja preporuka za bolje korisnicko iskustvo Kodi i real debrid addoni... mozda Stremio + real debrid... Syncler+ i real debrid.Pozdrav!Nisam čitao ranije postove pa se izvinjavam ako je već objašnjenoostoji li način da povežem svoj RD nalog sa Plex-om i neki addon koji bi pretraživao filmove i serije, tj. RD linkove ka njima?
Hvala.To već imam na Eon Boxu.Trebalo mi je za Plex pošto jedino on postoji kao LG aplikacija (tačnije WebOS).Je li komplikovano podešavanje?Ili možda pstoji neki drugi način da koristim RD na LG TV?Moze. Ali moja preporuka za bolje korisnicko iskustvo Kodi i real debrid addoni... mozda Stremio + real debrid... Syncler+ i real debrid.
![]()
GitHub - itsToggle/plex_debrid: Plex torrent streaming through Debrid Services
Plex torrent streaming through Debrid Services. Contribute to itsToggle/plex_debrid development by creating an account on GitHub.github.com
Uradio sve to kako je napisano i corak, niti imam opciju za pretragu titlova a niti mi sa opensubtitles daje rezultate za nase titlove iako ih na sajtu ima.Pozdrav![]()
On-Demand Subtitle Search
Plex supports the ability to search for (and use) subtitles from either the pre-play screen or during playback, for items...support.plex.tv
![]()
Sve ostalo je tramak, skini na komp pa dodaj titl onda ni plex nije vise u igriNi meni ta automatska pretraga titlova u plexu nije nešto naročito korisna bila. Prvo, ne znam kako taj sistem radi "ispod haube", da li je moguće dodati neke druge "izvore". Ranije sam koristio SubZero plugin koji je sam povlačio sa titlovi.com ili podnapisi.net. Kada je to prestalo da radi onda sam podesio bazarr ali je i on prestao da radi kad su postavili cloudflare tako da nisam siguran da sada postoji ijedno rešenje za automatsko skidanje titlova koje radi sa ovim exyu sajtovima za titlove.
Sve ostalo je tramak, skini na komp pa dodaj titl onda ni plex nije vise u igri. U toj varijanti mi komp radi kao media server i LG smart ga tako i vidi pa pustim film koji sam skiuo bez potrebe za pleksom
Ovo je čudno ponašanje. Trebalo bi da vidi server sa seedbox-a. Ako otvaraš njegovu lokalnu web config stranicu.Kad se logujem na server preko adrese Seedboxa, isto vidi samo podatke sa lokalnog NAS-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari