Ne, nisam no video da ima ta opcija. Znaci nema nista free, ni neki promo. Ne znam jel vredi placanja u odnosu na opensub...Platio?
Meni je skoro stigao mail i link za stremio addon. Pod addons mi je sada kao neki personalizovani addon za titlove, (moj)USERNAME_titlovi...
Nisam donirao u ovoj turi promene vlasništva ali jesam u nekim ranijim periodima.
EDIT: radio mi je addon i pre ovog "personalizovanog"
Исто и код мене, све лепо ради.Platio?
Meni je skoro stigao mail i link za stremio addon. Pod addons mi je sada kao neki personalizovani addon za titlove, (moj)USERNAME_titlovi...
Nisam donirao u ovoj turi promene vlasništva ali jesam u nekim ranijim periodima.
EDIT: radio mi je addon i pre ovog "personalizovanog"
Titlovi dodatak za Stremio je trenutno besplatan za sve registrovane korisnike. Očekujem da će uskoro kada se završi faza testiranja i za njega biti potrebna godišnja pretplata.Ne, nisam no video da ima ta opcija. Znaci nema nista free, ni neki promo. Ne znam jel vredi placanja u odnosu na opensub...
Meni ne radi, ne mogu nista da pustim.Jel ima neko problema sa RD? Ne vidim na sajtu da išta piše
I tata bi sine, ali ne može. To sam prvo probao.Jel uspeo neko da uradi drugaciji sort od default na stremlist za Imdb?
Krece mi od prvo dodatih filmova a hteo bih obrnut redosled.
Ja npr sam dodao stremlist na stremiu ali kad hocu da izbrisem neki film iz moje imdb liste taj film ostaje na listi u stremiju
Slabo mu ide sortiranje. Stavio je sve osim opcije po datumu dodavanja na listu. Baš je ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari