beatport
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.01.2012
- Poena
- 245
2018 god , jako jako dobar tv!!
2018 god , jako jako dobar tv!!
Znam da sve imaju ton, pa sam pomislio da možda kod mene nešto ne podržava 5.1 AC. Stereo uvek radi.Naravno da sve imaju ton.
Ubi mene ovo što nema tona na nekim serijama (izlaz serija je ton 5.1 AC)
Onda moram da pregledam sve ostale strimove, dok se ne desi da neka ima ton. A kad nema nijedna, moram preko VLC. Ali onda nema prevod. Užas.
Kako da promenim / prebacim da uvek bude stereo izlaz? Ili je ovo u hdmi podešavanjima?
Vontar je u pitanju.
Ako neko gleda Beli lotos, nek proba poslednju 3.5. epizodu i da mi javi da li ima ton. (1080p i 720p strimovi)
Sve sam izmenio, probao svku mogućnost i ništa. 5.1 AC-3 ne radiPodešavanja zvuka, pročačkaj malo.
Ne odgovara mi on zato što nema uvek prevod pa moram da ga skidam ručno.glavni player bude libVLC
Pomešao sam sa spoljnim VLC. Na njega skidam ručno kada nema.Kako skidas rucno? Kod mene funkcionise isto kao i ExoPlayer, da ne kliknes dole na dugme pa prebaci u VLC player posebno?
Ako te ne smara to resenje, mozes da koristis kodi kao eksterni player u stremiu, a da ti subloader addon u samom kodi-u automatski nudi da biras titlove pri pokretanju filma. Imas addonove i za opensubtitles i titlovi.com, kao i sva podesavanja vezano za izgled titlova, naravno. Sa audio i video formatima neces imati nikakvih problema.Ubi mene ovo što nema tona na nekim serijama (izlaz serija je ton 5.1 AC)
Onda moram da pregledam sve ostale strimove, dok se ne desi da neka ima ton. A kad nema nijedna, moram preko VLC. Ali onda nema prevod. Užas.
Kako da promenim / prebacim da uvek bude stereo izlaz? Ili je ovo u hdmi podešavanjima?
Vontar je u pitanju.
Ako neko gleda Beli lotos, nek proba poslednju 3.5. epizodu i da mi javi da li ima ton. (1080p i 720p strimovi)
Hisense jos uvek nema Stremio u njihovom storu.Koja je trenutna situacija sa Hisense Vidom?
Oredpostavljam.na Hisense sa Androidom sve normalno fercera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari