Šta je novo?

Stremio

super, pa kada budem imao brži net da uzmem
16€ za 6 meseci nije mnogo

Registrovao sam se na titlovi.com i pratio instrukcije ali mi izbacuje erorr u gornjem delu ekrana i ne ucitava titlove. Jel ima neko slican problem?

Platio?

Meni je skoro stigao mail i link za stremio addon. Pod addons mi je sada kao neki personalizovani addon za titlove, (moj)USERNAME_titlovi...
Nisam donirao u ovoj turi promene vlasništva ali jesam u nekim ranijim periodima.
EDIT: radio mi je addon i pre ovog "personalizovanog"

Platio?

Meni je skoro stigao mail i link za stremio addon. Pod addons mi je sada kao neki personalizovani addon za titlove, (moj)USERNAME_titlovi...
Nisam donirao u ovoj turi promene vlasništva ali jesam u nekim ranijim periodima.
Ne, nisam no video da ima ta opcija. Znaci nema nista free, ni neki promo. Ne znam jel vredi placanja u odnosu na opensub...

Ja ništa nisam platio i sve radi okej. Pokušaj ponovo da ih obrišeš pa opet da ih dodaš. Eventualno vidi da li ti je prošla registracija na forumu. Možda je i neka glupost, pa probaj i restartom uređaja ili same aplikacije. Ne mogu da se setim za koji add-on mi se tako rešilo.

Platio?

Исто и код мене, све лепо ради.

Titlovi dodatak za Stremio je trenutno besplatan za sve registrovane korisnike. Očekujem da će uskoro kada se završi faza testiranja i za njega biti potrebna godišnja pretplata.
Ne, nisam no video da ima ta opcija. Znaci nema nista free, ni neki promo. Ne znam jel vredi placanja u odnosu na opensub...
Titlovi dodatak za Stremio je trenutno besplatan za sve registrovane korisnike. Očekujem da će uskoro kada se završi faza testiranja i za njega biti potrebna godišnja pretplata.

Kod mene je nešto Torrentio zezao ovih dana, nije pokazivao streamove za serije, a za filmove jeste.

tema za news

off-topic je prebačen tamo

Meni je ovo bilo trenutno tada sutra proradilo.
P.S. sinoc je radilo

Da i sinoć je bilo neki 15-20 minuta od momenta kad sam ja pokušao, posle je proradilo.

Jel uspeo neko da uradi drugaciji sort od default na stremlist za Imdb?

Krece mi od prvo dodatih filmova a hteo bih obrnut redosled.

Koristim par meseci Stremio imam mali problem recimo na kompjuteru kad pokrenem neku seriju dosta se brzo ucita i vecinom radi bez problema,tu istu seriju hocu da pokrenem na smart tv-u ponekad mu treba dosta vremena a ponekad cak nece da krene a pustam sa istog izvora kao i na kompu.Jedina razlika je da je komp povezan na internet kablom a tv WI-FI-om. Dali je mozda to problem ili sa nekim stelovanjem.

Sam si dao i odgovor probaj da TV stavis na lan pa ces videti da li samo do interneta ( verovatno je samo to )ili je Tv smart slab za streaming

Kako koristim Stremio + RD +Torentio (app na TV u 99% slucajeva) nailazim na problem zasicenja istim naslovima,
tj. mislim da bi neka vrsta filtracije bolje dosla. Ako nista po zanru i rejtingu...

Ništa od toga ne služo za prikaz naslova. To ti Cinemeta i slični prikazuju. Probaj Cyberflix u njemu imaš po platformama...
Inače ne koristim gledam po svojim listama

P.S. po zanru i ratingu bi trbalo da imas po defaultu na cinetemeti koja je default addon za prikaz naslova.

Idi na discover pa čačkaj malo.

Prilozi

• Screenshot_20250425_110437_Stremio.jpg
    Screenshot_20250425_110437_Stremio.jpg
    116.2 KB · Pregleda: 90
Imam jedno pitanje za vas.Na TV-u i na Xiaomi box kad skinem sa google play stremio mi je jedna verzija stremio.To je ona sto moze sa daljincem normalno da se radi navigacija.I kad pustis prevod ides na onu listu prevode a ne Hrvatski , Srpski , Engleski i sl.Danas sam kupio neki kineski projektor.I on ima Android ali naravno nije original nego neki AOP.Kad skinem stremio sa google play navigacija mi je slicna kao na PC.Znaci prakticno mora da se koristi mis a sa daljincem je dosta komplikovanije.Posebno kad hoces da pustis prevod.Dal ima neka varijanta da se skine apk verzija kao za android box i tv ili je takav projektor i samo ta verzija koju su mi ponudili radi.

Nazad
Vrh Dno