Meni isto iz stremlista ni jedan naslov nije imao strimove pa ga obrisah ali sada ne mogu nigde da nadjem addon, ni u stremiju ni na google.
Pristup strimovima preko drugih addona je radio normalno, stremlist nisam ni koristio nego rekoh da vidim dal je konačno sredio sort ali...
da,od jučer ne radiStremlist mi ne radi odnosno vraca praznu listu a kod konfiguracije addona buni se da watchlista ne postoji iako se regularno vidi (urXXXXXXX)
Мени ради одлично.Kad odete na bilo koj film da bude brzina 1.25 (ili brze) jel i vi izgubite zvuk? Glupo sto se to desava
A koji bi tačno bio razlog da se ide baš preko Stremia?Ima li mogućnosti da se sa stremiom gledaju lokalni fajlovi sa nas servera ili šerovanog foldera na računaru? Postoji neki local addon ali ja nisam uspeo da pronađem neku mogućnost ni opcije povezivanja sa lokalnim uređajima
Razumem, ni ja ne koristim Plex app iako koristim PMS za sve, pa i za RD. Ako koristis plex probaj ovo što je emaremare predložio https://plexio.stream/Nema nekog određenog razloga. Najviše bi mi odgovarao kodi ali ga nema za tizen os, plex i ostali derivati drndaju sa transcodingom pa sam mislio da možda postoji neka opcija u stremiu za direct play kao kod kodia
Na svakih 1000 poena 30 dana besplatno možeš da aktivirasKada se pretplatim na RD dobiju se poeni, sta oni konkretno znace ? Hvala
Kako si zadovoljan sa tim boksom i gde si ga uzeo?Pazi i meni je wifi na TV prikazivao masivan protok, a i na Lanu na TV koji je 100Mbps pa je seckalo na ripovima preko 80GB. Nabavio i Ethernet 1000Mbps adapter na USB 3.0 i to je štekalo.
Sad koristim Dune HD BOX R 4K Plus koji ima Gigabitni Lan Port i to jede malu decu. Nisam uzeo box zbog toga već za Atmos i DTS-HD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari