Šta je novo?

Stremio

Moguce da projektor ima neki phone android pa ti vuce mozda verziju za telefon. Tu ti mozda air daljinac resava problem, ako je to zaista phone android. Samo nagadjam...

Ne znam zasto ali sam u Stremio azurirao add-on Torrentio RD sa V0.014 na verziju v0.0.15 i sada samo filmove i serije koje sam ostavio sacuvane imaju RD linkove a svi ostali ih nemaju uopste.
Obrisao sa kes memoriju, promenio RD kljuc, ali i dalje bezuspesno...

Imate li neki savet ?

Ne znam zasto ali sam u Stremio azurirao add-on Torrentio RD sa V0.014 na verziju v0.0.15 i sada samo filmove i serije koje sam ostavio sacuvane imaju RD linkove a svi ostali ih nemaju uopste.
Obrisao sa kes memoriju, promenio RD kljuc, ali i dalje bezuspesno...

Imate li neki savet ?
Instaliraj Comet stremio addon pa proveri. Pored Torrentia uvek treba imati kao rezervu Comet. Koji je takodje dobar provider. Nisi jedini citam na redditu da jos neki korisnici imao problem danas sa Torrentio.

Dešava se.

Nisam čuo za Comet, testiraćemo. Po savetu odavde bekap nam je Jacketio.

Slabo mu ide sortiranje. Stavio je sve osim opcije po datumu dodavanja na listu. Baš je ....

Nego i ako stavim da sortira od najnovijih ka starinmjim filmove opasno brljavi a serije su ok.

Dobro za verziju dve će biti savršeno.
izašla je nova verzija, dodao je prema date added ali nisam siguran da li filmovi dobro rade :geek: ne koristim baš imdb watchlist,čini mi se da su serije ok

Jel neko koristi real debrid uz stremio i kakvi su utisci, da li ima razlike u brzini ucitavanja?
Uplatio probni mesec pre dve nedelje, i iskr kida. Znaci najkvalittetniji HDR10+ Dolby Vision filmovi od po 60 70 gb lagano rokaju na mojoj bednoj memoriji televizora sa sem skrolanjem. Odusevljen. Ne znam sto mrzi ljude da napisu sve gospoda neka

Osim starijih TV-a (milsim na LG webos <5.6) stremio je majka mara.
HDR 10+ ne podrzava, ali DV//HDR10 remuxi rade kao bog, sa obicnim HDR, jedino sto na OLED-ima treba malo povecati black levels na 52-24, cisto radi detalja u senkama.
Stremio je teska droga za filmofile, pre neki dan sam gledao Gaslight od pre 100 godina sa Ingrid bergman... gde bih mogao to da pogledam?
Film je inace vrh, preporuka, izvinite na offtopicu

Poslednja izmena:
Ma koji crni Kodi, ja sam uzeo cak i Xiaomi TV stick 4K da bi na njega instalirao Stremio +RD, i to samo radi Dolby Vision...pa je crashovao na svakih 20 minuta.
Za par dana sam se samo vratio na Webos Stremio app (tada je mkv hdr only)... a 4K stick poklonio sinu koji ima webos 5.5 🤣
Eno uziva u Dr House-u i Supernaturealu. Kao da sam ga ja pravio 🤣

Poslednja izmena:
Jel secka nekome sa RD? Dešava se za velike fajlove 50+GB, mi box 2nd gen. Podešen je za Dolby vision 4k 60hz jer nisam mogao da namestim da TV (hisense U7QF) sam prebacuje na DV, pušta samo HDR 10+ i HDR kad su veliki fajlovi.
Ide preko wi-fi 5ghz trebalo bi da je 150mbit.

Primetno secne prilikom ispisivanja titla, a dešava se da se pojavi krug za baferovanje posle nekog vremena i tada postaje negledljivo. Ne znam gde da tražim problem, uređaji, mreža, silne konverzije, veličina fajla...

Ne može to bez kabla, preko 50GB iz mog iskustva kabl rešava. Ali to ti nije rešenje pošto taj box ako se ne varam nema lan port.

Ne može to bez kabla, preko 50GB iz mog iskustva kabl rešava. Ali to ti nije rešenje pošto taj box ako se ne varam nema lan port.
To mi je prva sumnja, da nema dovoljan protok, ali mislio sam da je 150mbit dovoljno. Nema lan, *** ne može i "jare i pare" hehe
Manji fajlovi idu odlično. Moram da vidim da skinem neki app da mi prikazuje protok dok ide video p Ada proverim

Pazi i meni je wifi na TV prikazivao masivan protok, a i na Lanu na TV koji je 100Mbps pa je seckalo na ripovima preko 80GB. Nabavio i Ethernet 1000Mbps adapter na USB 3.0 i to je štekalo.

Sad koristim Dune HD BOX R 4K Plus koji ima Gigabitni Lan Port i to jede malu decu. Nisam uzeo box zbog toga već za Atmos i DTS-HD.

Nema veze sa protokom već je wifi nestabilan i ako ima mogućnosti uvek kabl.

Nazad
Vrh Dno